- 25 Mayıs 2019
- 4
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi Marlasingerbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2272864 kizlar saclarimi acik sari yapmak istiyorum bu turuncumsu rengi nasil acik sari yapabilirim
Benim de diplerim genelde turuncumsu oluyo ama uclarim baya pilatin sari. Uclarimi grilestirir mi mor sampuan kullansam?Saçını hiç boyayla falan yıpratma mor şampuanla halledersin biraz sabret, loreali tavsiye ederim hatta bunu bulabilirsen bu da çok iyi
Oncelikle 20lik oksidanla (oksidani az kullanin mavi toz yogun olsun markali okdidan alin)ve mavi toz kopkoyu neredeyse pattates puresi kivaminda bir karisim hazirlayin saciniza boca edin acilma durumuna gore turuncuyu az gecince yikayin. 2 gun beklesin yaglaninca da marka vermiyorum en acik platin sari boya alin ve icine bir cy kasiginin ucuyla gri boya koyun tekrar boca edin . Ilk boyamada uclardan baslayin. Keratin yagi alin islemler oncesiEki Görüntüle 2272864 kizlar saclarimi acik sari yapmak istiyorum bu turuncumsu rengi nasil acik sari yapabilirim
Mor sampuan gri yapar ama beyaz kivamindaysa sacinizBenim de diplerim genelde turuncumsu oluyo ama uclarim baya pilatin sari. Uclarimi grilestirir mi mor sampuan kullansam?
Direkt örneklerle gösterebilirim saçlarım herhangi boya olmadan resimdeki mor şampuanın tek kullanımı sonucu bikaç yıkamaya daha da iyi olduBenim de diplerim genelde turuncumsu oluyo ama uclarim baya pilatin sari. Uclarimi grilestirir mi mor sampuan kullansam?
Evet cok güzel olmus gercekten :)Direkt örneklerle gösterebilirim saçlarım herhangi boya olmadan resimdeki mor şampuanın tek kullanımı sonucu bikaç yıkamaya daha da iyi oldu
Cok basarili..bu mor sampuani nerden aldin canim?Direkt örneklerle gösterebilirim saçlarım herhangi boya olmadan resimdeki mor şampuanın tek kullanımı sonucu bikaç yıkamaya daha da iyi oldu