Saçımın sertleştiğini hissediyprım iki kere boyadım şimdi boyayıp 15 gün sonra yeniden boyasam saçlarıma yazık olur şimdiden kötü durumlar bi kere küllü renge boyadım aktı yeniden boyasam yine mi akıcak ve turuncu olucakBen kuaförüm cnm onun için yardımcı olmak istedim 7.01 ile 8.01. 10 volüm oksidan ile karıştırıp boyayın orta küllü renk elde edersiniz düz boya saçınızı yipratmaz 15 gün sonra tekrar aynı renge boyarsaniz
Evet çok bi bilgim yoktu o yüzden ikidir boyuyorum ama tepelerim daha açık ve komik duruyo uçlarımda turuncu yansımalar çok az ve koyu bundan dolayı tepelerimi 7.1 uçlarımı 8.1 boyasam renk farkı kapanır heralde hem uçlarına doğru biraz açılsa rengi kötü durmaz diye düşünüyorum ama bilemedim koyu olan saç uçlarımı 8.1 turunculuk yapar mıKoyu renkler hariç asla diplerden boyaya başlamayın dipler ana saçınız olduğu için çok çabuk açılır açık renklerde uçlardan başlayın boyaya, istediğiniz rengin olması için de en az bir kaç kere boyamanuz gerekli aynı boyalar ile
Paradan değil saçımı açtırmak istemediğimden kuaföre gitmedim ve şimdi kısa bi sürede o kadar işlemin üstüne saçımı açmasını istemiyorumKuaföre git evde yapamazsın artık o saçın komple oriele girmesi lazım evde sadece yıpratırsın yazık olur saçına kuaföre vereceğin paradan daha çok para harcıyorsun evde uğraşarak. Kendimden biliyorum yıllarca evde kızıl yaptım tekrar açtım sarı yaptım çikolata kahve yaptım bakır yaptım açtım sarı yaptım kısaca saçımı mahvettim biran önce kuaföre git o saçını geç olmadan düzeltsinler
Ve kuaförler için küllü renk istedim saçımı turuncu yaptı gibi bi çok şey duydum saç yanma olayı flnda var ve küllü renkler çabuk aktığı için küaföre gitsemde boya yine akıcaktı ve saçma sapan bi renk ortaya çıkıcaktıParadan değil saçımı açtırmak istemediğimden kuaföre gitmedim ve şimdi kısa bi sürede o kadar işlemin üstüne saçımı açmasını istemiyorum
Bilgim olmadığı için yanlış aldığım boya sonucu kurtulamadım turuncu yansımalardanBende kuaförüm 17 yıldır ilk defa sizden duyuyorum küllü renk isteyip turuncu olan.
Koyu saçlarda ister istemez diplerde bakırlık kalıyor açıcı gelince.Helede ombreli saçta daha riskli uçlar farklı,dipler farklı açılıyor.Bende küllü kumral boyadım dipler turuncu oldu nasıl düzelir saçımda ombre vardı dipler kendi saçım koyu kahveydi uçlar sari düz boyadım açmadan dipler kına yakmış gibi oldu
Canım merhaba konu eski ama yazmak istedim ben 7.1 boyadım 2 hafta önce. Ama koyu kaldı sanki daha sarıya yakın bi ton istiyorum yani çok sarışında değil de kumral-sarı bi renk istiyorum bi kaç haftaya renk otursun diye boyayacaktım ozaman 7. 1 ile 10.1 karıştırsam sence nasıl olur? Saçım kısa 1 kutu yetiyor ikisinide yarı yarı mı yapmalıyım? Renk olarak güzel olur mu sence7.01 koyu değil orta kumral 8.01 ile karistirir saniz diplerde kapanır saçınız tek renk olur
Merhaba cnm 8.1 ile 10.0 yarı yarıya karıştırın 20 volumluk oksidasyon ile tüm den boyayın önce uclardan başlayın boyamayaCanım merhaba konu eski ama yazmak istedim ben 7.1 boyadım 2 hafta önce. Ama koyu kaldı sanki daha sarıya yakın bi ton istiyorum yani çok sarışında değil de kumral-sarı bi renk istiyorum bi kaç haftaya renk otursun diye boyayacaktım ozaman 7. 1 ile 10.1 karıştırsam sence nasıl olur? Saçım kısa 1 kutu yetiyor ikisinide yarı yarı mı yapmalıyım? Renk olarak güzel olur mu sence
Tamam çok teşekkür ederim canımMerhaba cnm 8.1 ile 10.0 yarı yarıya karıştırın 20 volumluk oksidasyon ile tüm den boyayın önce uclardan başlayın boyamaya