Saç Rengi ve Saç Boyama Turunculaşmayı kapatma (resimli)

cnm suanki halini açtırırsan direk 1. hali gibi olur
ve 1. halide okdr da turuncu değil (ya da ben kendi saçımla kıyaslayınca turuncu görmüyorum artık bu renkleri ) şimdiki halini begenmiyorsan bence açtırmalısın 1. hali çok hoş
doğal saç renginde sana çok yakısmıs ama insan değişiklik istiyor elbette

evet işte bende 1.halini biraz turuncu buluyorum resimdeki kızınki gibi istiyorum ama benim saç o renge dönermi bilmem:44:hem ilk yaptığında o renge benzeyebilir ama sonrası yine turuncuseninde dediğin gibi ya koyu renk kullanıcam ya turuncuya katlanacam yada platini biraz daha sık attırıcam oda yakışırmı hiç bilmiyorum

aslında onunki gibi olabilir saçın ama bi koaföre danısman gerekiyor cnm
olmadı böyle devam et çok aklına takılmıyorsa =)

tatlım aynı sorndan bnde şikyetçiym benim saçlarda seninki gibi dün akşam palette açık küllü sarı aldım denedm offf kapnmadı yne bu turunculuklar üstler braz sarımtırak oldu oda azzz :84: bende senin istediğin gibi doğal bi sarı elde etmeye çalışıyorum ama olmuyo yaaa :84:

bu saç küllülerle hayatta mavimsi ya da yeşilimsi olmaz çok dorelik var çünkü ama sarı kısımlar hariç tabii o kısımlar yeşile dönecektir ama saç yıkandıkça kaybolur..

Eki Görüntüle 139660 Eki Görüntüle 139661 Eki Görüntüle 139663
bende saçımı platin sarıya çevirmeye çalışıyorum yııllardır saçıma röfle vardı diplerim çıkınca boya yapmak istedim artık bir kaç renk açıcıyla işlem yaptım turunculuk oldu,garnıer 110 boyadım gene istediğim renk olmadı dayanamadım gene palette renk açıcıyla açtım bu sefer turunculuk gideceğine gitmedi tuhaf bi turuncu oldu lanet olası.. sonra öğrendim ki boya üstüne renk açıcı yapınca kusma olurmuş turunculuk yaparmış meğer...sonra koleston açık sarıyla,küllü palette sarıyı karıştır dediler sonuç resimlerimde ki gibi... usta arkadaşlar engin bilgilerinize çokkkk ihtiyacım var.. 1) platine dönmek istiyorum 2) şu turuncudan kurtarın benii ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…