aslında aradaki açıklar yine açık kalsın diğer turuncular kapandığında saçım küllü üstüne sarı balyaj yapılmıs gibi durur tek ren olmasada olur hani sacımda öbek öbek acıklı koyulu olsunda istemem tabikarar güzel ilk boyamada olmasa bile 2 lerde 3lerde tam oturur renk ama benim takıldığım heryeri bir oranda nasıl yapacaksınız aralardaki açıklık koyuluk ne olacak , ben yinede o koyu yerleri birkez daha açmanız gerektiğini düşünüyorum aksi halde zor olacak yada dediğim gibi birkaç boyamada anca olacak ilk sefere bakıp hayal kırıklılığı yaşamamnız gerekiyor şu durumda
ama dediğim gibi olur galiba
kıslar şimdi resim çektim..ilk resim flashsız turuncu saçlarım resimde öle durmuyo gibi gelebilir ama bide gün ışıgındaki halini düşünün:)ikinci resimdeki bbugun küllü kumrala bpyadıgım saçım flashlı çekim..3 resimdede flash olmadan çektim..
flash olmadıgında koyu bayaaaa bukdr koyu olcagını hiç tahmin etmesdimm inş açılma olur zamanla..bi yönden iyide oldu siyah saçtan biden açık rengede dönmek istemiyorum..zatenn çokta açmıycam en fazla açık küllü kumral bide içine biras sarı katarımm oda iki üç boyamadan sonra:)
bayagı kapanmıs turunculuk gittikçe açılır bence 15 gün sonra küllü açık kumrala boyamalısın busefer