öncelikle turuncu azaltıcıyı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben 3-4 fasülye büyüklüğünde katıyorum sorun olmuyor ama diplerde işe yaramıyor aklında bulunsun, saçına gelince küllü açık sarı fikirlerine katılıyorum ama içimden bir ses istediğin renk için saçının yeteri kadar açılmadığını ve şu durumda da seni uğraştıracağını söylüyor ne yazıkki,belki 2-3 boyamada elde edersin istediğin tonları
oyyy tsk ederm bebeim yaa :78:kankamm istediğin renkler o bebek yüzüne acayip gider ben bütün olarak bakabildiğim içinama kendin değilde bi kuaförde yaptır istersen yakma saçlarını sonra
cnm ben yıllardır o turunculukla nası mücadele ettim bi bilsen,ama şimdi zamanla oturttum rengi,koleston 11.1 boyuyorum diplerini,benimde saçlarım çok uzun belimi geçiyor,ama şunuda söyleyeyim nekadar uğraşırsan uğraş hafifte olsa bi turunculuk kalıyor
Eki Görüntüle 122592 şuan rengi böyle,eskiden kalmada röflelerim var uçlarda
snn saclarında bnmki gibimiydi turunculugu? sanki senin konunu okumustum cnm
ama hatılayamadım turuncu azaltıcıyı nereden alabilirim?
küllünün içine mi atılılıyor bu?
merhaba cnmm bu konu tamm benlik olmuş..gecen hafta siyah saçlarımı açtırdım ve turuncu koyu sarı gibi bi renk oldu saçlarım çok kötüydü akşamlarıı idare eder haldeydi ama gündüzleri özellikle dışarda tam bi felaketti..neyseee ben bugun gidippp voila küllü kumral aldım..kutu üstündeki baya bi açık renkti hatta tereddüt ettim kapanmassa bu saçlar diye neyse boyadımm kutuda 30-35 dk bekle diyodu ben 1 saat bekledimm..sonuc olarakkk turunculuk %70 oranında gitti..ama bayada koyulttu saçımın renginii bi ay boyunca akar boyaaaa biras açılır sanırım..sonrasındada açık küllü kumral boyamak istiyorum ama kendi saçım koyu kahvee dipler çıkıncaaa boyayıp sonuç nsl olur merak ediyorum:)bu saçlardan neler çekiyoruz böle
hep beraber konusalım çözümünü bulalım artık ya =)merhaba cnmm bu konu tamm benlik olmuş..gecen hafta siyah saçlarımı açtırdım ve turuncu koyu sarı gibi bi renk oldu saçlarım çok kötüydü akşamlarıı idare eder haldeydi ama gündüzleri özellikle dışarda tam bi felaketti..neyseee ben bugun gidippp voila küllü kumral aldım..kutu üstündeki baya bi açık renkti hatta tereddüt ettim kapanmassa bu saçlar diye neyse boyadımm kutuda 30-35 dk bekle diyodu ben 1 saat bekledimm..sonuc olarakkk turunculuk %70 oranında gitti..ama bayada koyulttu saçımın renginii bi ay boyunca akar boyaaaa biras açılır sanırım..sonrasındada açık küllü kumral boyamak istiyorum ama kendi saçım koyu kahvee dipler çıkıncaaa boyayıp sonuç nsl olur merak ediyorum:)bu saçlardan neler çekiyoruz böle
fildişi sarısı sanırım bayagı beyaza yakın bi sarı fildişi deyince aklıma o geldiben kumral saçımı tutam tutam açtım sizden daha fazla açtım rengini daha sonra fildişi renginin içine kattım turuncu azaltıcıyı ( bir fasülyeden fazla:) ) açtığım yerlerde sorun yaşamadım yeşermedi zaten yeterincede açıktı daha hoş oldu ama boyadan mıdır turuncu azaltıcının etkisi oldumu bilmiyorum,ama diplere gelince oraları açıcı ile açmadığım için boyasız kumral saçın üzerine yaptığım turuncu azaltıcı katkılı fildişi boyam turunculuk yinede yaptı malesef, küllülere katılmasına gerek olduğunu sanmıyıorum ama önceden katmıştım netice pek değişmiyor gerek yok yani katılmasına ben yaşadığım yerde ünlü bir kozmetik firmasından almıştım marketlerde bulunmuyor
dipler konusunda yazmak istedim malesef tek başına küllü kumral dahi olsa dipleri yinede turunculaştırıyor ne yapmalı ben çözemedim şu diplere kumral yapmaya çalışırken , azıcık açıp rengini kırmak gerekiyor ama herseferinde açacakmıyız yaaa oda olmaz ki
dipler konusunda yazmak istedim malesef tek başına küllü kumral dahi olsa dipleri yinede turunculaştırıyor ne yapmalı ben çözemedim şu diplere kumral yapmaya çalışırken , azıcık açıp rengini kırmak gerekiyor ama herseferinde açacakmıyız yaaa oda olmaz ki
karar güzel ilk boyamada olmasa bile 2 lerde 3lerde tam oturur renk ama benim takıldığım heryeri bir oranda nasıl yapacaksınız aralardaki açıklık koyuluk ne olacak , ben yinede o koyu yerleri birkez daha açmanız gerektiğini düşünüyorum aksi halde zor olacak yada dediğim gibi birkaç boyamada anca olacak ilk sefere bakıp hayal kırıklılığı yaşamamnız gerekiyor şu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?