• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turunculaşmayı kapatma (resimli)

Akitra

kelebekk εїз
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
5.522
7
158
Bursa
kızlar sac rengim fotoğrafta görülenden 2 ton koyuydu
kolestonun açıcısıyla 2 kez 2 hafta arayla boyadım
sonuc olarak turuncu-sarı bi renk oldu
sarı olan kısımlarda önceden atılmıs sarı balyajlar vardı onlarda suanki gibi iyice açıldı.
küllü boyayı hiç denemedim şimdi bilenler bi söylesin bu turunculuk
hangi boyalarla kapatılabilir? bnm rengimde olupta şu şu boyaları aldım karıstırdım diyen var mı?
bildiğim bi kaç karısım var ama emindeğilim.. cok açık bi sarı istemiyorum doğal dogan orta renkte bi sarı
olsun istiyorum açlarımda çok uzun belime kadar görüşlerinizi bekliyorum :54:

benim saç rengim:

lütfen alıntılamayın kızlar

Son düzenleme:
canım benim bildiğim kadarı ile ıgora da turunculuğu kapatabilen bir boya var...
ben kendimde denediğim yöntem ise,küllü bir ton ile doğal sarı tonu karıştırmıştım,haif yeşile çalmıştı ama zamanla akınca açık bal köpüğü rengi olmuştu benim saçlarım...( geçen yıl )

bence çok riskli evde yapma derim yinede:31:

evet o 0.22 turuncu kapatıcıyı duymustum canım fasülye tanesi kadar koyuluyormus
biraz fazla kaçırınca sacın yesil oluyormus ona cesaret edemem sanırım :30:
şu küllü boyayı karıstırmak istiyorum ama işte yeşillendim mavilendim diyenleri gördükçe korkup daha bişey yapamadım :44:

canım bıraz anlarım boyadan kesinlikle boyayabıleceğin en açık kullulre boya ıgora royalda 9,1olabılır istediğin ren açık küllü sarı oyuzden ben bıara7,1 istodum 8,1e boyadım oldu..kolay gelsın

öncelikle turuncu azaltıcıyı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben 3-4 fasülye büyüklüğünde katıyorum sorun olmuyor ama diplerde işe yaramıyor aklında bulunsun, saçına gelince küllü açık sarı fikirlerine katılıyorum ama içimden bir ses istediğin renk için saçının yeteri kadar açılmadığını ve şu durumda da seni uğraştıracağını söylüyor ne yazıkki,belki 2-3 boyamada elde edersin istediğin tonları

Son düzenleme:
bettybluess canım igora serisinden almayı düşünüyorum bende ama tek küllü bi renge boyamaya korkuyorum yeşil falan olur diye :44:

öncelikle turuncu azaltıcıyı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben 3-4 fasülye büyüklüğünde katıyorum sorun olmuyor ama diplerde işe yaramıyor aklında bulunsun, saçına gelince küllü açık sarı fikirlerine katılıyorum ama içimden bir ses istediğin renk için saçının yeteri kadar açılmadığını ve şu durumda da seni uğraştıracağını söylüyor ne yazıkki,belki 2-3 boyamada elde edersin istediğin tonları

snn saclarında bnmki gibimiydi turunculugu? sanki senin konunu okumustum cnm
ama hatılayamadım turuncu azaltıcıyı nereden alabilirim?
küllünün içine mi atılılıyor bu?

kankamm istediğin renkler o bebek yüzüne acayip gider ben bütün olarak bakabildiğim için:69: ama kendin değilde bi kuaförde yaptır istersen yakma saçlarını sonra:30:

cnm ben yıllardır o turunculukla nası mücadele ettim bi bilsen,ama şimdi zamanla oturttum rengi,koleston 11.1 boyuyorum diplerini,benimde saçlarım çok uzun belimi geçiyor,ama şunuda söyleyeyim nekadar uğraşırsan uğraş hafifte olsa bi turunculuk kalıyor

$Kopyası Image_(135).jpg şuan rengi böyle,eskiden kalmada röflelerim var uçlarda

kankamm istediğin renkler o bebek yüzüne acayip gider ben bütün olarak bakabildiğim için:69: ama kendin değilde bi kuaförde yaptır istersen yakma saçlarını sonra:30:
oyyy tsk ederm bebeim yaa :78:
olmadı koaförüme danısıcam tatlım :54:

cnm ben yıllardır o turunculukla nası mücadele ettim bi bilsen,ama şimdi zamanla oturttum rengi,koleston 11.1 boyuyorum diplerini,benimde saçlarım çok uzun belimi geçiyor,ama şunuda söyleyeyim nekadar uğraşırsan uğraş hafifte olsa bi turunculuk kalıyor

ya ben azıcık turunculuğada razıyım whis :90:
direk 11.1e boyamaya korkuyorum ya ben yeşil falan olmasın gerçi bnm saçım karamel
sapsarıda değil yani :28: ne önerirsin ? :28:

Eki Görüntüle 122592 şuan rengi böyle,eskiden kalmada röflelerim var uçlarda

whis buna turuncu deme lütfen benim sacıma baılırsa seninki gayette sarı yani :23:
sen direk 11.1 mi boyadın ben boyasam nasıl olur acaba bukdr acık olmaz sanırım :28:

buarada resim eklediğin için tsk ederm:)

Son düzenleme:
merhaba cnmm bu konu tamm benlik olmuş..gecen hafta siyah saçlarımı açtırdım ve turuncu koyu sarı gibi bi renk oldu saçlarım çok kötüydü akşamlarıı idare eder haldeydi ama gündüzleri özellikle dışarda tam bi felaketti..neyseee ben bugun gidippp voila küllü kumral aldım..kutu üstündeki baya bi açık renkti hatta tereddüt ettim kapanmassa bu saçlar diye neyse boyadımm kutuda 30-35 dk bekle diyodu ben 1 saat bekledimm..sonuc olarakkk turunculuk %70 oranında gitti..ama bayada koyulttu saçımın renginii bi ay boyunca akar boyaaaa biras açılır sanırım..sonrasındada açık küllü kumral boyamak istiyorum ama kendi saçım koyu kahvee dipler çıkıncaaa boyayıp sonuç nsl olur merak ediyorum:)bu saçlardan neler çekiyoruz böle:(

snn saclarında bnmki gibimiydi turunculugu? sanki senin konunu okumustum cnm
ama hatılayamadım turuncu azaltıcıyı nereden alabilirim?
küllünün içine mi atılılıyor bu?

ben kumral saçımı tutam tutam açtım sizden daha fazla açtım rengini daha sonra fildişi renginin içine kattım turuncu azaltıcıyı ( bir fasülyeden fazla:) ) açtığım yerlerde sorun yaşamadım yeşermedi zaten yeterincede açıktı daha hoş oldu ama boyadan mıdır turuncu azaltıcının etkisi oldumu bilmiyorum,ama diplere gelince oraları açıcı ile açmadığım için boyasız kumral saçın üzerine yaptığım turuncu azaltıcı katkılı fildişi boyam turunculuk yinede yaptı malesef, küllülere katılmasına gerek olduğunu sanmıyıorum ama önceden katmıştım netice pek değişmiyor gerek yok yani katılmasına ben yaşadığım yerde ünlü bir kozmetik firmasından almıştım marketlerde bulunmuyor

merhaba cnmm bu konu tamm benlik olmuş..gecen hafta siyah saçlarımı açtırdım ve turuncu koyu sarı gibi bi renk oldu saçlarım çok kötüydü akşamlarıı idare eder haldeydi ama gündüzleri özellikle dışarda tam bi felaketti..neyseee ben bugun gidippp voila küllü kumral aldım..kutu üstündeki baya bi açık renkti hatta tereddüt ettim kapanmassa bu saçlar diye neyse boyadımm kutuda 30-35 dk bekle diyodu ben 1 saat bekledimm..sonuc olarakkk turunculuk %70 oranında gitti..ama bayada koyulttu saçımın renginii bi ay boyunca akar boyaaaa biras açılır sanırım..sonrasındada açık küllü kumral boyamak istiyorum ama kendi saçım koyu kahvee dipler çıkıncaaa boyayıp sonuç nsl olur merak ediyorum:)bu saçlardan neler çekiyoruz böle:(

dipler konusunda yazmak istedim malesef tek başına küllü kumral dahi olsa dipleri yinede turunculaştırıyor ne yapmalı ben çözemedim şu diplere kumral yapmaya çalışırken , azıcık açıp rengini kırmak gerekiyor ama herseferinde açacakmıyız yaaa oda olmaz ki:59:

hep beraber konusalım çözümünü bulalım artık ya =)
küllü kumral bayagı koıyu oluyor zaten ama yıkandıkça acılacaktır
bi daha ki sefer daha açık bi renge boya sonucu daha iyi olur insllh
ama kumrallarda bekleme süresini uzattıkça koyulasma oluyormus
az önce bi baslıkta okumustum aklında bulunsun :61:

ben kumral saçımı tutam tutam açtım sizden daha fazla açtım rengini daha sonra fildişi renginin içine kattım turuncu azaltıcıyı ( bir fasülyeden fazla:) ) açtığım yerlerde sorun yaşamadım yeşermedi zaten yeterincede açıktı daha hoş oldu ama boyadan mıdır turuncu azaltıcının etkisi oldumu bilmiyorum,ama diplere gelince oraları açıcı ile açmadığım için boyasız kumral saçın üzerine yaptığım turuncu azaltıcı katkılı fildişi boyam turunculuk yinede yaptı malesef, küllülere katılmasına gerek olduğunu sanmıyıorum ama önceden katmıştım netice pek değişmiyor gerek yok yani katılmasına ben yaşadığım yerde ünlü bir kozmetik firmasından almıştım marketlerde bulunmuyor
fildişi sarısı sanırım bayagı beyaza yakın bi sarı fildişi deyince aklıma o geldi
ozaman ben turuncu giderici yerine küllü boyaları tercih edeyim
acaba 11.0 + 11.0 +11.1 boyasam nasıl olur :44:
bnm saca 2 paket hayatta yetmez bu sekilde bi karısımda küllüyü 1/3 oranında karıstırmıs oluyorum
yerinde bi kararmı işte bunu çözemedim:44:

dipler konusunda yazmak istedim malesef tek başına küllü kumral dahi olsa dipleri yinede turunculaştırıyor ne yapmalı ben çözemedim şu diplere kumral yapmaya çalışırken , azıcık açıp rengini kırmak gerekiyor ama herseferinde açacakmıyız yaaa oda olmaz ki:59:

kesinlikle katılıyorum :58:

karar güzel ilk boyamada olmasa bile 2 lerde 3lerde tam oturur renk ama benim takıldığım heryeri bir oranda nasıl yapacaksınız aralardaki açıklık koyuluk ne olacak , ben yinede o koyu yerleri birkez daha açmanız gerektiğini düşünüyorum aksi halde zor olacak yada dediğim gibi birkaç boyamada anca olacak ilk sefere bakıp hayal kırıklılığı yaşamamnız gerekiyor şu durumda

kıslar şimdi resim çektim..ilk resim flashsız turuncu saçlarım resimde öle durmuyo gibi gelebilir ama bide gün ışıgındaki halini düşünün:)ikinci resimdeki bbugun küllü kumrala bpyadıgım saçım flashlı çekim..3 resimdede flash olmadan çektim..
flash olmadıgında koyu bayaaaa bukdr koyu olcagını hiç tahmin etmesdimm inş açılma olur zamanla..bi yönden iyide oldu siyah saçtan biden açık rengede dönmek istemiyorum..zatenn çokta açmıycam en fazla açık küllü kumral bide içine biras sarı katarımm oda iki üç boyamadan sonra:)

Son düzenleme:

karar güzel ilk boyamada olmasa bile 2 lerde 3lerde tam oturur renk ama benim takıldığım heryeri bir oranda nasıl yapacaksınız aralardaki açıklık koyuluk ne olacak , ben yinede o koyu yerleri birkez daha açmanız gerektiğini düşünüyorum aksi halde zor olacak yada dediğim gibi birkaç boyamada anca olacak ilk sefere bakıp hayal kırıklılığı yaşamamnız gerekiyor şu durumda

cnmm sen nsl bi renk istiyorsunnn ben çok açık yapmam sanırım çünkü turuncu açık renk saçlarım hiç yakışmamıştıı..çok açık istemedigim içinn evde boyayarak istedigim rengi elde edebilirim giib gelio bana..ama sarı tonnlarını yapcak olsam baya zor olurduu ve sarı isteseydim açık küllü sarıya boyardımmm denerdim:)

Back