• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama turuncudan kurtulmak istiyorum bilgisi olanlar

pamukkuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
21
0
86
Balıkesir
senağlam asaçlarımda kalan turunculuklar var arkadaşlar bakır renkteler küllü kumral boyadım 2 defa lorealle hala geçmedii biri beni kurtarsın bu saçtan senağlama

a.s 7.1 boyamıştım ben.. bi sonraki boyamda koyu olanı deniyeyimm .. kızıldan da bakırdan da nefret eder oldum artık

a.s 7.1 boyamıştım ben.. bi sonraki boyamda koyu olanı deniyeyimm .. kızıldan da bakırdan da nefret eder oldum artık

cnm ben de çok uğraştım turunculuklardan kurtulmak için ama açık renklerle kesinlikle kapanmıyor ben en son 8.1 le boyadım hatta çok endişelendim saçımın rengini koyulaştırıcak mı acaba diye ama hiç koyulaşma olmadı küllü renkler diğerlerine göre daha açık sonuç veriyor ama 6.1 kapatır bence..

nerdeyse bu forumda kaç defa söylemişimdir :D yine tekrar söylüyorum loreal daha iyi bir boya kolestondan .ama küllüğü lorealden daha fazladır bu yüzden 7.1 küllü kumral'ı kullan kolestonun içine istersen 1-2 fındık büyüklüğünde mavi boya karıştırırsan küllülük oranı artar

Back