Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu yansımalar lütfen fikir verin :(((

allisfull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
71
0
36
İstanbul
selam kızlar,
saçımı boyadığımdan beri turunculuktan kurtulamıyorum ( saçlarım güneşte sanki turuncuya boyamışım gibi bir hal alıyor. en son 5.1 e boyamıştım koyu oldu ancak renk iyice aktı şu anda. kendi saç rengim orta kumral gibi o renklere dönmek istiyorum yardımcı olur musunuz hangi boyayı ve tonu kullanmalıyım sizce ??

şu anki saç rengimi ekliyorum

birini evde diğerini ise dışarıda çektim.

bende bu dertten yanıyorum ya aynen benim de saçlarımda güneşte turuncu yansımalar var...sanırım turunculuğu küllü renkler alıyor ama tam da bilemiyorum...ben en son palette kumral boyamıştım fakat tam kapanmadı hala parlıyor güneşte...sanırım bir dahaki boyamamda kumral ve küllü kumral karıştırıcam ama o zaman da koyuu olur mu diye korkuyorum:S

yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu kurtarın bizi şu turunculuktan

ben de bu sefer igora 6.1 veya 7.1 ile yine igoranın 0.22 sinden biraz ekleyip boyamayı düşünüyorum ama bulamadım, netten sipariş vermeden önce bi sormak istedim ama fikri olan yok galiba

koyu kumral veya açık kahvenin küllü tonları yani 5.1 ve 6.1 ler turunculuğu tam kapatır diye düşünüyorum, bir kuaföre sordum o da aynısını dedi...benim de sorunum aynı, evin içinde koyu renk, dışarda güneşte pırıl pırıl parlayan bir renk...devamlı boyamaktan da fenalık geldi. bitkisel boya aldım saçım zarar gördü aylardır kaç kez boyamaktan, düz kahveye boyayacağım ben de koyultmak istemiyordum ama açık tonlarda kaldığım müddetçe, saçımın doreleşmeye de çok yatkın olması nedeniyle koyulaştırmaktan başka çare yok. senin de öyle sanırım hemen doreleşiyor

ben de bu sefer igora 6.1 veya 7.1 ile yine igoranın 0.22 sinden biraz ekleyip boyamayı düşünüyorum ama bulamadım, netten sipariş vermeden önce bi sormak istedim ama fikri olan yok galiba

canım eminönünden bulabilirsin igora git oradan al hem renkleri görerek alırsın

canım ben 5.1 e boyadığımda da kapandı mı bu yansımalar bu seferde güneşte kırmızı yansıyordu boya akınca yine turuncuya döndü bi kuaföre mi gidip boyatsam bilemiyorum onlara da hiç güvenim yok aslında..

küllü renk de akıyor yıkadıkça. o nedenle birkaç kez üst üste küllü boyamak lazım ki saçla iyice bütünleşsin renk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…