• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turuncu Uygulama

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Bir kiz arkadasim sevgilisinin, cep telefonunda (iphone) turuncu renkli bir uygulamada biriyle ara ara mesajlastigini goruyormus son zamanlarda. Hatta mesaj geldiginde dalgalanan bir turuncu halini aliyormus ana ekranda.

Soramiyor ama bir seylerden supheleniyor. Bu hangi uygulama olabilir? Bu marka telefona ozgu kisa mesajlarda boyle bir durum soz konusu olabilir mi?

Konu onemli, bir sure tasinmazsa sevinirim.

Hmmm evet öyle bişey mevcut messenger da ki işaret gibi mavi orda ki bunda ki turuncu

Yıllardır iphone kullanıyorum ama hiç turuncu dalgalanan bir bildirime denk gelmedim. Normal mesajlarda o şekilde gelmiyor. Hiç yüklemedim ama uygulamalar ise tango messenger ya da tinder olabilir mi? Turuncumsu olanlar bunlar diye biliyorum..

jaumo diye bir dating appi var arayüzü önceden turuncuydu şuan bilmiyorum. öyle dalgalı malgalı şeyler bu tarz dikkat çekmesi istenen applerin özelliğidir dikkat etsin derim.

Apple storeden bakabilirsiniz.
Orada logoları görürse arkadaşınız belki daha iyi olur. Tango tinder turuncu diye biliyorum ben.

Belirtilen uygulamalar olabilir mi gercekten? Eger bunlardan biriyse cok uzulurum arkadasimin adina. :KK43:

Mesela telefona mesaj geldiginde telefonun ana ekrani dalgali turuncu halini aliyormus. Bir uygulama ana ekrana etki edebilir mi bu kadar?

Back
X