Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu saçlarıma mavi boya ile cila yaptım..(resimli)

yaa canım cok kötü bi renk olmus napmıssın böle bnce hıc bısey yapmadan resmı kuaföre götür ve ısrarla bundan istiyorum de :teytey:

yaa canım cok kötü bi renk olmus napmıssın böle bnce hıc bısey yapmadan resmı kuaföre götür ve ısrarla bundan istiyorum de :teytey:

cnm o turunculuktan kurtulduğum haliydi o şekilde kullanmayacaktım elbet kaydirigubbakcemile3 onun üzerine istediğim rengi boyadım ve gayette memnunum şu an..zemuszemussadece ilk syfyı okuyup yorum yptn galiba..bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

aaa evet haklısın canım kusura bakma ya cok sevındım snn adına darısı basıma :gitme:

senin ne derdin var cnm ne renk istiyosn..boshayallersmile

saçlarımın uçları sımsıyah canım nerdeyse ıkı sene oldu akmıyor bu sıyah sactan en cok dert yanan benım bu sıtede ya mafoldumben . cok bıseyde ıstemıyorum acık kahve tonlarında bısey ıstıyorum ama cesaret edemıyorum saclarım belımden aşağda ve ınanılmaz ınce galba bıraz kestrcem senağlama igilendıgın ıcın tesekkur ederım canım .buyrunnnnnnnnn

önemli değil cnm nerdn başlıyr siyah renk..
saçın uzunmuş eğr çok aşağılardaysa kestir bence de..
kıyamam dersen açıcılarla açmaya çalış ya da kuaföre git açsın o kısımları ama çok ilginç 2 senede nasıl akmaz ki zemin rengin de mi koyuydu cnm belki de o yüzden akmıyordur..bilmiyorumkismile

evet canım koyu kahve saclarım ondan bıde artık ıcıne işlemiş dedıler baya ince cnkı saclarım ama bna sacma geldı kuaför yanar dedı en ıyısı kestrmek artk nolursa olsun yaklasık aşağdan bı karıs falan canm sıyh kaldımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm sen o siyah kısımları nasıl olsa kestirmeyecek msn..
bi açıcı al sür bakalım sadece o kısımlara..
açılır belki denemiş olursun en azından..
yok açılmaz veya yıpranırsa
kestirirsin..

Son düzenleme:
cnm sen o siyah kısımları nasıl olsa kestirmeyecek msn..
bi açıcı al sür bakalım sadece o kısımlara..
açılır belki denemiş olursun en azından..
yok açılmaz veya yıpranırsa
kestirirsin..

Canım gecen gun gıttgım baska bı kuaför uclarından kestı ve beklememı söyledı duzenlı olarak her banyoda beyaz sabunla yıkamamı arada bırde zeynyaglı sabun kullanmamı söyledı bakalım basladım inş. başarırım tekrar tesekkür ederım sana sevgiyle kal tatlımopuyorumnanaktan

arkadaşlar lütfen yardım edin bana. benim çıt çıtlarım açık çikolata kahvesiydi rengindende memnundum ama işte her kızın içine sarı saç sevdası düşer bilirsiniz bende kendi saçımın yoğun işlemlere maruz kalmasını istemediğimden sadece çıt çıtları platin sarısı yapmak istiyorum çıt çıtları takınca falan sarı renk nasıl duruyor diye işte hevesimi alıcam. işte neyse bende kafam esti kendi başıma yapayım dedim. saç rengi açılana kadar 1 hafta arayla 2 kez açıcı kullandım. saçım açık kahveden açık turuncu rengine sahip oldu. ama 10.3 boyam var. platin sarısı almamışım, altın sarısı almışım. arkadaşım bana altın sarısına boyarsam yine turuncumsu bir ton kalabileceğini söyledi. yani turunculuğu kapamam lazım. bana küllü sarı ile kapatırsın dediler ama küllü sarı sürdükten sonra, 10.03 boyayı boyayınca platin sarısına yakın bi renk çıkar mı? yoksa yeni boyamı alayım?
şuan elimde hala açıcı var ama artık açıcıya gerek yok, boyanın kapaktaki rengi tutar diyorsanız şuan elimde 2 boya var :

bu küllü sarı boyam : http://www.istoctan.com/uploads/prod...da79d778cc.jpg

buda altın sarısı 10.03 boyam : http://www.metromarketler.com/conten...i_103_300.jpeg

buda çıtçıtlarımın rengi :

http://img427.yukle.tc/images/3535pp3.png

işte bu turunculuktan beni küllü sarı kurtarırmı? küllü sarıdan sonra 10.03'ü boyarsam rengi platin sarısına yakın olur mu? eğer olmaz diyorsanız direkt platin sarısı boya alıcam küllüden sonra platini boyucam :/

kızlar ben yıllardır kızıl olan saçlarımı soğuk bir sarı tonuna getirmeyi başardım.

-öncelikle saçınızda birden çok tonda renk varsa örneğin orta kısımlar kahve uçlar kızıl gibi açma işlemini kuaföre yaptırmanızı tavsiye ederim.bütün saçın aynı tonda olması için ciddi bir uğraş gerekiyor.
-açıldıktan sonra saçınız turuncumsu bir renk oluyor.esas önemli nokta burda. kuaför benim saçımı açma sonrası küllü bir renge boyamıştı ve resmen yemyeşil bir saçla çıkmıştım..onun üzerine gittiğim başka kuaförlerdeki boyalarımda da hep dorelik oluyordu. abartısız 1500 tl para harcamışımdır doğru dürüst bir sarı ton için

sonunda saçımın rengini kendim düzeltmeye karar verdim ve istediğim cool blonde (soğuk sarı) tonunu uzun denemeler sonucu elde ettim :) hatta dip boya için açma işlemini de kendim yaptım.
ben açma için igora saç açıcı + %20 oksidan kullandım.sonrasında koleston perfect 8/11 + (20 ml) igora 0-11 + %20 lik karışım ile önce açtığım yerleri boyayıp 15 dk bekledim. sonra boyayı tüm saça yayıp bi 10 dk daha bekledim. bu karışım benim saçımdaki tüm turunculuğu aldı. ben soğuk tonları sevdiğim için cila gibi de tüm saçıma uyguladım..

gün ışığında çekilmiş fotolar;

cnm ben altın sarısını saçımdaki griliği yok etmek için kullanmıştım turunculuk verir yani saça küllü renklerde turunculuk olmaz ama tek başına küllü sarı kurtarır mı bilemem turunculuk fazlaysa daha açık ama yine turuncu bir renk elde ediliyor çünkü

cnm saçlarının rengi çok güzel olmuş küllü tonlar herkese de yakışmıyor ama sende sırıtmamış
ben açıcıyı bir kere denedim ve saçı n kadar yıprattığını bildiğim için bir daha kullanmadım o yüzden de bir çok kez küllü renklerle boyamam gerekti hatta maviye boyadım tamamen o rengi de çok sevmiştim küllü hatta mavi yansımaları olan koyu kumral gibi bir renk elde etmiştim kısa sürede aktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…