• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu saçlarıma mavi boya ile cila yaptım..(resimli)

aman diyim loreale bulaşma koleston 8.1 e boyadığım açık kumral saçlarımı dün loreal excellence 8.1 ile boyadım kapaktakı resım benım sacıma cok yakındı ama resmen açık kahve oldu acayip koyulaştırdı gitti güzelim sarılarım inş akar :(

aman diyim loreale bulaşma koleston 8.1 e boyadığım açık kumral saçlarımı dün loreal excellence 8.1 ile boyadım kapaktakı resım benım sacıma cok yakındı ama resmen açık kahve oldu acayip koyulaştırdı gitti güzelim sarılarım inş akar :(

:1shok: gerçekten mii..akannehir

lorealin renkleri koyu tutuyor diye çekiniyordum ama en iyi boya o diyerekten gittim bugün alışveriş merkezine 8.1 alıcaktım..bu arada aynalardan saç rengime baktım sürekli kaydirigubbakcemile3 ve sevmeye başladım rengi..12.11 le boyayınca ilk başta hoş bir renk yoktu ama yıkadıktan sonra ortaya çıktı renk.. gayet güzel bir kumral olmuş bir kez dha aynı renge boyarsam çok hoş olur diye düşündüm..kararsız kaldım 8.1 alıp almamkla.. saç boyası reyonunun önünde bakındım durdum alıcaktım ama elim bi türlü gitmedi..almadan çıktım öylece..desne çok iyi bişey yapmışım almamakla..

sende boyamasaydın keşke cnm inş akar yaa ..

$buldum.jpg

bu renk te çok hoşmuş ama saçımda az da olsa hala turunculuklar var ya..mafoldumben onlar bi gitse bu renge benzeyecek aslında..off bir daha dore renkler mi tövbe..:sinifsinif:

loreal den vazgeçtim ama dersler başlamadan önce bir kez daha küllü bir renge boyamak istiyorum tekrar 12.11 bir haftada ancak gelir..:gitme: kolestonun küllüleri nasıl kızlar grimsi açık tonlar var mı..gamyoncuiremsu

ayşegülcüm renk zevklerimiz aynıymış bende senin istediklerinin aynısını istedim ama kimse yanaşmadı ben yaparım diye neyse en sonunda geçen pazar yaptırdım.Sanırım fena olmadı.
Eklediğin fotodaki(Bar Rafaeli) gibi oldu az çok.Umarım sana yardımcı olabilirim.Bunun için saçımın önceki ve sonraki halini ekliyorum.
Yapılan işlem krepe balyaj üstlere wella küllü kumra boya.
Saçımın önceki halleri biraz küllü gibi çıkmış ama alakası yok turuncusu bol bi saçtı senin ki gibi diyebilirim yani...küllü kumrala açık küllü kumrala boyamama rağmen :S
Umarım istediğin rengi elde edersin kuzum ;)

Eklentiler

• $ht2norr.JPG
    $ht2norr.JPG
    6,7 KB · Görüntüleme: 194
  • $ht2nor1.jpg
    $ht2nor1.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 197
  • $ht2nor2.jpg
    $ht2nor2.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 201
  • $ht2nor3.jpg
    $ht2nor3.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 215
ayşegülcüm renk zevklerimiz aynıymış bende senin istediklerinin aynısını istedim ama kimse yanaşmadı ben yaparım diye neyse en sonunda geçen pazar yaptırdım.Sanırım fena olmadı.
Eklediğin fotodaki(Bar Rafaeli) gibi oldu az çok.Umarım sana yardımcı olabilirim.Bunun için saçımın önceki ve sonraki halini ekliyorum.
Yapılan işlem krepe balyaj üstlere wella küllü kumra boya.
Saçımın önceki halleri biraz küllü gibi çıkmış ama alakası yok turuncusu bol bi saçtı senin ki gibi diyebilirim yani...küllü kumrala açık küllü kumrala boyamama rağmen :S
Umarım istediğin rengi elde edersin kuzum ;)

pek anlayamadım cnm..
en alttaki foto ilk hali sanırım..
ilk foto da daha önce küllü renklere boyadıktan sonraki hali..
balyajlı olanların zemini de küllü kumral galiba böyle..
sen kuaförde yaptırdın sanırım ben daha önce kuaförlerden çok çektiğim
için gitmek istemiyorum koleston 8.1 düşünüyorum sence nasıl sonuç verir..

en alttaki foto bundan 20 gun once fılan cekınmıstım.İlk fotoda saçımı boyattığım gün çekindim.Bu zaman arasında da hiç o küllü renkleri denemedim zaten.Öncesinde boyadım.Ortamdan kaynaklı bu şekilde çıkmış.
Evet balyajlı olanlarda küllü kumral.O kadar kafayı bozdum ki o boyalara az para dökmedim baktım elde edemiom gitti kuaföre istediğimi anlattım şükür bu kuaför anladı.Diğerleri olmaz diyodu nasıl kuaför olmuşlarsa pehhh
Koleston 8.1 açık olur artı bi kaç yıkamada sonra o küllülük gider.Gerçi her küllü yıkandıkça gidiyor.Ama bu renk açık olduğu için turunculaşma ihtimali yüksek.Bende olduğu gibi..
Burda bi arkadaş 7.1 e boyamıştı turuncu saçı baya hoş bi küllü olmuştu.Şöyle bişey deneyebilirsin canım eğer kolestonun profesyonel boyasını almıcaksan normal kutu boyalarını alcaksan kutu boya alma hiç.hem iki katı hemde içinde bi şampuanı bi eldiveni çıkıyor :D Tüp boyasını al 8.1 ve 7.1 saçının altında bi yerde dene ikisinide.Küllü renk için bu ikisinden birini deneyeceksin sonuçta.Hem maliyeti az olur hemde keşke diğerine boyasaydım demezsin.

çok hoş olmuş bu arada söylemeyi unuttum resmen tamamen yok olmuş kızıllıklar..darısı başıma..boshayallersmile

en alttaki foto bundan 20 gun once fılan cekınmıstım.İlk fotoda saçımı boyattığım gün çekindim.Bu zaman arasında da hiç o küllü renkleri denemedim zaten.Öncesinde boyadım.Ortamdan kaynaklı bu şekilde çıkmış.
Evet balyajlı olanlarda küllü kumral.O kadar kafayı bozdum ki o boyalara az para dökmedim baktım elde edemiom gitti kuaföre istediğimi anlattım şükür bu kuaför anladı.Diğerleri olmaz diyodu nasıl kuaför olmuşlarsa pehhh
Koleston 8.1 açık olur artı bi kaç yıkamada sonra o küllülük gider.Gerçi her küllü yıkandıkça gidiyor.Ama bu renk açık olduğu için turunculaşma ihtimali yüksek.Bende olduğu gibi..
Burda bi arkadaş 7.1 e boyamıştı turuncu saçı baya hoş bi küllü olmuştu.Şöyle bişey deneyebilirsin canım eğer kolestonun profesyonel boyasını almıcaksan normal kutu boyalarını alcaksan kutu boya alma hiç.hem iki katı hemde içinde bi şampuanı bi eldiveni çıkıyor :D Tüp boyasını al 8.1 ve 7.1 saçının altında bi yerde dene ikisinide.Küllü renk için bu ikisinden birini deneyeceksin sonuçta.Hem maliyeti az olur hemde keşke diğerine boyasaydım demezsin.

profesyonel olanı küllülerde çok başarılı ama şimdi şipariş etsem 1 haftada ancak geliyor..
7.1 olabilir aslında ama lorealin 8.1 bile koyu oluyormuş o yüzden tereddüt ettim bugün alıcaktım tüp olanlarından baktım bütün markanın küllü kumrallarına ama hiçbirisine cesaret edemedim..birazda sarımsı bir kumral istiyorum o yüzden 7.1 koyu gelebilir ama koleston hakkında hiçbir bilgim yok..

bende siyah saçlarımı (boyasız) bu renk yapmak istiyorum sizin dediğiniz numaralar koyu mu kalır acaba kızıl renkten geçiş için düşünmüşsünüz siz boshayallersmile

bende siyah saçlarımı (boyasız) bu renk yapmak istiyorum sizin dediğiniz numaralar koyu mu kalır acaba kızıl renkten geçiş için düşünmüşsünüz siz boshayallersmile

cnm siyah saçlarını kesinlikle bir anda açık bir renkle boyamaya kalkma daima küllü ve kendi saç renginden bir iki ton açık renklerle çalış saç rengin açıldıkça açık tonlara geçersin yoksa benim gibi kızıllıklarla uğraşırsın..:gitme:

o oww o yüzdenmi kızıllık oldu saçlarında akannehir o zamanda kısa süreler içerisinde boya yapmam gerekmezmi buda saçların cok daha fazla yıpranmasına neden oluyo oyh kuafördemi boyatmak en mantıklısı acababilmiyorumkismile

o oww o yüzdenmi kızıllık oldu saçlarında akannehir o zamanda kısa süreler içerisinde boya yapmam gerekmezmi buda saçların cok daha fazla yıpranmasına neden oluyo oyh kuafördemi boyatmak en mantıklısı acababilmiyorumkismile

kısa süreler derken ayda bir boyayabilirsin.çok açık renklerle çalışmadığın için de yıpranma olmaz ama uğraşamam dersen bildiğin güvendiğin bir kuaför varsa hiç durma derim yerimseniben

saçımdaki kızıllığın geçmişi kabarık..kendi saçım koyu kumral ben bu saçın üzerine kahve, kahve köpüğü, sarı gibi içnde kızıllık oranı yüksek olan renklerle boyamıştım bilmeden saçımdaki kızılık oranı da fazla olunca iyice kızıla benzedi saçlarım ama mavi boyayla yarı yarıya azalttım.. 12.11 de baya etkili oldu çok az kaldı..

ayşegül hayretler içinde okudum konunu. boyalar ve renkler hakkında ne çok şey biliyosun :)
bi gün saçlarımı boyatırsam sana danışıcam önce..a.s.

Back