Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu saçlarıma mavi boya ile cila yaptım..(resimli)

ayşegül hayretler içinde okudum konunu. boyalar ve renkler hakkında ne çok şey biliyosun :)
bi gün saçlarımı boyatırsam sana danışıcam önce..a.s.

tşkkr edrim elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum ben de..:kedi:
zamanında çok kuaför mağduru oldum bu yüzden de hep evde kendim boyadım saçlarımı o yüzden birşeyler biliyorum işte..yerimseniben

ben koleston acık küllü kumralı öneririm benim sacım koyu küllüydü uçlardada röflem vardı boyadım açık kumral oldu hatta yer yer sarılar olmuş ii boyayamadıgım için ama herkes begeniyor üstelik çok doğal duruyooo tavsiye edrim koydugun bayanın sacı gibi olur bence

bu boyayı herkes öneriyor cnm ama hiç foto görmedim görsem hemen gidip alırım bir de bu boya yıpratıyor deniliyor o yüzden de biraz kokuyorum açıkcası..eyvahedigeldismile

bende aynen senin istediğin gibi doğal duran açık grili kumral olmak için siyah saçlarımı açtım bu hafta. çok çok açık bir turuncu oldu. üstüne koleston 7.1 ve 8.1 i yarı yarıya karıştırarak boyadım ama çok açık oldu. resmen küllü sarı oldu saçım. şimdi biraz bakıma aldım. 7.1 tek başına istediğimiz rengi verir bence.

bu arada merhaba, aranıza yeni katıldım. =)

merhaba cnm hoşgeldin a.s.
benim de küllü sarı gibi şuan saçlarım ve açık olduğu içn çok yıpranıyor..8.1 kullanıcm ama loreal çok koyu tutuyor koleston ise yıpratıyor hem de çok sarı bir sonuç çıkıyormuş ortaya..ne yapacağımı şaşırdım resmen :sm_confused:
rengi de çok istiyorum eyvahedigeldismile
inş ikimizde tuttururuz istediğimiz rengi en kısa zamanda..hihoyyyt

uff arkadaşlarımdan benim saç tonumda olanlardan gördüğüm kadarıyla koleston 8.1 daha bi sarı yapıyor 7.1 de koyu bir sonuç çıkıyor ama istediğim ton değil kesinlikle...:çok üzgünüm:

koleston perfect daha başarılı galiba onu alcm..

Eki Görüntüle 54341

bu koleston perfect 8.11 miş.. nasıl bi sonuç verir sizce saçı
mda..

ben saçımı sarıya kadar açıp üstüne loreal 7.1 boyamıştım ve açık küllü olmuştu ama çok açık olduğundan boyamıştım sonra biraz akınca loreal majirel 7.11 ile boyadım çok az kırmızılıklar oldu ama güzel bi regi var açıp boyanırsa çok güzel olur eminim boyarsan majirel 7.11 ile boya canım.ben düzeltmek için tüm kuaförleri dolaştrım turunculuklar koyu boyamayla geçer dediler bende ivola 6.1 boyadım ve mavimsi bi siyah oldu hala öyle geziyorum of bidaha boyalara bulaşmam yada kuaföre yaptırırım.

cnm şu anda turunculuk yok denecek kadar az saçımda ama gölgede kumral güneşte bazı yerler çok hafif turuncu görünüyor.. o yüzden grimsi koyu olmayan birrenk lazım bana....7.11 biraz koyu gelebilir 8.11 düşünüyorum ama bu renkler yoğun küllü olduğu için ilk boyamada sarı olan yerleri yeşil gibi diğer tarafları da resmen gri yapıyor bi kaç yıkamada düzeliyor ancak..böyle bi durumdan da çekiniyorum açkcası tatilde olsam neyse de okul vr..daha önce bu renkleri denemiş birileri fikir verse keşke..boshayallersmile

cnm ben de kuaförde yaptırmayı çok düşündüm ama saçlarımdan olurum diye korktum gerçi bu seferde deneme yanılma yöntemi yıpratıyor ama yine de çok korkunç birşeyle karşılaşmadım şöyle işini iyi yapan bi kuaför bulsam gözüm kapalı yaptırırım...kaydirigubbakcemile2 belki de vardır araştırmam lazım..bilmiyorumkismile

kızlar sonunda karar verip :kedi: koleston naturals ın 8.1 ini aldım bugün iki kutu normal koleston almadım bu daha bitkisel geldi niyeyse..bilmiyorumkismile inş memnun kalırım..

:Saruboceq:

evet boya kataloğundaki renkler her zaman nomalden 2-3 ton koyu oluyor açık renk istiyorsanız küllü sarı yada çok açık küllü kumral yazan renklere bakmalısınız ben saçımı kendim boyadığım zaman kutunun üstündeki renkle karşılaştırdığımda,her seferinde model saçın en koyu yerine benzediği dikkatimi çekti...ama güneş ve yıkama gibi etkenlerle daha sonra rengin oturduğu yada açıldığı bi gerçek.

evt cnm ben de ona dikkt ederek alıyorum boyayı her zaman bunu da alırken kutunun üstindeki renk oluck diye almadım koyu olacağını biliyordm ztn o kadar sarımsı istemiyordm ztn boyadm bugün çıkan sonuç gayet hoşuma gitti şimdilik memnunum..yerimseniben

kızlar tşk edrm ama o renk güneşte turuncu turuncu parlıyordu:sinifsinif:hatta o yüzden bütün doreli renkleri istemez oldum grili olanlara yöneldim..

kızlar tşk edrm ama o renk güneşte turuncu turuncu parlıyordu:sinifsinif:hatta o yüzden bütün doreli renkleri istemez oldum grili olanlara yöneldim..
canım saçının turuncusunu almak için kesinlikle küllü renkleri öneriyorum sana ama koleston alma palette daha iyi ben 2 hafta önce koleston açık küllü sarıya boyadım renk fena deil turuncularımı aldı ama saçımı yıprattı ondan önce kahve köpüğü ve altın sarısına boyamıştım oda biraz turunculuk yapmıştı dediğim gibi turunculuk kalmadı doreler kızıllık ve turunculuk yapıyor bence çok açık olmasın istiyorsan palette açık küllü kumral al yada küllü kumral sonra uçlarına istediğini attırırsın...şimdiden kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile3

tavsiyen için saol cnm ama ben istediğim renge kavuştum opuyorumnanaktan zemuszemus
ztn mavi boya güneşte resmen kızıl gibi görünen akannehir saçlarımı açık turuncu yapmıştı sonra 12.11 de bayağı azalttı çok az vr şuan ama dert etmiyorum çok güzl görünyr hatta bugün dışarda çoğu kişi saçımın rengini sordu ama cvp veremiyorum yaptığım hangi bi işlemi anlaytaym..kaydirigubbakcemile3 foto eklicm ama telim hiç net değil
eski rengim gibi çıkıyo ama güzel bi makine
bulursam eklerim..:dance:

çok sevindim canım güle güle kullan yeni saçını fotonu bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…