aman diyim loreale bulaşma koleston 8.1 e boyadığım açık kumral saçlarımı dün loreal excellence 8.1 ile boyadım kapaktakı resım benım sacıma cok yakındı ama resmen açık kahve oldu acayip koyulaştırdı gitti güzelim sarılarım inş akar
ayşegülcüm renk zevklerimiz aynıymış bende senin istediklerinin aynısını istedim ama kimse yanaşmadı ben yaparım diye neyse en sonunda geçen pazar yaptırdım.Sanırım fena olmadı.
Eklediğin fotodaki(Bar Rafaeli) gibi oldu az çok.Umarım sana yardımcı olabilirim.Bunun için saçımın önceki ve sonraki halini ekliyorum.
Yapılan işlem krepe balyaj üstlere wella küllü kumra boya.
Saçımın önceki halleri biraz küllü gibi çıkmış ama alakası yok turuncusu bol bi saçtı senin ki gibi diyebilirim yani...küllü kumrala açık küllü kumrala boyamama rağmen :S
Umarım istediğin rengi elde edersin kuzum
en alttaki foto bundan 20 gun once fılan cekınmıstım.İlk fotoda saçımı boyattığım gün çekindim.Bu zaman arasında da hiç o küllü renkleri denemedim zaten.Öncesinde boyadım.Ortamdan kaynaklı bu şekilde çıkmış.
Evet balyajlı olanlarda küllü kumral.O kadar kafayı bozdum ki o boyalara az para dökmedim baktım elde edemiom gitti kuaföre istediğimi anlattım şükür bu kuaför anladı.Diğerleri olmaz diyodu nasıl kuaför olmuşlarsa pehhh
Koleston 8.1 açık olur artı bi kaç yıkamada sonra o küllülük gider.Gerçi her küllü yıkandıkça gidiyor.Ama bu renk açık olduğu için turunculaşma ihtimali yüksek.Bende olduğu gibi..
Burda bi arkadaş 7.1 e boyamıştı turuncu saçı baya hoş bi küllü olmuştu.Şöyle bişey deneyebilirsin canım eğer kolestonun profesyonel boyasını almıcaksan normal kutu boyalarını alcaksan kutu boya alma hiç.hem iki katı hemde içinde bi şampuanı bi eldiveni çıkıyorTüp boyasını al 8.1 ve 7.1 saçının altında bi yerde dene ikisinide.Küllü renk için bu ikisinden birini deneyeceksin sonuçta.Hem maliyeti az olur hemde keşke diğerine boyasaydım demezsin.
Teşekkürler canım umarım sende istediğin rengi elde edersinbayanssulusmile
bende siyah saçlarımı (boyasız) bu renk yapmak istiyorum sizin dediğiniz numaralar koyu mu kalır acaba kızıl renkten geçiş için düşünmüşsünüz siz boshayallersmile
o oww o yüzdenmi kızıllık oldu saçlarında akannehir o zamanda kısa süreler içerisinde boya yapmam gerekmezmi buda saçların cok daha fazla yıpranmasına neden oluyo oyh kuafördemi boyatmak en mantıklısı acababilmiyorumkismile
o oww o yüzdenmi kızıllık oldu saçlarında akannehir o zamanda kısa süreler içerisinde boya yapmam gerekmezmi buda saçların cok daha fazla yıpranmasına neden oluyo oyh kuafördemi boyatmak en mantıklısı acababilmiyorumkismile
canım suankı tam sac rengın ne renk ? anlayamadım onu..ıstedgın dogal bır kumral hafıf kullu deılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?