Aynen çok merak ediyorumBayildim.
Ton Harika Ya....
Ben şöööyle bi durim belki bilen vardir
Tam olarak bu rengi mi verir acabaIgora 8.77 + igora 0.22 bir tatlı kaşığı kadar + 30 volüm oksidan yani 9luk
Verir. 7.77 bu renk için koyu kaçar.Tam olarak bu rengi mi verir acaba
Bu oksidan boyanın içinde mi ayrı mı 30 volüm dediğiniz. Boya hakkında çok bir bilgim yok da. Açıcısız değil mi tamamen tarifinizVerir. 7.77 bu renk için koyu kaçar.
8.77 yani bir açık tonu uygulamanız lazım ki, renk açık olsun turuncu canlı canlı olsun. Igora 0.22 de turuncu arttırıcı boyadır. Bir tüpe bir tatlı kaşığı kadar eklediğinizde turuncu yoğunlaşacaktır.
30 volüm oksidan da daha açık renk olmasını ve boyanın saça daha iyi girmesini sağlar.
Renk hürrem kızılı hangi kuaföre söylesen boyar ya da boyaların adını karışımını söyler.Merhaba. Ben saçımı daha önce palette 7.77 ile boyadım iki kez.Ama bu rengi bir türlü elde edemiyorum. Kırmızı da değil bakır da değil bu rengi tam verebilecek boya var mı. Lütfen açıcısız olsun. Saçı yıprattığı için kullanmak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Dipleri de mi orijinal:))Bu orjinal doğuştan hani havuç kafa denilen
Bi de bu ton rengini bu kadın gibi olabilmek için istiyorsanız bunun çekiciliği saç renginde değil bu siyaha da boyasa çekicidir.Merhaba. Ben saçımı daha önce palette 7.77 ile boyadım iki kez.Ama bu rengi bir türlü elde edemiyorum. Kırmızı da değil bakır da değil bu rengi tam verebilecek boya var mı. Lütfen açıcısız olsun. Saçı yıprattığı için kullanmak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Ortalama bir kadın abartmayın isterseniz:))Bi de bu ton rengini bu kadın gibi olabilmek için istiyorsanız bunun çekiciliği saç renginde değil bu siyaha da boyasa çekicidir.
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Aynı şekilde uygulayacağımIgora oksidansız satılır yanında 30 volüm yani 9luk oksidan alacaksınız. Market boyaları gibi set halinde satılmaz.
Açıcı yok. Ama saç koyu renkteyse, saç açılmadan bu renk olmaz.
Teşekkür ederimRenk hürrem kızılı hangi kuaföre söylesen boyar ya da boyaların adını karışımını söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?