• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saç istiyorum ama... :(

Önemli olan ten renginle kas rengin. Acikcasi ben bu sac rengini kahverengi gözlülere daha cok yakistiriyorum. :21:
Bak sana bir örnek :

Uploaded with ImageShack.us
Gayet de güzel bence :107:
Ikinci örnek de ben. Ben de kahve gözlü beyaz tenliyim. Zamaninda boyatmistim cok güzel olmustu :8: Bu arada resimdeki bayan sac rengini kinayla sarabi karistirip elde ediyormus.

yaaaa evet evt ben de dun gordum bır dızınde bu kadını. ah işte bu dedim. evet ınanılmz guzel bır rengı var. ya baskalerında bayılıyorm da kendımde dusununce allahım dunyanın en abes ınsanı olacakmısım gıbı gelıyo. halbukı su rsımdekı bayan sankı bu renk ıcın dogmus. ne kdr da yakısms.
bır de kendı elde edıyormus rengı ben kuaforlerle ugrasıycm kendıme guvenemem hele kı kınada. cok tesekkur edrmç. senın fotografn var kı o zmndan gozlernle nasıl durdgna bkmam mumkun mu.

Canim kaslarini dert ediyorsan incelt biraz, o zaman kötü durmaz.

atttıgın fotodakı bayanın kasları da sılık mesela. sıyah denemez kesınlıkle. benımkı oyle degıl bıldıgın bellı olan bır renk. o yuzden ınceltmem cok mantıklı. tkskkr edrm. sence ayryten sac rengımn koyu koyu tonuna da boyatayım mı ıncelttıktensonra. boyadan sonra uzayıp kotu durrmu?

cnm ben şahsen ilk etapta kaşını boyamandan yana değilim,önce inceltip o şekilde kullanmanı tavsiye ederim.eminm ki abes durmayacaktır.başta belki bu renk iddialı bir renk olduğu için değişik gelebilir kaşlarınla uyumu gözüne.ama zamanla alışacağını ve korktuun kdr kötü durmadığını göreceksin.tabii hala gözün alışamazsa ve rengini açmak istersen o zaman da mutlaka saçından daha koyu bir renge boyat.sakın aynı renge boyatma o zaman çok çiğ durur.(bir arkadaşım denemişti de ordan biliyorum.)

cnm ben şahsen ilk etapta kaşını boyamandan yana değilim,önce inceltip o şekilde kullanmanı tavsiye ederim.eminm ki abes durmayacaktır.başta belki bu renk iddialı bir renk olduğu için değişik gelebilir kaşlarınla uyumu gözüne.ama zamanla alışacağını ve korktuun kdr kötü durmadığını göreceksin.tabii hala gözün alışamazsa ve rengini açmak istersen o zaman da mutlaka saçından daha koyu bir renge boyat.sakın aynı renge boyatma o zaman çok çiğ durur.(bir arkadaşım denemişti de ordan biliyorum.)

evet evet dogru soyluyosun dırek boyamaya grk yok, sonradan boyanabılır pısman olmktansa dmı. evet onu ogrendım dha koyusu olmalymş kaş, komık oluyo. ama degn gıbı ıncelterrek kullanayım once. cok mantıklı. tşk edrm.

yaaaa evet evt ben de dun gordum bır dızınde bu kadını. ah işte bu dedim. evet ınanılmz guzel bır rengı var. ya baskalerında bayılıyorm da kendımde dusununce allahım dunyanın en abes ınsanı olacakmısım gıbı gelıyo. halbukı su rsımdekı bayan sankı bu renk ıcın dogmus. ne kdr da yakısms.
bır de kendı elde edıyormus rengı ben kuaforlerle ugrasıycm kendıme guvenemem hele kı kınada. cok tesekkur edrmç. senın fotografn var kı o zmndan gozlernle nasıl durdgna bkmam mumkun mu.
Cok yakisiyor ona bu sac rengi, gözleri ve saclari koyu oldugu halde. Bence sana öyle geliyor tenin beyazsa eminim yakisacaktir :21: Bu arada benimki tam bir faciaydi. Saclarimda siyah boya oldugu halde gittim tarcin bakira boyadim diplerden gelen bir parmak uzunlugundaki sac tuttu sadece :27: Yani birak foto cekmeyi aynaya bile bakamiyordum. :37: Ama yine de yakismisti. Annem Elveda Rumelideki beyaz kiza (fotodaki kadin) benzedin diyordu hatta :9: Cahillik iste keske saci acip boyasaymisim. Ayrica ilk boyattiginda senin ve cevrendekilerin gözüne tuhaf gelebilir alisamadiklari icin ama zamanla alisir herkes. Rica ederim bu arada :71:

Cok yakisiyor ona bu sac rengi, gözleri ve saclari koyu oldugu halde. Bence sana öyle geliyor tenin beyazsa eminim yakisacaktir :21: Bu arada benimki tam bir faciaydi. Saclarimda siyah boya oldugu halde gittim tarcin bakira boyadim diplerden gelen bir parmak uzunlugundaki sac tuttu sadece :27: Yani birak foto cekmeyi aynaya bile bakamiyordum. :37: Ama yine de yakismisti. Annem Elveda Rumelideki beyaz kiza (fotodaki kadin) benzedin diyordu hatta :9: Cahillik iste keske saci acip boyasaymisim. Ayrica ilk boyattiginda senin ve cevrendekilerin gözüne tuhaf gelebilir alisamadiklari icin ama zamanla alisir herkes. Rica ederim bu arada :71:

hımm anladım. evet dıbı gelınce oyle olmuş. su sarıya boyatma ıslemının de yıpratma sorunu var işte. ama artık katlanıcaz mcbr. bu kdr ovgu duyduktan sonra boytlym bu renge.dıyelımkuafor sacımı actı sarıya sonra yaptı gzl de oldu sonra dıbı geldı koyu renk onu da acıcak degıl mı, her defasında dıplerı de acması grkyoyanı? bı sure sonra evde boyamaya baslıyım desem (malum masraflı bı renk) mumkun mu acaba bu acma ıslemlerı fln olunca???

hımm anladım. evet dıbı gelınce oyle olmuş. su sarıya boyatma ıslemının de yıpratma sorunu var işte. ama artık katlanıcaz mcbr. bu kdr ovgu duyduktan sonra boytlym bu renge.dıyelımkuafor sacımı actı sarıya sonra yaptı gzl de oldu sonra dıbı geldı koyu renk onu da acıcak degıl mı, her defasında dıplerı de acması grkyoyanı? bı sure sonra evde boyamaya baslıyım desem (malum masraflı bı renk) mumkun mu acaba bu acma ıslemlerı fln olunca???
Canim saclarinin rengi ne? Benimki acik kumral, tarcin bakir ayni kutudaki resimdeki gibi olmustu.

Canim onu pek bilemem ki ben :26: Istersen onun la ilgili bu konudan biseyler ögrenebilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...acini-kizila-boyayanlarin-paylasim-alani.html
Sanirim senin saclarini acip boyaman lazim, cünkü zaten boya varmis. Ben Palette blond kullanmistim yogun renk acici. Siyah saci, bakir yapmistim. Sonra üstüne kizil boyamistim, tutmustu. Ama ben yine yanlis bilgilendirmeyeyim seni. Sen iyice ögren öyle yap. Buradan da aciciya bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...n-acici-kolesyon-yogun-acici-kullananlar.html

[/B merhaba ben turuncu saç istiyorum ya da bakır tonlarında diyeyim, ama bir endişem var. turncu bakır tonlarında saç genelde mavi gözlü beyaz tenlılerde var cok da tatlı duruyo (örn aylin aslım). ben de yaptırmak istiyorum ten rengim uygun beyaz tenliyim ancak gözlerim koyu kahve!! :(:(

nasıl olacağını hayal edemiyorum komik olmasını hiç istemiyorum. saçlarım şu an koyu patlıcan moru. koyu renklerı acmanın zor oldugunu bılıyorum ama o sorun degıl zamanla cok yıpratmadan bır denerım dıyorum. ama işte bu goz rengı sorunu benı cok endıselendırıyo.
ayrıca sarı ya da acık kumaral saclı olsam sorun olmaz da kendı saclarım da koyu kahve dıplerı gelınce cok mu kotu olur sureklı boyatmam mı gerekır bunları cok merak edıyorum.

deneyenlerın ya da etrafında denemıs olanların mumkunse resımlı paylasımlrnı ve fıkırlerını beklıyorum :(:S lutfen fıkırlerınızı yazın.
sanırım soğan kabuğu rengi ya da irlanda kızılı istediğim renk kahve gözle birleşimi için bildiğğiniz örnekler varsaaaa???

göz rengi hic sorun degil
siyah gözlüler bile yaptiriyor

benim saçlarım yaz başından beri turuncu..gözlerim koyu kahve kaşlarımda siyah ama turuncu saç gayet güzel duruyor herkes çok yakıştığını söylüyor..bi kere zaten turuncu yapınca bayılıyor insan başka rengi yakıştırmıyor artık kendine.. bence dene tatlıım : )

Back