• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saç istiyorum ama... :(

rainydaywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
76
0
36
İstanbul
[/B merhaba ben turuncu saç istiyorum ya da bakır tonlarında diyeyim, ama bir endişem var. turncu bakır tonlarında saç genelde mavi gözlü beyaz tenlılerde var cok da tatlı duruyo (örn aylin aslım). ben de yaptırmak istiyorum ten rengim uygun beyaz tenliyim ancak gözlerim koyu kahve!! :(:(

nasıl olacağını hayal edemiyorum komik olmasını hiç istemiyorum. saçlarım şu an koyu patlıcan moru. koyu renklerı acmanın zor oldugunu bılıyorum ama o sorun degıl zamanla cok yıpratmadan bır denerım dıyorum. ama işte bu goz rengı sorunu benı cok endıselendırıyo.
ayrıca sarı ya da acık kumaral saclı olsam sorun olmaz da kendı saclarım da koyu kahve dıplerı gelınce cok mu kotu olur sureklı boyatmam mı gerekır bunları cok merak edıyorum.

deneyenlerın ya da etrafında denemıs olanların mumkunse resımlı paylasımlrnı ve fıkırlerını beklıyorum :(:S lutfen fıkırlerınızı yazın.
sanırım soğan kabuğu rengi ya da irlanda kızılı istediğim renk kahve gözle birleşimi için bildiğğiniz örnekler varsaaaa???

Son düzenleme:
benim gözlerim gayet kahverengi ben turuncu yaptırdım herkes begendi hemen hemen, oluyo yani ama sonrası zor tabii

canım ben de süt beyaz tenliyim nerdeyse ama gözlerim kahve eskiden bakır kızıl kullandım tekrar yine boyamayı düşünüyorum mavi veya yeşil gözlerde harika duruyor tabi ki ama bence o kadar göz rengi önemli değil ten rengin esmer olsaydı mesela bakır kullanamazdın kötü dururdu beyaz tenin varmış bence denemelisin

Ben de aynı senin gibi duşunuyordum. Gerci hala istedigim turuncuyu yakalayabilmiş degilim.

Rose Mcgowan'a bi bakmanı tavsiye ederim. Link atamıyorum ama googlelarsan turuncunun ne kadar çok yakıştıgını gorebilirsin.

Eskiden kızıl, bakır tonlarıyla renkli gozun daha hoş durduğunu duşunurdum. Şimdi tamamen fikrim değişti. Bence kahverengi gözler turuncu, bakır tonlarıyla daha uyumlu ve doğal duruyor. Turuncu saç ve ve mavi/yeşil gözlerse çok alacalı bulacalı gelmeye başladı gözüme. Nicole Kidman'a bile sarı saç çok daha iyi gidiyor kızıldan. Kesinlikle dene derim.

canım ben de süt beyaz tenliyim nerdeyse ama gözlerim kahve eskiden bakır kızıl kullandım tekrar yine boyamayı düşünüyorum mavi veya yeşil gözlerde harika duruyor tabi ki ama bence o kadar göz rengi önemli değil ten rengin esmer olsaydı mesela bakır kullanamazdın kötü dururdu beyaz tenin varmış bence denemelisin

ay cok tesekkur ederım ya ıcımı cok rahatlattınız gercekten. mavı gozlulerde gormekten delırmek uzereydım artık.

benim gözlerim gayet kahverengi ben turuncu yaptırdım herkes begendi hemen hemen, oluyo yani ama sonrası zor tabii

bu arada hazır bırını bulmusken sorayım zor evet mesela kac gunde bır boyatıyorsun? dıplerın gelnce cok mu kotu duruyo, ya da akma durumu nasıl? kac gunde akıyo akınca nasıl bır renk oluyo. normlde kzııl sıyah fln akınca turuncuya döndü kötü oldu derler turuncu tonunun akmışını tahmin edemiyorum bana aksa da kötü olmaz rengi en flza açılır biraz gb geliyo??

bu arada hazır bırını bulmusken sorayım zor evet mesela kac gunde bır boyatıyorsun? dıplerın gelnce cok mu kotu duruyo, ya da akma durumu nasıl? kac gunde akıyo akınca nasıl bır renk oluyo. normlde kzııl sıyah fln akınca turuncuya döndü kötü oldu derler turuncu tonunun akmışını tahmin edemiyorum bana aksa da kötü olmaz rengi en flza açılır biraz gb geliyo??

aynen rengi açılıyo, yani şöyle kuaförün ne kadar açtıgına baglı benim sarı gibi olmustu acınca, o yuzden biraz sarımsı oldu akınca
saçının hızlı uzayıp uzamadıgı onmli tabii.. dipler gelince aşırı kotu deil de yine de dipli gezmemek lazım

aynen rengi açılıyo, yani şöyle kuaförün ne kadar açtıgına baglı benim sarı gibi olmustu acınca, o yuzden biraz sarımsı oldu akınca
saçının hızlı uzayıp uzamadıgı onmli tabii.. dipler gelince aşırı kotu deil de yine de dipli gezmemek lazım

aa fotografını keske tekrar gorebılsek. benım sacım baya koyu su an koyu patlcn moru kosu sarap kızılı gı bır renk. baya actırmam gerekıyor sanırım ama cok yıpranmasın dıye acık degıl de sogan kabuguna yakın bır turuncu yaptırayım dıyorum kı cok acınca yıpranmasın.
bu arada cok tesekkur ederım. ıcım cok rahatladı.

anladım. teekkur ederım cok rahatladım gercekten. ben cok actırmayı dusunmuyorum su an sacım baya koyu zaten acık turuncu guzel ama cok actırrsam yıpranır dıye dusunuyorum. zman ıcın de sogan kabugundan acıga dogru gıdeyım dıyorm. tekrar tsk edrım.

Ben de aynı senin gibi duşunuyordum. Gerci hala istedigim turuncuyu yakalayabilmiş degilim.

Rose Mcgowan'a bi bakmanı tavsiye ederim. Link atamıyorum ama googlelarsan turuncunun ne kadar çok yakıştıgını gorebilirsin.

Eskiden kızıl, bakır tonlarıyla renkli gozun daha hoş durduğunu duşunurdum. Şimdi tamamen fikrim değişti. Bence kahverengi gözler turuncu, bakır tonlarıyla daha uyumlu ve doğal duruyor. Turuncu saç ve ve mavi/yeşil gözlerse çok alacalı bulacalı gelmeye başladı gözüme. Nicole Kidman'a bile sarı saç çok daha iyi gidiyor kızıldan. Kesinlikle dene derim.

ya evet dedıgın kısıye baktım dha once duymamıstım adını. sıyah sacı ve turuncyu kullanmıs ve kesınlıkle turuncu halıne bayıldımsıyahtan cok dha guzel olmus. kaşları da uyması cok onemlı, umarım o da uygun olur yoksa cok uzulurum rosa mcgowan ın cok guzel olmus kaşları da.

eğer ten rengin açıksa ve kaşların da koyu değilse bu rengin yakışmaması için hiçbir neden yok.göz rengine çok takılma.ben 2 seneden fazladır bakır kullanıyorum.ilk boyadığımda hafif kızıllık barındıran biraz daha koyu bir renk oluyor ama açıldıkça bildiğin çok tatlı bir turuncuya dönüşüyor.daha da fazla akmıyor.hatta çillerim olduğu için doğal rengim sananlar da oluyor.diplerim geldiğinde bende kötü durmuyor çnkü kendi saç rengim de açık kahve,sarıya yakın bir renk.

bu renk çok bela yalnız,neden dersen,bir kere boyattın mı ve etrafındakiler bayıldı mı vazgeçemiyorsn =) bana böyle doğmalıymşsn diyenler çok oldu,o yüzden ölene kadar boyatıcam gibi gelio bana :D

eğer ten rengin açıksa ve kaşların da koyu değilse bu rengin yakışmaması için hiçbir neden yok.göz rengine çok takılma.ben 2 seneden fazladır bakır kullanıyorum.ilk boyadığımda hafif kızıllık barındıran biraz daha koyu bir renk oluyor ama açıldıkça bildiğin çok tatlı bir turuncuya dönüşüyor.daha da fazla akmıyor.hatta çillerim olduğu için doğal rengim sananlar da oluyor.diplerim geldiğinde bende kötü durmuyor çnkü kendi saç rengim de açık kahve,sarıya yakın bir renk.

bu renk çok bela yalnız,neden dersen,bir kere boyattın mı ve etrafındakiler bayıldı mı vazgeçemiyorsn =) bana böyle doğmalıymşsn diyenler çok oldu,o yüzden ölene kadar boyatıcam gibi gelio bana :D

yaaaa ben de sen gıbı olsam tbkı oelne kadar boyatırım. belası bu olsun. ama hayır kaslarım kopkoyu degıl ama yıne de koyu kahve. boya sart olur sanırımkaşlarma da. tenımbeyaz ama işte senın sacın ztn turuncu ıcın ıdeal yanı çil acık sac rengı kas rengı beyz ten fln . benım beyaz ten faktru var sdc, kaslarım da kalın kara kaslardan degıl çilim fln da yokkı tatlı dursun. :( pofff

Önemli olan ten renginle kas rengin. Acikcasi ben bu sac rengini kahverengi gözlülere daha cok yakistiriyorum. :21:
Bak sana bir örnek :

Uploaded with ImageShack.us
Gayet de güzel bence :107:
Ikinci örnek de ben. Ben de kahve gözlü beyaz tenliyim. Zamaninda boyatmistim cok güzel olmustu :8: Bu arada resimdeki bayan sac rengini kinayla sarabi karistirip elde ediyormus.

Back