Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu oldum nolur yardım edin:(

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir

kızlar bugun kuafore gıttım ve koyu kumral ucları sarı olan saçlarımı açık kumral istedim.kuafor yaparım dedi iki saat ikna etti bana güven falan dedi ama sonuç berbat.. uçlar istediğim sarı tonlarında güzel bi sarı oldu ancak dipler tupturuncu...kuaforle tartıştım koyu bi renge boya begenmedım dedim saçın çok güzel açıldı bunu asla koyultmam sende boyama sakın dedi cila atıcam 3gun sonra gidicek turunculugu diyor..yıkandıkcada azalır dedi defalarca ama bılmıyorum psıkolojım bozuldu resmen sizce ne yapmalıyım yardım edin..

Canım benim :) psikolojin falan bozulmasın. Bak bir kaç gün bekle. bu renkten hoşlanmıyorsan en azından 3-4 gün bekle. O 3-4 gün içinde papatyalı doğal bi şampuan bul her gün saçı yıka. Rengi açılmaya başlar azar azar. Eğer acilen dışarıya çıkman gerekmiyorsa ben olsam 1 hafta beklerdim ve her gün saç nemlendirici krem ve papatya şampuanıyla rengi açardım. Besleyici krem kullanırsan saçların gücünü toplamasına yardımcı da olursun. O kuaförü de var ya bi kaşık suda boğasım var!

çok teşekkür ederim canım dediğini uygulıcam umarım turunculuk gider bi an önce..

canım çok teşekkür ederim paptyalı şampuan turunculugu azaltır mı?

guzel gorunuyo saçların dert etme turunculuk gıder, koyultmak çözüm değil açık renk ıstedığınde açtırmak daha zor olur bnce bırazcık kullan hala hoşuna gtmıyosa kullu kumrala boya kapanr

Affedersin önizlemeyle resim çıkıyor mu diye bakarken göndermişim

Neyse John Frieda Blonde şampuanı var. Gratisten alıyorum ben onu hep. 25tl. Ama bugün vipdükkan.com yada trendyol.comda gördüm indirimli ya 17-18 tlydi :) bu birinci ürün.

Bir de Tresan Papatya Özlü şampuan var

11-12tl falan her markette görmüşümdür. Bunlardan birisi 1 haftada rengi hafifçe açar :) Bende en azından bunu yaptı :) Hatta arkadaşlarım gün geçtikçe açılıyor bu saçlar demişti.

bence kötü durmuyor,
sadece dibindeki renk biraz acik
fakat yinede sacinla uyumlu oldugu icin
kötü görünmüyor

Senads ilgin icin cok sagol..peki koyu kullu kumral +koyu kumral yapsam turunculuklar gidermi nasil olur

Canım maalesef bu konuda yardımcı olamam sana. Çünkü ben 1 ay saçlarımı bu ürünlerle yıkayıp duruyorum. Sonra ay bitince dipleri Garnierin en açık rengiyle boyuyordum :) Koyuya boyamadım. 3 yıldır hep sarı renk kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…