Orayı küllü açık sarıya boyarsanız turunculugu giderArkadaslar merhaba benim saçlarim siyahti 1 sene siyaha boyamadim bekledim saclarim uzadi boyada biraz akti sonra kuaföre gidip boyattim diplerim kendi rengi oldugu icin cok guzel tuttu renk ama siyah olan saclarim malesef ki turuncu oldu ve yikadikca iyice turunculasiyor mor sampuan da kullaniyorum sizce baska yapabilecegim bir sey var mi yardim ederseniz sevinirim iki renk sacla geziyorum
Evde kendim cila yapicam ama sadece turuncu olan yerlere yapayim demi o zaman birazda olsa belki esitlenirOrayı küllü açık sarıya boyarsanız turunculugu gider
Önce bi tutamını yapın deneyin bnceEvde kendim cila yapicam ama sadece turuncu olan yerlere yapayim demi o zaman birazda olsa belki esitlenir
Önce bi tutamını yapın deneyin bn
Off yaGeçmiş olsun düzelmez.
Üzülmeyin, örgülü kullanın bir süre topuz falan. Bir zaman sonra boyattikca düzene girer zaten.Off ya
Üzülmeyin, örgülü kullanın bir süre topuz falan. Bir zaman sonra boyattikca düzene girer zat
Ben kendi saçıma yaptgmda oldu ama ben komple boyamıştmSalak gibi inandim ya kuafor olucagini soyledi asla turunculuk kalmicak dedi bide o kadar para verdim bu saça acaba sadece o turunculari boyasam küllü sariya olur mu ki
Sizin saciniz nasildi komple mi turunculuk vardi ben simdi heryerini boyasam yine iki renk olur diye korkuyorum sadece tunculari boyasam belki esitlenir o kadar siritmaz diye dusundumBen kendi saçıma yaptgmda oldu ama ben komple boyamıştm
Bazı yerlerde vardı ben hepsini boyamıştım hepsi aynı renk olmuştuSizin saciniz nasildi komple mi turunculuk vardi ben simdi heryerini boyasam yine iki renk olur diye korkuyorum sadece tunculari boyasam belki esitlenir o kadar siritmaz diye dusundum
Merhaba 10.1 al cnm palette deluxs yada Loreal marka olsun boya aldıktan sonra msj at ben tarif ederim numlexs ile kapanır merak etmeArkadaslar merhaba benim saçlarim siyahti 1 sene siyaha boyamadim bekledim saclarim uzadi boyada biraz akti sonra kuaföre gidip boyattim diplerim kendi rengi oldugu icin cok guzel tuttu renk ama siyah olan saclarim malesef ki turuncu oldu ve yikadikca iyice turunculasiyor mor sampuan da kullaniyorum sizce baska yapabilecegim bir sey var mi yardim ederseniz sevinirim iki renk sacla geziyorum
İçine gümüş renkte katın fındık kadarEvde kendim cila yapicam ama sadece turuncu olan yerlere yapayim demi o zaman birazda olsa belki esitlenir
Royal igora siparis ettim 12-2 küllü sari baya arastirdim bu marka iyiymis bide ayni marksnin 022 turuncu azalticisini aldim insallah gider turunculuklarMerhaba 10.1 al cnm palette deluxs yada Loreal marka olsun boya aldıktan sonra msj at ben tarif ederim numlexs ile kapanır merak etme
Royal igora 022 aldim galiba mavi bi boya turuncu azaltici yaziyodu ustundeİçine gümüş renkte katın fındık kadar
Çok az at dikkat et mahvolursunRoyal igora 022 aldim galiba mavi bi boya turuncu azaltici yaziyodu ustunde
Oda olur dışarıda bulamassiniz diye o markanın ismini vermemiştiRoyal igora siparis ettim 12-2 küllü sari baya arastirdim bu marka iyiymis bide ayni marksnin 022 turuncu azalticisini aldim insallah gider turunculuklar
Mavi boyayı neden aldınız ki siz zaten küllü renk almışsınız mavi sizin bir işinize yaramıyor ki siz maviye yada mavi siyaha boyamiyorsunuz mavi sarıya ekleyince yeşil olur cnm boyayı nötrlestirmezRoyal igora 022 aldim galiba mavi bi boya turuncu azaltici yaziyodu ustunde
Turuncu azaltici diye aldimMavi boyayı neden aldınız ki siz zaten küllü renk almışsınız mavi sizin bir işinize yaramıyor ki siz maviye yada mavi siyaha boyamiyorsunuz mavi sarıya ekleyince yeşil olur cnm boyayı nötrlestirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?