Turuncu bakır renk için igoranın hangi boyalarını kullanmalıyım?

oSECILo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
8
5
Merhabalar. Saçımı 2 ay önce 8-77 ve 7-77 karıştırarak, 1 ay önce de sadece 8-77 kullanarak boyadım. Normalde saçım koyu kahverengiydi. Şu an ise kahve kızılımsı bir şey. (Profil fotoğrafından görebilirsiniz.) Ben saçım güzel bir bakır turuncu olsun istiyorum açık renkte (Açıcısız). 9-7 karıştırmamı önerdiler. 9-7 kesin kullanacağım dersek sadece 9-7'yi tek başına 2 kutu mu yoksa 1 kutu 9-7 yanında 8-77 ile ya da 7-77 ile toplamda 2 kutu şeklinde mi kullanmalıyım? 3 seçenekten hangisi turuncu rengi saçıma göre en iyi verir? Veya farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Bakır ve kızıl saç kullanırken en memnun olduğum marka bu idi, bir göz gezdirebilirsiniz.
Screenshot_20241128-213148.jpg

Merhaba, bakır ve kızıl tonlarını açmadan hemen elde etmek zor olabiliyor. Ben çok uzun yıllar bu tonları kullandım. 9.7yi kullanmak saç renginizi de biraz kıracağı için rengin daha kolay oturmasına yardımcı olabilir. Daha çok birkaç kez üst üst boyayınca renk oturuyor. En azından benim hem kızıl hem bakır saç serüvenim bu şekilde çalıştı 😅 doğal saçınızın üstüne boyuyorsanız birkaç ay aynı rengi boyamaya devam edin derim. Sevgiler 🌸

Merhaba, bakır ve kızıl tonlarını açmadan hemen elde etmek zor olabiliyor. Ben çok uzun yıllar bu tonları kullandım. 9.7yi kullanmak saç renginizi de biraz kıracağı için rengin daha kolay oturmasına yardımcı olabilir. Daha çok birkaç kez üst üst boyayınca renk oturuyor. En azından benim hem kızıl hem bakır saç serüvenim bu şekilde çalıştı 😅 doğal saçınızın üstüne boyuyorsanız birkaç ay aynı rengi boyamaya devam edin derim. Sevgiler 🌸
Çok teşekkürler. Dün 9-7 ve 8-77 karıştırarak boyadım. Daha açık bir ton oldu turuncuya daha yakın oldu şükür. Evet açmadan tam istediğim renk olmaz o yüzden bu tonda kalacağım artık en oluru bu :KK70: Son halini pp koydum ^^

Çok teşekkürler. Dün 9-7 ve 8-77 karıştırarak boyadım. Daha açık bir ton oldu turuncuya daha yakın oldu şükür. Evet açmadan tam istediğim renk olmaz o yüzden bu tonda kalacağım artık en oluru bu :KK70: Son halini pp koydum ^^
Çok güzel olmuş saçınız, size de çok yakışmış 🌸 dipleri geldikçe birkaç ay uçları da boyarsanız renk daha iyi oturacak 😊 (alıntı yapmayı öğrenmek için tekrar yazdım 🤭🤭)

X