Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu azaltıcı saç boyası fikir süper,ayrıntı bilen var mı?

dalyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
97
3
86
Ankara
kızlar bugün topikden öğrendim,igora nın turuncu azaltıcı saç boyası varmış bu konuda bilgisi olan ve deneyenler var mı???

küllü boyalar turuncuyu azaltıo cnm kuaförm demişti bende denedi gerçektende öyle

kuaförler boyanın içine bir tırnak boyu yeşil boya koyuyorlarmış kızıllık kalmasın diye. igorayı ben de duydum.

ben internetten baktımda siyah renk bu ya saclarım acık kumral ama cok az turunculuk var koyulaşırsa mahvolurum :S

ben aldım kullandım birkaç kez ama direkt kendi saçınıza sarı tonları sürersinizde turunculaşırya onu gidermiyor,fildişi boyamıştım dipler turunculu olmasın diye kattım ( hatta önceki deneyimlerimden ötürü baya bir çok kattım3-4 tırnak boyu) ama malesef yine turunculuk oldu , bence açılmış saça boyayı uygularken katılması işe yarıyor ( küllü tonlar hariç onlar zaten turuncu değil :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…