M Mrsduygusl Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2017 1.347 1.878 83 20 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsduygusl #1 Arkadaşlar merhabalar 8 gün olmustu tursumu kuralı gecenlerde acip bakmistim bisey yoktu bugun boyle oldugunu gordum tuzu az gelmis sanirim bu tursu kurtarılabilir mi yoksa riske girmeyip atmalımıyım ? Eklentiler 20201020_151054.webp 46,2 KB · Görüntüleme: 145
Arkadaşlar merhabalar 8 gün olmustu tursumu kuralı gecenlerde acip bakmistim bisey yoktu bugun boyle oldugunu gordum tuzu az gelmis sanirim bu tursu kurtarılabilir mi yoksa riske girmeyip atmalımıyım ?
minseo 𝑬.🌾🤍 Pro Üye 5 Mart 2013 23.560 44.692 798 20 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsduygusl #2 sakın yemeyin sakıııın turşudan zehirlenip ölenler var çok tehlikeli atın bunu çöpe hemen turşu çok tehlikeli
sakın yemeyin sakıııın turşudan zehirlenip ölenler var çok tehlikeli atın bunu çöpe hemen turşu çok tehlikeli
Kafasikarisikbirisi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Mart 2020 4.385 6.633 108 20 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsduygusl #3 Mrsduygusl .!.: Arkadaşlar merhabalar 8 gün olmustu tursumu kuralı gecenlerde acip bakmistim bisey yoktu bugun boyle oldugunu gordum tuzu az gelmis sanirim bu tursu kurtarılabilir mi yoksa riske girmeyip atmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Atmasan bile için rahat etmez yerken öyle de tadı olmaz ben olsam hiç riske girmem canımdan kıymetli degil at gitsin yenisini kur
Mrsduygusl .!.: Arkadaşlar merhabalar 8 gün olmustu tursumu kuralı gecenlerde acip bakmistim bisey yoktu bugun boyle oldugunu gordum tuzu az gelmis sanirim bu tursu kurtarılabilir mi yoksa riske girmeyip atmalımıyım ? Genişletmek için tıkla... Atmasan bile için rahat etmez yerken öyle de tadı olmaz ben olsam hiç riske girmem canımdan kıymetli degil at gitsin yenisini kur
M Mrsduygusl Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2017 1.347 1.878 83 20 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrsduygusl #4 Yorumlariniz icin tesekkur ederim atiyorum o zaman boyle olunca icime sinmeyecek haklisiniz.