- 2 Temmuz 2013
- 3.704
- 7.924
-
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
Çamaşırlar kokuyor mu bilmiyorum, kaç haftadır o odada kurutuyorum, sindiyse üzülürüm.Geçmemiştir o burnunuz alışmıştırMutfak çekmecesini boşaltırsınız içini silersiniz turşu kokusu gider. Çamaşırları da yıkarsınız turşu kokusu gider. Allah daha büyük dert vermesin.
Çamaşırları koklayıp burnunuza sorun bu soruyuMutfak çekmecesi turşu kokusu sinmişti, artık kokmuyor. Bu nasıl gitmiş olabilir? Bir de aynı odada kıyafet kurutuyordum, acaba onlara turşu kokusu sinmiş midir?
Ya koku kendi kendine gider mi emin olamadım. Bir de oda arkadaşım hep turşu getirdiği için yıl boyu katlanmak zorundayım.Çamaşırları koklayıp burnunuza sorun bu soruyu
Silersin çekmeceyi zamanla da aça kapaya aça kapaya havalanır gider.
Konunun açılma mantığını anlamadım çekmeceyi parapsikolojik güçler mi temizledi diyelim? Gelip çamaşırları mı koklayalım?
Dışarıdan eve girince direkt çamaşırları koklamaya gidin. Turşu kokuyorsa alırsınız kokuyu da biraz ütopik olur bu. Belki köpek gibi bir canlı kokuyu alırsa alır. Çok da umursamayın. Turşu dediğiniz sarımsak kokusu değilse asetik asit uçup gitmiştir. Tavana sinmiştir belki kokusuÇamaşırlar kokuyor mu bilmiyorum, kaç haftadır o odada kurutuyorum, sindiyse üzülürüm.
Çok kötü kokuyordu, bilmiyorum içine sarımsak da koyuyor mu.Dışarıdan eve girince direkt çamaşırları koklamaya gidin. Turşu kokuyorsa alırsınız kokuyu da biraz ütopik olur bu. Belki köpek gibi bir canlı kokuyu alırsa alır. Çok da umursamayın. Turşu dediğiniz sarımsak kokusu değilse asetik asit uçup gitmiştir. Tavana sinmiştir belki kokusu
Koksa kokuyu alırsınız. Bir dahaki sefere arkadaşınız turşusunu daha sıkı kapasın. Çamaşırlarınız da açıkta yer almasın. Kıyafetlere sinse de kokacağını sanmıyorum. Ne kadar turşu olabilir ki odada?Çok kötü kokuyordu, bilmiyorum içine sarımsak da koyuyor mu.
Buzdolabına koyuyordu, şimdi gelecek ay gelince yine buzdolabına döşenmiş tursular bulacağıma eminim.kıyafetlere sinmemiştir. tursuyu daha havadar bir yerde muhafaza edin ve sürekli silin cevresını. canım tursu cekıyor ne zamandır lütfen kötü davranmayın tursuya
Daha iyi işte. Kötü kötü kokular da yayılırsa az yayılır. Odayı arada havalandırırsanız ve turşu suyu akınca silerseniz tamamdır. Kıyafetlerinizin arasına da lavanta kesesi vs atın. Herhangi bir koku sinerse de bastırır.Buzdolabına koyuyordu, şimdi gelecek ay gelince yine buzdolabına döşenmiş tursular bulacağıma eminim.
Teşekkürler, öyle yapayım.Daha iyi işte. Kötü kötü kokular da yayılırsa az yayılır. Odayı arada havalandırırsanız ve turşu suyu akınca silerseniz tamamdır. Kıyafetlerinizin arasına da lavanta kesesi vs atın. Herhangi bir koku sinerse de bastırır.