Ben ikisini de denemedim.Karışımlı şampuanı deniyorum ben.Sarımsak falan kattım içine kokudan boğulmazsan (ben ölüyordum) kat.Ama bırakmaya niyetim yok
Neler koydun sampuaninin icine ogrenebilirmiyim bn ikisi arasinda kalmisken simdi bide Sampuani ogrendim cok tesekkur ederimmm :)
Arkadaşlar biri turp suyu diyor biride sinamekeyle yapılan kür?Şuan sıfırdan başlayan ben ve benimle beraber başlicak olan arkadaşlara ne önerirsiniz?
birde argan yağını dene ben kitoko argan oıl kullanıyorum inanılmaz güzel kokuyor vede saçlarım kısa sürede hem parlaklık kazandı hemde bakımlı görünüyo kuaförlerde çok pahalı aşağıdaki internet adresinden aldım daha uygun bilgin olsun
AFFINAGE Kitoko Oil Treatment - Karite ve Argan Yağı 95ml
memnun kaldınız mı bu üründen
Zeytinyağını deneme fırsatım oldu sonunda. Saçlarımı yıkadıktan sonra tutam tuıtam alıp azar azar sürüyorum. Saçlarım çok kuru olduğu için yağ çok iyi geldi. kuruyunca ne yaparsam yapayım elektirikleniyordu. Ama zeytinyağı ile öyle bir derdim kalmadı.Çok memnun kaldım. hem saçların besleniyor hem arlıyor hem de uçları sağlıklı uzuyor. Tavsiye ederim. Ösellikle de yaz aylarında mükemmel bir sonuç elde edersiniz.
Arkadaşlar biri turp suyu diyor biride sinamekeyle yapılan kür?Şuan sıfırdan başlayan ben ve benimle beraber başlicak olan arkadaşlara ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?