Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kisa boylu sarisin olanmi.eline mikrofon alip cok guzel dans edip sarki soyluyoYa birde bi fenomen vardı yabancı adı şuan aklıma gelmiyor sürekli videolar çekiyor tam bir hayat dolu çok candan kız oda turner sendromluydu ve mükemmel bir insandı hep enerjisine hayran olmuştum onun adını bulursam yazıcam size o yüzden çocuğun yanında üzülüp ağlamayın belli etmeyin sakın kötü bir hastalık değil sonuçta allah korusun neleri var sadece minyon olucak öyle düşünün yeter ki içi güzel olsun hayat dolu olsun
Aynen tatlım kastettim de onun farklıymış sendromunun adı ben karıştırmıştımKisa boylu sarisin olanmi.eline mikrofon alip cok guzel dans edip sarki soyluyo
Evet boy olarak yaşıtlarından baya kısa ama çok akıllı zehir zekası var onun dışında bir farklılık yok10 yaşında mı konuldu teşhis normalde benim bildiğim doğuştan karakteristik işaretleri oluyor.
Anne babası minyon olduğunu için onlar gibi kısa olduğunu düşündük hepEvet boy olarak yaşıtlarından baya kısa ama çok akıllı zehir zekası var onun dışında bir farklılık yok
Anne babası minyon olduğunu için onlar gibi kısa olduğunu düşündük hep
Hayır yok şuan çok Yeni bugün öğrendik elbette başka bir doktora goturcezallah allah ense kalınlığı vs yok mu? parmaklar? anlamamak pek mümkün değil ama başka bir doktora mı götürseniz? hem %100 çocuğu olmaz diye bir kesinlik yok diye biliyorum ama tabi doktorlar en iyisini bilir.
Ben açıkçası piskolojisini dunusuyorum yaşıtlarından hep geri kalacak boy vs kendini hep kötü hissedecek zaten öylede şuanda bile üzülüyor sınıfta çok kısa en kısa o ister istemez etkiliniyor çocukÇocugu olmayacak diye bişiy yok bence burda hamilelik dönemlerinde bazı hormon ilaçları kullanması gerektiğini söylüyor.
Cocugunun olmaması dunyanın sonu olmayacağı ıcın cok sıkıntı yapmayın bu cocugu olmayacak olayını.Umut dünyası işte şimdi 10 yaşında hastalığının ciddiyetini soylemeyiz ama ilerde elbet soylucez çocuğu olmacağinı öğrendiğinde piskolojisi bozulabilir yada gelişimi hep geriden gittiği için zor bir durum