Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Turkuaz'ın şıklığı...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
(bir blog sitesinden alıntıdır.)
$so.webp
$so00.webp
$so1.webp
$so2.webp
$so2q9.webp
$so3.webp
$so4.webp
$so5.webp
Eki Görüntüle 394979
$so8.webp
$so9.webp
$so28.webp
$so76.webp
$so90.webp
$so98.webp
$so167.webp
$so290.webp
$so829.webp
$so890.webp
$so1728.webp
$so2718.webp
$so2819.webp
$so2890.webp
$so9321.webp
$so9876.webp

Böyle evlerde oturmak insana huzur vermez mi ? Ama hala siyah,kırmızı,kahverengi vs döşüyorlar :44:

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var :15: turkuaz koltuk ve fuşya,pudra rengi yastıkları olan bi takıma sizce ne renk halı ve perde almam gerekir?

turkuaz canlı bi ton değil bu arada daha pastel bi ton.halı ne sececeğim bilemedim.yine pudra tonlarında olsa acaba nasıl durur ki? kızlar

yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten,şuan duyacağım her fikir çok işime yarayacak.. :16:

ya kızlar lütfen bi bakın buraya fikirlerinize ihtiyacım var..işim gücümde çok taşınma telaşı,gelip bakarım lütfen bi fikir verin :16:

çok güzel yaaaaaaa.... bi türlü ikna edemiyorum eşimi ben maviyi sevmem deyip duruyo... amann bi öte dursunlar dekorasyondan ya... en iyisi böyle dekoratif eşyalar alıp mavileştirmek odayı.. beğendim

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var :15: turkuaz koltuk ve fuşya,pudra rengi yastıkları olan bi takıma sizce ne renk halı ve perde almam gerekir?

turkuaz canlı bi ton değil bu arada daha pastel bi ton.halı ne sececeğim bilemedim.yine pudra tonlarında olsa acaba nasıl durur ki? kızlar

yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten,şuan duyacağım her fikir çok işime yarayacak.. :16:

perdelerde kesinlikle krem rengi, halida belki acik kahve-krem-pudra rengi kullanmalisin bence.
renkli bir ev cok guzel ama fazla renk bi sure sonra daraltabilir, renksizligin daralttigi gibi...

bu rengi çok beğeniyorum mint yeşilide deniyor sanırım bu renge muhteşem ferahlık veriyor insana aslında salon veya oturma odasını bu renk yapmak cesaret ister çünki henüz pek bilinmeyen pek kullanılmayan uzaktan bakılıp hayranlık uyandıran bir renk bence çok güzel yeni gelinlere süper olur bu rengi düşünebilirim :44:

Renklerin bir tesiri varsa eğer ; turkuaz renginin etkisi kesinlikle huzur ile ilişkili..Turkuazın yanına beyaz ve yeşili de katınca inanılmaz bir bileşim oluyor !!!

Back
X