• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türksat 4 a ya geçiş

Uydu ayarlarından frekans polarizasyon vs. girişi yapmanız gerekiyor.

0.jpg

Bizde de philips var. Önce format atiliyor sonra uydu arama ve kanal arama yapiliyor. Biraz sabir gerektiren bir is ben 2 saatte sonuca ulastim.

Bugun omrumden omur gitti.. Bas bas bagriyor du tv ler kaydetmedim frekanslari
Ta ki bugun tv gostermeyince akillandim..
Ben normal butun kanallari silip yeni arama yaptim,uzun suruyor biraz..

Ayyy cok kotu oldu ya esimde simdi abisigile yapmaya gitti orayi bitirirse aha bizimkini yapacak oda yapamasza sabaha kadar ugrasir isini yarim birakmayi sevmeZz yandim valla

ben direkt uyduyu tekrar taradım turksat 2a/3a yı oldu.bütün kanallar geri geldi.sanırım bizim cihaz otomatik uyumlu olanlardan.

philips televizyonu olanlar sizinde durduk yere kanallarınız kayboluyor mu? ben bıktım valla bu tvden

Internette var ayarlar ben ordan yaptim 1 saat falan surdu yine once tum kanallari sildim sonra ayarlari yapip aradim buldum ama epey sknti yasadim

Bende sabahtan beru kurcalıyorun yok olmadı bide ustune daha cok karistirdim evde yapcak kimsede yok lg marka nasıl kuruluyo uydu bizimki bilen varsa banada yardimci olun

bugün önce evimizdeki 3 televiyzonu sonrada bütün mahalledeki tvleri elden geçirdm bugün 4A'ya geçiş yaptım :KK53: keşke paralı yapsaymışım canım çıktı :KK53: burdan tarif zor her tvde bir değil ama tvyi kurcalarsanız bulursunuz muhakkak :KK51:

ben 2. denemede hallettim...
her uydu cihazının kurulumu farklıdır nasıl anlatsam bilemedim en iyisi bir tv tamircisine götürü n onlar yapar herhalde

Dizisini kaciranlar için internetten canli TV izleyin hazin google ve oradan izleyin. Ben zor durumda öyle yapiyorum ;) philips için de dediğim gibi önce fabrika ayarlarina dönüyorsunuz sonra uydu aradan kanal aramasi yapıyorsunuz.

bugün önce evimizdeki 3 televiyzonu sonrada bütün mahalledeki tvleri elden geçirdm bugün 4A'ya geçiş yaptım :KK53: keşke paralı yapsaymışım canım çıktı :KK53: burdan tarif zor her tvde bir değil ama tvyi kurcalarsanız bulursunuz muhakkak :KK51:
bende yaptım valla maç varmış eşim kafamı okşadı aferin çocuğum diye....:KK45:
25 tl imiş ayar ücreti keske alsaydın buradada kimse yapamamış....seni 25 tl den kurtardım hadi iyisin dedim ben aldım parayı:KK53:

Back