- 23 Ağustos 2012
- 50.073
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.607
- 898
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Benim Kim'ciğime iftira ediyorlar
Sabahtan beri sosyal medya Kim bomba atarım dedi laflarıyla yıkılıyor, Kim hiç öyle birşey yapar mı
Şu sıfata bak hele, hepsi iftira
Ya bunlar son birkaç yıldır posta kurusuna geyik broşürler bırakıyorlardı, ben de halı yıkatacakken bu bomba şahsiyetlerle tanışmak için aradım. Adam beni bir sorgulamaya tuttu, numarayı kimden aldınız, bizi Nasıl buldunuz, belgeselimizi izlediniz mi, işte yok belgeselimiz dünyada tek, şöyle böyle derken en sonunda halılarımı yıkayamayacaklarını, yoğunluk nedeniyle artık sadece Mamak çevresine baktıklarını söyleyip bana bir sürü bunlar sizin halılarınızı yıkayabilir diyerek numara verdi. Telefonu kapattığımda yerlerde yatıyordum. Bu ikisinden biriydi ama hangisiydi bilmiyorum.gülmemek elde değil ya.
Duygulama merkezi ve güvercin taklitleri favorim benim.okuduklarımızı kitaplara, felsefelerine ne demeli. aynen arada izleyip kafa yapmak lazım. zihnisinir ama iyi geliyor.
Bu ne yaaaaAyy Mune ya bu yorumunun üstüne sana şu videoyu hediye ediyorum, lütfen izleAnkara'da duygusal halı yıkamacıların belgeseli. 39 dakika olduğuna bakma.
Senin Kim'ine doyum olmaz ama yatıyorum ben iyi geceler.
Hahahah ya alışsan çok tatlılar aslında.Bu ne yaaaa
Xfiles ta bir bölüm izliyom sandim .
Psikopat halı yikamacı ailenin bodrumundan ceset çıkcakmiş gibi geldi
Korktum ben yaaaaa
Bu ne yaaaa
Xfiles ta bir bölüm izliyom sandim .
Psikopat halı yikamacı ailenin bodrumundan ceset çıkcakmiş gibi geldi
Korktum ben yaaaaa
Bizim burda olsalar ben her dakika çağırırdımBana ilk geldiklerinde bende korkmuştum ama sadece çatlaklar
Yok ben almayayım . Birde sahiden çok meşguller ki halıları on beş günde zor getirdiler ama güzel yıkamışlardıBizim burda olsalar ben her dakika çağırırdımhalıları Nasıl çırpıyorsunuz diye sormak için bile arardım.
Yok ben almayayım . Birde sahiden çok meşguller ki halıları on beş günde zor getirdiler ama güzel yıkamışlardı
Her şey bir videoyla ve benim o videodakileri tanımamla başladı ben masumumKonu nasil halilara geldi acaba ? Halilari kuzey koredeki hali yikamaya mi gonderdiniz yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?