- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Ben de pek inandırıcı bulmadım ama benim de başlığı ilk okuduğum andaki 'noliy la' tepkisini yaratırım niyetiyle açtım konuyu.Evet, bu iddia sabahtan beri dolaşıyor sosyal medyada.
Doğruysa bir Kim eksikti o da açıklama yaptı tam oldu, bomba atıp haritadan silecekmiş bizi, halbuki köpeklere yedirir diye düşünmüştüm
Şirin suratını pek severim Kim'in ama böyle bomba momba ayıp ediyor
Lakin ben yine de Kim'in böyle birşey dediğine pek ihtimal vermiyorum, Dünya'ya kapalı yaşıyorlar, böyle bir haberin sızması için çıkıp açıklama yapmış olması gerekir, ki açıklama yapsaydı zaten Dünya ve bizim basınımızda mutlaka yer alırdı.
Benim Kim'ciğime iftira ediyorlarBen de pek inandırıcı bulmadım ama benim de başlığı ilk okuduğum andaki 'noliy la' tepkisini yaratırım niyetiyle açtım konuyu.
Yaa onun içinde ne cinlik yatıyor, eniştesini köpeklere yem etmiş.Benim Kim'ciğime iftira ediyorlar
Sabahtan beri sosyal medya Kim bomba atarım dedi laflarıyla yıkılıyor, Kim hiç öyle birşey yapar mı
Şu sıfata bak hele, hepsi iftira
KimYaa onun içinde ne cinlik yatıyor, eniştesini köpeklere yem etmiş.
Ayy Mune ya bu yorumunun üstüne sana şu videoyu hediye ediyorum, lütfen izleKimyok inanmam o benim şirinim en sevdiğim diktatör, sivil halkla bir foto çektiriyor, herkes gergin, korkuyla gülümserken bizim Kim 32 dişini birden gösteriyor, o Kim kiiii babasının ölümünde bir yas ilan etti aman Allah'ım 40 gün müydü yas, ağlamayanları tespit ettiği anda millet yanıyordu, o kadar içten ağladı halk
Şimdi kalkmış Kim eniştesini köpeklere yedirdi diyorsun, ı-ıhhh inanmam
Seyredeyim, meraklandırdınAyy Mune yabu yorumunun üstüne sana şu videoyu hediye ediyorum, lütfen izle Ankara'da duygusal halı yıkamacıların belgeseli. 39 dakika olduğuna bakma.
hoşlanmadığı kişileri ‘köpeklere yedirmesiyle tanınıyor.
Ben yatıyorum, yorumunu yarın okumak istiyorum, lütfen yorum yap.Seyredeyim, meraklandırdın
jooker yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi gülmektenBen yatıyorum, yorumunu yarın okumak istiyorum, lütfen yorum yap.
Ay bizim halıcıAyy Mune ya bu yorumunun üstüne sana şu videoyu hediye ediyorum, lütfen izleAnkara'da duygusal halı yıkamacıların belgeseli. 39 dakika olduğuna bakma.
Senin Kim'ine doyum olmaz ama yatıyorum ben iyi geceler.
Ay bizim halıcıDuygusal halı yazınca dikkatimi çekti izleyeyim dedim
İşlerini güzel yapıyorlar diye arkadaşım tavsiye etmişti. Geldiklerinde ne çatlak olduklarını anlamıştım zaten
Halıları yıkatmak için çağırdığımda bu video aklıma gelip beni gülme tutmaz inşallah
Duygulama merkezi ve güvercin taklitleri favorim benim.jooker yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi gülmektentam bağımsız işletmeden tut mor müşteriye, benden olan çocuktan birşey olmaza kadar hepsine kırıldık gülmekten, ey aşk neredesin aşk
Müşteri anıtıo halı çırpma neydi öyle, ayyyyyy valla koptum hahahahahahaha, ben bunu arada seyredeyim, yok böyle birşey
Kimyok inanmam o benim şirinim en sevdiğim diktatör, sivil halkla bir foto çektiriyor, herkes gergin, korkuyla gülümserken bizim Kim 32 dişini birden gösteriyor, o Kim kiiii babasının ölümünde bir yas ilan etti aman Allah'ım 40 gün müydü yas, ağlamayanları tespit ettiği anda millet yanıyordu, o kadar içten ağladı halk
Şimdi kalkmış Kim eniştesini köpeklere yedirdi diyorsun, ı-ıhhh inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?