• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'yi elektriksiz günler bekliyor

Aynen öyle Mune hediye de edilebiliyor fidanlar sertifikası gönderiliyor çok güzel bir hediye aynı zamanda.... Bizim bahçe de 10 tane ağaç var yer olsa daha fazla ekeceğiz önceki senelerde bir tanesinin kesilmesi söz konusu oldu da 1 sene uğraştık, düşündük ne yapabiliriz nasıl kurtarabiliriz diye....

Ne kadar ince bir düşünce, bizse maalesef ağaç düşmanlarıyla mücadele ettik hep, eski evimizin bahçesinde asırlık çam vardı, ayrıca kargalarında yuvasıydı, komşu diyeyim hadi:47: dibine çamaşır suyu dökerken yakaladım, sebepse çok komik çam manzarasını kapatıyormuş:47:
Çamaşır suyu dökecekte kurutacak aklınca:47: inadına yaşadı ağacımız:51: komşu amacına ulaşamadan hasta oldu:19:
Doğaya zarar verenleri sevmiyorum:ssz:

Ne kadar ince bir düşünce, bizse maalesef ağaç düşmanlarıyla mücadele ettik hep, eski evimizin bahçesinde asırlık çam vardı, ayrıca kargalarında yuvasıydı, komşu diyeyim hadi:47: dibine çamaşır suyu dökerken yakaladım, sebepse çok komik çam manzarasını kapatıyormuş:47:
Çamaşır suyu dökecekte kurutacak aklınca:47: inadına yaşadı ağacımız:51: komşu amacına ulaşamadan hasta oldu:19:
Doğaya zarar verenleri sevmiyorum:ssz:

Ben de hiç sevmiyorum :ssz:
Ben anlamıyorum bu insanları ya beton görmek çok mu hoşlarına gidiyor. Bizim bahçe de limon, portakal, dut, nar, hurma, kayısı, zeytin, frenk yemişi, keçi boynuzu, yeni dünya, okaliptus var. Biz meyveye pek para vermiyoruz doğal bide mis gibi:1::1: Küçük çapta bir orman bizim evin önü:1:

Son düzenleme:
Türkiye zaten tarihinin en karanlık günlerini yaşıyor, varsın elektrikte olmayıversin. Hem zaten yakında biri çıkar " elektrik kullanmak günahtır" diye fetva verir, herşey yoluna girer....:52:

Back