Turkiye'ye donmek isteyen yabanci kocam ve ailem

Bence birakin denesin zira denemeden vazgecmicek karakterde galiba. Türkiye guzeldir sizde hasret giderirsiniz dovizle turkiyede yasamak gayet rahat.

Kazancınızla Türkiye'de krallar gibi yaşarsınız. Çocuğunuz da yokmuş. Harcamalarınız da sadece kendi istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik olacak. Trafik falan demişler de siz zaten evden çalışacaksınız. Sabah akşam mesaisi olanlar için trafik dert. Stresi, kaygıyı orta ve ortanın altında kalanlar yaşıyor. Markete de gitmezsiniz. Getirden söylersiniz, getirir:)Bence parası çok olan için Türkiye cennet.

mesela gelseniz o villaların dekorasyonunu peyzajını filan yapsanız bir süre takılsanız, çok sıkılırsanız da dönseniz ne olur ki?
çocuk olsa tamam okula alışcak geri gidecek filan da o da yok.

bence bu kadar kontrol delisi olmayın. biraz salın gitsin.

benzer işler yapıyoruz.
ben de takıntılıyım control freak'im. bence azcık gevşeyin, bırakın bir de böyle deneyin. bakın bunu şimdiden stres yapıyorsunuz ya şöyle olursa ya böyle olursa diye. anlıyorum. ben de 862548 olasılık düşünür en kötüsünü hesap eder..bin tane olasılık için ayrı ayrı planlama yaparım...ama bu huyunuzu işe saklayın, adamla biraz daha relax olun derim naçizane.

Bu konuyu daha önce açmış mıydınız? Sanki kesinlikle okudum bu konuyu daha önce

O zaman hatırladığım kadarıyla yorumların çoğunluğu Türkiye’ye gelmemeniz yönündeydi. Açıkçası ben de gelmeyin derim.

Akademik kariyeriniz çok iyi, imkanlarınız güzel. Türkiyede maalesef sizin eğitiminizden faydalanacak pek yer yok. Keşke olsa, keşke ülkem beyin göçü vermeyip alan bir ülke olsa. Ama maalesef şartlar ortada. Bence dönmeyin

Ispanya nasıl bir yer bilmiyorum ama insanları kurallara bağlı ve saygiliysa, sosyal hayat düzeni güzelse ve hukuki anlamda hakkınızı alıyorsanız orada yaşayın derim. .

2023 hazirandan sonra gidelim deyin eşinize

Bence evden çalışacaksanız ve sayfiye bir yerde villada kalacaksanız gidin içinde kalmasın

Peki tüm düzeni buraya taşımadan burdan eşyalı bir ev tutarak denemeye başlayın. Baktı güzel gidiyor sonra taşırsınız eşyalarınızı. Tabi bu maddi yönden sizi zorlamazsa
Niye ? Zaten villaları varmis

O ilde mi yaşayacaklarmış ben İstanbulda yaşayacaklar diye düşündüm
Sana bunu düşündüren nedir ?
Gerçi bana da villanin olduğu yerde yasayacagini düşündüren nedir ama aileleri ozluyormus ya o yüzden orada yaşarlar dedimdi ben

Almanya’da kazandığım öroları Türkiye’de yerken ye ye bitmiyordu, o günleri özledim. Eşiniz o hazzı tadınca bence geri gitmez

Sana bunu düşündüren nedir ?
Gerçi bana da villanin olduğu yerde yasayacagini düşündüren nedir ama aileleri ozluyormus ya o yüzden orada yaşarlar dedimdi ben
İstanbul güzel Antalya harika diyormuş ya eşi Antalya da villa varsa tatil için, İstanbulda da yaşarlar diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…