- 20 Şubat 2017
- 49
- 39
- 34
-
- Konu Sahibi Ariel Fairy Marka Elcisi
Merhaba, Ariel Leke Çıkarıcı ürününü maalesef artık üretmiyoruz. Yerine, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjan ürünlerimizi denemenizi öneririz :)Leke cikaricisini uzun zamandir bulamiyorum neden yok acaba
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Yıllardır deterjan yerine ne kullandım acaba???
Arielin sıvı deterjanı gibisi yok
En iyisi
En güzeli:))
Merhaba, olumlu görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz, bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz. Ariel Leke Çıkarıcı ürününü maalesef artık üretmiyoruz. Ariel Sıvı Deterjan için özel indirimleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.oldu bitti annemden kalma alışkanlıktır. elim başka deterjana gitmez. hep ariel aldık ki gerçekten de bu sektörün en iyisi diyebilirim. fairy bulaşık deterjanı çok kullanmadım ama ariel çamaşır deterjanı efsanedir. hele ki sıvısını gördükten sonra benim için deterjanlar ariel sıvı ve diğerleri olarak ikiye ayrıldı. yalnız leke sökücü bulamıyorum
Merhaba, Ariel Sıvı Deterjan deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)ben ariel sıvıdan çok memnunum kokusu kıyafetlere 2 gün kalıyor temizliği de gayet iyi
Merhaba, Ariel Leke Çıkarıcı ürününü maalesef artık üretmiyoruz. Yerine, 1 Yıkamada Mükemmel Leke Çıkarma performansına sahip olan Ariel Dağ Esintisi toz ve sıvı deterjan ürünlerimizi denemenizi öneririz :)evet ariel leke çıkarıcıyı arıyorum bulamıyorum çok iyiydi işime yarıyordu neden üretilmiyor ki acaba
Merhaba, olumlu görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu motivasyon ile daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz :)Mis kokulu lekelere düşman yıllardır ariel kullanıyorum ve sıvı olanını da denedim mükemmel harikaaaa tavsiyee ederim tek geçerim!!!
Marka kalite budur...