Türkiye'nin Gazze Yardımları 8 Milyon Doları Aştı

Size bu mesajinizda neyi kastettiniz, anladigim tarzda bir kasitsa hos degildi diye sormanin adi sizce satasmaksa, satastim sayalim.
Fakirlikle savasi ayni kefeye koyabilmek benim icin uygun degil.
Sizin anlayisiniz buysa adalet terazinize saygi duyuyorum.
Ve cekiliyorum.
İyi gunler.

biz ezenimi destekliyoruz arkadaşım sence öylemi çözüm diyoruz çözüm..bu gün karnını doyur iyice yaralarını sar ama bu politik bir savaş seneye o insanın 100 50 ölme ihtimali var bunlara el atılsın savaş durdurulsun yazıyorum..

konu açtım acısıyla tatlısıyla bölümüne Türkmenlere yardımla ilgili..adamlar çoluk çocuk 50 derece sıcakta aç susuz..biz oruç tutarken akşam orucumuzu açıp ferahlıyoruz dedim..kendi kendime yazık günah onlarada burada kendini yırtanlar neden okonuya tek kelime yazmıyor..hepsininki can..polimik yasak diye yöneticiler bağırıyorken buradan tamemen zıt fikirlere yorum yapmanın ne faydası var..

kızkardeşimin oturduğu mahalle akp bölgesi bir gün balkondayım kömür kamyonları kömür yığıyorlar evlerin önüne..bune dedim kızkardeşime kömür yardımı dedi..
hayatımda hiçbir zaman körü körüne hiç bir şey savunmadım..politik olarakta..sonra soma faciası..manşetlerde yazıyor kömür bedava değilmiş..düşündüm kendi kendime haa bu bu demekmiş..sadece gözlemliyorum..birine yardım olacak diye öteki yerin yedi kat dibinde ezilecekse yapma yardım kardeşim yapma..ezik heryerde ezik..türkmeni ,flistini ,fakiri..

Bu karşındakine hakaret edici sözler ve tavırlar nedir? Şimdi de gururlanıyorsundur ezdim onu diye. Yazık

Bu karşındakine hakaret edici sözler ve tavırlar nedir? Şimdi de gururlanıyorsundur ezdim onu diye. Yazık
Asla oyle bir gurur icine girmem.
Cunku tartisma adabindan haberdarim.
Yanlisa yanlis demek ne zamandan beri eziklemek gibi goruluyor?
Sizin hic bu yanlis bir yorumdu dediginiz olmadi mi?
Dediyseniz ben ya da baskasi sizin yorumunuza hakaret etmissiniz, bi de ezdim diye gururlaniyorsunuz dedi mi?
Bu bir fikir beyanidir.
Arkadas da ozgurdur fikrini beyan etmekte, ben de ozgurum begenmedim bence soyle demeliydik demekte.
Hatta arkadas olayi benden sonra da uzatti imayla, yorumlarini gordum ama cevaplamadim.

Nerede hakaret etmisim kisaca, bu yorumunuzu begenmedim, zira fakir olmak insanlara tibbi yardimi engellememeli cunku bebek, cocuk, kadin demeden vuruluyor ve sehit oluyorlar.
Kalanlara yardim etmek bir insanlik vazifesidir, bu sebeple bu yorum daha makul ve insancil dedim.

Çok özür dilerim. Siz haklısınız. Gerçi özür dilemem sizin kırılmanızı gimiyor ama.
Hepimiz çok gerginiz. Filistin, Irak, Suriye, Azerbaycan haberlerini izleyince hepimiz kan ağlıyoruz. Ve istemeden birbirimizi kırıyoruz

Estağfr.
Sorun yok, birbirimizi boyle boyle idare edecegiz.
Evet maalesef, ne cok aci var Rabbim diye feryad edesim geliyor bazen.
Boyle eli kolu bagli izlemek, buyuk caresizlik..
Allah hrpimizin yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…