• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan üç şart öne sürdü, İsrail birini kabul etti: İşte anlaşmanın 8 maddesi

Yaşadığımız yer aynı bakış acimiz farklı keske önce biraz araştırsanız.. Devletin sokakta yasayanlar için yaptıklarını fakir insanlar için yaptığı yardımları görmeye çalışsanız. Sadece makarna dan ibaret sizler için devletin yaptığı ama öyle değil isin boyutu başvurduktan sonra soğuktan üşüyecek donacak yada açlıktan ölecek bir durum yok ülkemde
yav tamam ,her şey çok güllük gülistanlık,fakirlik falan yok ,her şey çok iyi süper,dünya deviyiz.Zaten israil ile rusyaya da diz çöktürdük oldu mu?

Yaşadığımız yer aynı bakış acimiz farklı keske önce biraz araştırsanız.. Devletin sokakta yasayanlar için yaptıklarını fakir insanlar için yaptığı yardımları görmeye çalışsanız. Sadece makarna dan ibaret sizler için devletin yaptığı ama öyle değil isin boyutu başvurduktan sonra soğuktan üşüyecek donacak yada açlıktan ölecek bir durum yok ülkemde
19e_e5404.jpg

52165.jpg

yda-1-kisi-soguktan-donarak-oldu-162026-451a6c.jpg

Haberleri de araştırıp açarsınız,okursunuz.
Neyse konudan uzaklaştık,bu anlaşma siyasi bir başarı falan değildir,ülkenin imajının dibe vurmasıdır

Dine gore şehit ama boyutu dine çekip açıklama yapmak istemiyorum detaylı olarak . Ayrıca Filistinli çok samimi arkadaşları var ablamın ben dillerini bilmediğim için konuşamıyorum ama ablam irtibat halinde sizin konuştuğunuz filistinli iyi bir bölgede olabilir buda nasıl bir fark biliyor musun yahudi ile yakin olan Filistinli de var yahudiyi bas düşmanı gören Filistinliler de var ve yahudi yi yakin görenler iyi durumda ama diğerleri abluka altında yardıma muhtaç

Şehit, İslam dininde Allah yolunda vefat etmiş bir müslümana verilen isim ve makamdır. Kur'an'da sıklıkla bu kimselerin kurtuluşa erdiği, ahiretteki makamlarının diğer insanlardan üstün olacağı belirtilir.

benim derdim ne filistin ne suriye ne de başka ülke.Ben önceliği evime vatanıma veriyorum.Birileri para kazanıp konumunu sağlamlaştıracak diye ölen insanlar üzrinden prim yapılmasın.Aç dünyanın her yerinde aç.Kime üzüldüm biliyormusunuz sahilde oynarken bombalanan çocuğa, yalnızca bazı şeyler düzelsin diye takisme giden sopalarla dövüşüp ölen çocuğa, ankarada sıbav çıkışı otobüs beklerken ölen çocuklara...Hepsinin ortak sebebi silah , siyasi hırs ,para.. altta yatan bu.Ayrımsız insanlıktan bahsedelim.Eğer yalnızca olayı müslümanlık olarak anlatılıp ranta çevrilirse hiç bir müslümanın , müslüman ülkeye gitmek için uğraşmadığını hatırlatırım.Özgür batıda ağlamakla,adalet istiyoruz diye bağırmakla iş bitmiuor.Dönüp halkı için mücadele etsinler öncelikle.Olan çocuklara oluyor,haklarını nasıl ödeyecekler ?

İsrail gazeteleri kazanan Türkiye ve Hamas oldu diyor,bizim muhalefet her zaman ki gibi kabul etmiyor.:cool:

http://www.haberler.com/turkiye-israil-iliskilerinde-yeni-donem-8564672-haberi/

başlıkta yazanla haberin içeriği aynı değil.
Hamas bir terör örgütüdür ve diyorki artık Türkiyedeki hamasa karışamyacak İsrail ve bunu israilliler başarısızlık olarak kabul ediyor.Benim ülkemdeki hamasa müdahale edememiş olması onlara başarısızlık geliyor.
Bizim kırıntı kazandığımız anlaşmayı başarı onlarınsa bu verdikleri kırıntıya bile başarısızlık demiş olduklarını okuyorum haberde.

başlıkta yazanla haberin içeriği aynı değil.
Hamas bir terör örgütüdür ve diyorki artık Türkiyedeki hamasa karışamyacak İsrail ve bunu israilliler başarısızlık olarak kabul ediyor.Benim ülkemdeki hamasa müdahale edememiş olması onlara başarısızlık geliyor.
Bizim kırıntı kazandığımız anlaşmayı başarı onlarınsa bu verdikleri kırıntıya bile başarısızlık demiş olduklarını okuyorum haberde.

yok yani Hamasa da babamızın oğlu gibi sahip çıkıyoruz yarın da onu terör ilan ederiz.. malum son zamanlarda kim aniden dost olacak kim düşman bilemiyoruz..

Çıldıracağım ya ,tayyip çıkıp adamlardan özür diliyor sonra da bu "reis dünyaya diz çöktürdü" oluyor.Allahım sabır ver.
Niye çenemi yoruyorum ben anlamıyorum ki.
Yahu aslında biz reisçiler için de mücadele ediyoruz,onların hakları için de adamlar farkında değil.
Delireceğim ya delireceğim ,hadi benim imkanım var bu ülkeden gitmek için ,ya siz ne olacaksınız,aslında sizin için de çenemizi,beynimizi yorduğumuzu ne zaman anlayacaksınız???
Yeter ya yeter,ülke battı artık anlayın şunu,yeter bu kadar kralcı olmayın,avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum ya.
Ben ülkemden artık utanıyorum ya utanıyorum

yok yani Hamasa da babamızın oğlu gibi sahip çıkıyoruz yarın da onu terör ilan ederiz.. malum son zamanlarda kim aniden dost olacak kim düşman bilemiyoruz..

biz ülkemizdeki toprakları yabancıya satıyoruz,tüm önemli tesisleri satıyoruz,yabancı egemenliği altında ekonomimiz.İleride bizde filistin olmak istemiyorsak üretime önem vermemiz gerekir.Saraylar yerine fabrika yapmamız gerekir.İsraile topraklarını satan filistin şimdi geri istiyor.Zamanında uyaranı kims edinlemedi.Bizim ülkemizde aynısı olmasın diye çabamız ama kim takar ülkeyi başkanlık gelsin yeter.

Yazmaya bile gerek görmeyeceğim artık,şu cümlenizdeki hataya bakın

amaç sorunu ortadan kaldırmak değil ki zaten.
Dilenen ,yalvaran, muhtaç bir halk kitlesi oluşturuldu.
Hatırlarsınız zamanında mehmet ali bey yardım edin diye ağlayan bir tv kitlesi vardır, baktılar ki reyting artıyor siyasete de uyarlandı.Ağladıkça bir iki yardım yapıp göze girmeye çalışıyorlar,oy topluyorlar.Halbuki devletin görevinin bu sorunu köklü çözümlere ulaştırmak olduğunu unuttular.Bakınız bakımevi,aş evi var daha ne olsun diye mutlu oluyoruz.Biz ne anlatırsak anlatalım anladıkları kadar olaylar.

amaç sorunu ortadan kaldırmak değil ki zaten.
Dilenen ,yalvaran, muhtaç bir halk kitlesi oluşturuldu.
Hatırlarsınız zamanında mehmet ali bey yardım edin diye ağlayan bir tv kitlesi vardır, baktılar ki reyting artıyor siyasete de uyarlandı.Ağladıkça bir iki yardım yapıp göze girmeye çalışıyorlar,oy topluyorlar.Halbuki devletin görevinin bu sorunu köklü çözümlere ulaştırmak olduğunu unuttular.Bakınız bakımevi,aş evi var daha ne olsun diye mutlu oluyoruz.Biz ne anlatırsak anlatalım anladıkları kadar olaylar.
Aynen daha önce de demiştim,milletin malını ,emeğini sömürüp sonra da ağızlarına bir parmak bal çalıp oy toplama derdindeler.
Bir de benim anlamadığım; mesela bizim durumumuz çok şükür iyi,yurt dışına gidip kendimi kurtarma imkanım var ben buna rağmen eleştiriyorum,bir şeyler çözülsün istiyorum,sonuçta bizim ülkemiz,fakir olanlar artık olmasın istiyorum.
Asıl tuhafıma giden asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların canla başla desteklemesi .
Çok tuhaf değil mi ya

başbakan grup toplantısında konuşuyor
arkadan bir grup genç binali bibnali türkiyenin gururu diye slogan atıyor:dondurma:

Yazmaya bile gerek görmeyeceğim artık,şu cümlenizdeki hataya bakın
Yazmayın zaten size yazın diyen yokki habire laf yetiştirme derdindesiniz . Siz gidin yağ seker kuyruklarına sokanlara oy verin belki o günleri yeniden getirebilirsiniz tabii rüyanızda .. Biz aklımızla hareket ediyoruz zannettiniz gibi körü körüne değil 2003 öncesine bakıyorum sonrasına bakıyorum sonra gidip mührü ampule basıyorum :)

Yazmayın zaten size yazın diyen yokki habire laf yetiştirme derdindesiniz . Siz gidin yağ seker kuyruklarına sokanlara oy verin belki o günleri yeniden getirebilirsiniz tabii rüyanızda .. Biz aklımızla hareket ediyoruz zannettiniz gibi körü körüne değil 2003 öncesine bakıyorum sonrasına bakıyorum sonra gidip mührü ampule basıyorum :)

yağ şeker kuyruğu mu ?
pes... keşke biraz da ileriye baksanız.
tek bir dost ülke kalmadı.
maalesef savunabileceğim bir siyasi yok.

yağ şeker kuyruğu mu ?
pes... keşke biraz da ileriye baksanız.
tek bir dost ülke kalmadı.
maalesef savunabileceğim bir siyasi yok.
İsrail ile anlaşma yapılmış. Rusya ile de görüşmelere başlamışlar. Hatta tazminat ödenecekmiş Rusya'ya.
Tekrar dost ülke kazanma çalışmaları var galiba. Ama madem tazminat ödeyecektik, niye o uçak düşürüldü, onu anlamadım ben. Boşa masraf çıkacak şimdi.

o değil de 83 doğumluyum, girdiğim tek kuyruk pide kuyruğuydu.. ne kadar burjuvaysam demek :)

birinci dünya savaşından yeni çıkmış daha kendini toparlamaya çalışan bir ülkenin ikinci dünya savaşında olan yokluğunu ısıtıp sunuyorlar ya artık ne desek boş.
şimdi de kartlarla insanlar sırada yeşil kart var,yoksul olduğunun belirlendiği muhtarlık karnesi var,alamayacak durumda olanlar için belirli alışveriş yapılabilecek aile kartları var hemde bugün.Gözünü kapat görme onları ama tamammı ofisciğim :)

Back