- Konu Sahibi menzil5453
-
şurdaki yorumları okuduğumda suratlarını görsem tüküreceğim kişiler var yazıklar olsun sizin gibilere.....
Yaptım demeyeyim bir şeyler gönderdim ben de çok şükür,ulaşmıştır inşallah.
allah kabul etsin sevda..nerey verdinki yardımlarını..burada öyle alan bir yer yok..hiç duyuru yapılmadı?
Özelden yazayım canım.
sevda hanım konu dışı ama diğer konu kapatılmış o yüzden buraya yazayım bekliyorum yazmışsın. çocuk parası 38 lira olmuş şu an bu 0-6 yaş cocuğu olan için . 6-12 yaş için 20 lira şuan. aslında çok ayrıntılı kısaca yazmak istedim. her isteyen de alamıyor. şartları var
şurdaki yorumları okuduğumda suratlarını görsem tüküreceğim kişiler var yazıklar olsun sizin gibilere.....
seneye ramazanda yine azıtacaklarki olan filistin halkına olacak..ne zengin ülkeymişiz..:44etrol ülkelerini geçtik vallahi..
Simdi bu yorumun manasi nedir?
Evirdim cevirdim, kotu niyetli miyim dedim ama yok, tutulacak bir yan yok.
Filistin'de bir savas var ve yapilan yardimlar var.
Siz bu neticede ne zengin ulkeymisiz diyerek neyi kastediyorsunuz?
Buyuk yazayim anlasilir olsun: SAVAS.
Petrol zenginlige gerek var mi?
Elbette yardim edilmeli.
konuyu özelden arkadaşımlada paylaşdım..her ramazan ayında hortlayan bu zulume bir dur denilsin artık..yardımla nereye kadar..oradaki çocukların psikolojik desteğe ihtiyacı varmış haberde izledik Rum ortadoks kilisesine sığınmışlar orasıda bombalanabilirmiş ..yokmu bu işin çözümü olay budur arkadaşım sen dilediğini düşün sonuçta yanlış bir kanıya varırsan günaha girmiş olacaksın
Yanlis bir kaniya varmamak icin size sordum zaten.
Yardima karsi ciktiginiz gibi bir anlam cikiyor ne zengin ulkeymisiz, derseniz.
Bu şu demektir; once bir biz kendimize bakalim sanki cok mu zenginiz de yardim yapiyoruz.
O zaman kendinizi net ifade edemediginizi kabul ediyorum.
Cunku az onceki yazinizla su anki yaziniz cok farkli.
Bu daha insancil ve makuldu.
Hoscakalin.
Biz de kendi çapımızda bir şeyler yaptık.Darısı Türkmenlerin başına
onların işi daha zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?