- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.717
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki rutinler değişmiş . Biz aynı gün başvurduk ve toplam 3 gün sürmüştü . Belki vatandaşlarına ayrıcalık yapıyor olabilirler .
Ben de kart olmadan çıkamayız diye düşünmüştüm ama Alman polisi sıkıntı olmayacağını söyleyince içimiz rahatlamıştı. Daha önce böyle örneklere rastladık, kaybeden yolcular bizi arayıp gelebildiler dedi adam ama buradakiler aramayı kabul bile etmedi
Teşekkür ederim, umarım bir şekilde bulunur olmadı ben dönerim o sonradan döner artık napalım![]()
Elimizde yazılı resmi belge olmadığı için güvenemiyorum ben de, işimiz şansa kaldı cidden. Türkiye'den halledemeyecekmişiz gibi geliyor bana da maalesefPolislerin bir dedigi digerini tutmaz. Alman polisi cok fena iyi anilarim hic yok orda havaalaninda calisan polislerle. Hele simdi isi daha sıkı tutuyorlardir. Bana en mantiklisi sizin geri gelip, Almanya'dan isi halledip sonra da nisanlinizin geri donmesi. Bu is Tr'den halledilecek gibi degil sanki..
Allah yardimciniz olsun. Oyle ya da boyle noel sonrasina kalacak gibi. Haftaya noel zaten. Ben yerinizde olsam hemen geri donmeye bakardim. Haftaya cuma noelin ilk gunu. En azindan belki o zamana kadar birkac islemi yoluna koyardiniz. Dediginiz gibi elinizde resmi belge yok, Tr'den olmaz bu is. Bence bilet bakin siz. Insallah halledebilirsiniz.Elimizde yazılı resmi belge olmadığı için güvenemiyorum ben de, işimiz şansa kaldı cidden. Türkiye'den halledemeyecekmişiz gibi geliyor bana da maalesef
Umarım hallolur, teşekkür ederimAllah yardimciniz olsun. Oyle ya da boyle noel sonrasina kalacak gibi. Haftaya noel zaten. Ben yerinizde olsam hemen geri donmeye bakardim. Haftaya cuma noelin ilk gunu. En azindan belki o zamana kadar birkac islemi yoluna koyardiniz. Dediginiz gibi elinizde resmi belge yok, Tr'den olmaz bu is. Bence bilet bakin siz. Insallah halledebilirsiniz.
Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum.Çıkış damgası bastılar. Havaalanı içindeki polis bir not kağıdına yazdı durumu imzaladı, pasaport kontrolündeki polis de damgaladı
Doğru söylüyorsunuz bu hiç aklıma gelmedi. Belge resmi değil ama en azından hiç yoktan iyidir, yapacağım bunu. Çok teşekkür ederimBen çok sorun olacağını düşünmüyorum.
Başka hiç bir şekilde halledemeyecek olursanız dönmeden önce mutlaka elinizdeki belgeyi almanca-türkçe yeminli tercümana türkçeye çevirtin, notere onaylatın. Türkiye çıkışında gösterebileceğiniz bir belge olsun elinizde. Almanyaya girş zaten sorun olmayacaktır.
Rica ederim. İnşallah sorunsuz dönersiniz.Doğru söylüyorsunuz bu hiç aklıma gelmedi. Belge resmi değil ama en azından hiç yoktan iyidir, yapacağım bunu. Çok teşekkür ederim![]()
İnşallah, çok teşekkür ederimRica ederim. İnşallah sorunsuz dönersiniz.
İyi tatiller![]()