Türkiye'den İnsan Manzaraları Damat 13 gelin 16 yaşında!

Burasi bir forum, monolog tutulan yer degil. Yani fikrini beyan ettiginde bunun üzerine cevaplarin gelmesi normal. Insanlarin senin ile hemfikir olmamasi normal.

Eger kimse fikirine, mesajina karismasini istemiyorsan, buyur blog denil sey var. Sende blog aç, kimse senin fikirlerine karismaz o zaman

Ayrica orda burda öpüsmek, evlenmekten çok daha iyi. Hepimiz ergen oluyoruz, hepimiz yalnis yapiyoruz. Ki evlenmeyen 13 yasindaki çoçuk, her yerde öpüsür diye bir kural yok. Ben ayrica çingene ne oldugunu gayet iyi biliyorum. Burayada geliyorlar ve baya huzurusluk çikariyorlar fakat böyle bir durum olsa ve adamlar buranin vatandasi olsa, polis felan çingenemi degilmi diye bakmaz. O çoçuklar derhal o ailelerin yanindan alinir ve bu olay çok yadirganir.

O çoçuklar dedigim gibi çingene olsun, marslilar olsun hiç umrumda degil. Önemli olan onlarin hayati sönüyor, çoçuklugunu yasayamiyorlar

Benim fikrime kizdim falan derseniz sizi ilgilendirmez derim tabiki de. Ne alaka blog falan?
Ayrica kimse kimsenin yanindan alınmıyor onlar bu halinden memnun siz bunu anlamiyorsunuz galiba? Onlar eglence icin yaşıyorlar. Bu düğün de onlar icin eglenceden baska hicbir seyi göstermiyor. Onlarin mahallesine polisler bile korkarak gidiyor. Arabayla gecseniz arabanin kapisini acip sizi gasp edebiliyorlar, rahatca bicaklayabiliyorlar..
Neyse onlar okumuyorlar sorun burda zaten. ...

Ben istedigim yoruma cevap yazarim, istedigim yoruma kizarim. Neye nasil cevap verecegimi sen belirliyemezsin sekerim
Ha begenmiyorsan, asagada kib butonu var, ona basarsin istersen

Ben ayrica geri zekali bir insan degilim, çingene daha önce dedigim gibi ne oldugunu gayet iyi biliyorum. Onlarin gözünde eglence olabilir fakat ben bunu böyle görmek zorunda degilim. Dogudada örf, adet, töre var diye 12 yasindaki kizlari 50 yasindaki koca adamlar ile evlendiriyorlar. O zamandami diyelim, "amaaan, adetleri iste, napcan"? "Zaten kürtler degil mi, o çoçuklarda çeksinler öyle hayati"

Vicdan denilen sey var. O çoçuklarin hayatlari öyle harcanmasina elbette karsi gelirim, elbette vicdanim sizlar. Bu manzarayi görüp, vicdanin sizlamasa asil anormal sey o olur.

Ben bosu boşuna milleti kiblemem. Ayrica ben sizin sekeriniz degilim.
Ben bir Kürtüm ve hic öyle o yaslarda evlendirilen görmedim dizilerin sacma sapan yansitmasi.
Ayrica ben size gerizekali falan da demedim. Evet vicdanim sizliyor ama evlendirilmelerine değil, en baştan kinanmalarina, hayatlarini umursamazca yasayip kendilerini gelistirmemelerine, su ön yargıyı kirmamalarina.
Benim vicdanim buna sizliyor, bunlar halloldu mu inanin digerleri de hallolacaktir....

allahım o nasıl bir ortam. : D çamaşır yıkayan teyzeler işlerini bırakıp düğüne koşmuş. : D
o gelinliğin pisliği nedir öyle : D 30 kişi giymiş biri de yıkamamış. off içindeki atlet hele : D
sansürlemişler, eee tabi 16 yaşında çocuğun memelerini açacak değiller ya.
çocuk da kaçıp arkadaşlarının yanına gitmek istemiş, zorla geri getirmişler. haberlerde öyle dedi. :d

eveeeet haberdeki tüm gariplikler bunlardı. yoksa 13 yaşla 16 yaşın evlenmesinde ne gibi bir problem olabilir ki?

Evet usulsuzca sokak ortasında sevişip hem kendi hem toplumun ahlakını bozacaklarına evlenmeleri daha iyidir. HA iki kötü arasından seçim yapıyorum . Kötünün iyisi. Beğenin ya da beğenmeyin fikrim budur!

Yazık ya bende geçen okudum gazetede haberi. Çocuk yaşta neye alet ediliyorlar 13 yaş nedir bildiğin ortaokul yaşı oyun oynama yaşı.
Çocukları evlendirmek kimsenin adeti olamaz olmamalı bu resmen sapıklık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…