- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Ben normal bir sey olmadığını söyledim degil mi? Ayrica benim fikrim sizi ilgilendiriyor mu acaba?
Siz bilmezsiniz malum burda yasamiyorsunuz, cingeneler okumazlar genelde fuhuş yaparlar. Bi gün Turkiyeye gelirseniz Kadıköy vapur iskelesinin orda kendini pazarlayan Cingeneleri görürsünüz. Cingenelerle ilgili ön yargili degilim fakat maalesef ki insanlar onlari disladigi icin kendilerine özgü bir hayatta yasiyorlar. Yani evlenmis evlenmemis pek unurlarinda olmaz.
Vizir vizir isleyen caddelerde çingene cocuklarin babasi kenarda icerkem onlar mendil satarlar, dilenirler.. Günü birlik yasarlar.
Ayrica bence orda burda yiyiseceklerine evlenmeleri cok daha doğal. Hic olmazsa görüntü kirliliklerini görmeyiz.
O yiyisen cocuklarin da yiyismeye değil okumaya, bilime sanata katkida bulunmaya ihtiyaclari var.
Neyse...
Burasi bir forum, monolog tutulan yer degil. Yani fikrini beyan ettiginde bunun üzerine cevaplarin gelmesi normal. Insanlarin senin ile hemfikir olmamasi normal.
Eger kimse fikirine, mesajina karismasini istemiyorsan, buyur blog denil sey var. Sende blog aç, kimse senin fikirlerine karismaz o zaman
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Ayrica orda burda öpüsmek, evlenmekten çok daha iyi. Hepimiz ergen oluyoruz, hepimiz yalnis yapiyoruz. Ki evlenmeyen 13 yasindaki çoçuk, her yerde öpüsür diye bir kural yok. Ben ayrica çingene ne oldugunu gayet iyi biliyorum. Burayada geliyorlar ve baya huzurusluk çikariyorlar fakat böyle bir durum olsa ve adamlar buranin vatandasi olsa, polis felan çingenemi degilmi diye bakmaz. O çoçuklar derhal o ailelerin yanindan alinir ve bu olay çok yadirganir.
O çoçuklar dedigim gibi çingene olsun, marslilar olsun hiç umrumda degil. Önemli olan onlarin hayati sönüyor, çoçuklugunu yasayamiyorlar
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)