- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 596
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Sokakta sevişip koklaşmıyorlar ya , asıl memleketimden insan manzaralarını park köşelerinde orta okul lise gençlerinde ara sen !
boşanamazlar resmi nikah diye bişey yok kio kadar insanda onları izleyip eğleniyor,hey Allahım.13 yaşındaki çocuktan koca mı olurmuş.Kız da daha büyük duruyor ya,neyse.Muhtemelen bir kaç yıl sonra boşanırlar
Bakin buna katiliyorim işte.
Tamam evlilik hic uygun olmamis erkek icin cunku kiz baya büyük duruyor zaten. Yasi da buyuktur benceAma çocuk icin hic olmamış. Fakat bu zamanda orda burda yiyisen bir sürü cocuk varken bu pek anormal gelmedi.
Ha bi de kimseyi kirarak söylemiyorum Romen bunlar galiba? ??
Bu simdi herkes tarafindan biliniyor,polis nerede? Bu cocuklar ailelerinden derhal alinmasi lazim ve gerekirse yurtlara yerlistirilmesi lazim!! Bu cocuk istismarinden baska birsey degil!!!!!!
Bekle yani, o çoçugun güya orda burda öpusmenin yerinde evlenmesi daha iyimi oluyormus? 13 YASINDA???
Ayrica kiz daha büyük olmasaydi, daha makul birseymi olacakti?
Gerçekten inanamiyorum bu yorumlara! Onlar daha çoçuk, çoçuk!!!! Evlenmek çoçuk oyuncagi degil deniliyor ve COCUKLARI EVLENDIRIYORLAR! Ister romen olsunlar, ister çingene, ister marslilar, bu çoçuklar okula gitmeleri, masum bir hayat yasamalari gerekiyor!
Bu çoçuklar derhal o ailelerin yanindan alinmali! Bu yorumlari o kadar sok oldum ki, çok kizginim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?