Türkiye'den İnsan Manzaraları Damat 13 gelin 16 yaşında!

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Damat 13 gelin 16 yaşında
Bursa'da oturan 13 yaşındaki C.Ş., ailesi tarafından kendisinden 3 yaş büyük, aynı mahallede oturan komşularının kızı N.P. ile evlendirildi. Aralarında düğün yapan aileler, çocuklarının resmi nikahının yaşları tutunca kıyılacağını söyledi.
Merkez Yıldırım İlçesi'nde çadırda kalan iki aile, aralarında 'Beşik kertmesi' yaptıkları çocukları C.Ş. ile N.P.'yi mahallede yaptıkları düğün ile evlendirdi. N.P.'nin gelinlik giydiği düğün, bir gece öncesinden kına gecesi organize edilerek başladı. Sabaha kadar eğlenen davetliler, bir sonraki gün gelin almaya gitti. Ardından mahalle arasında düzenlenen düğünde, gelin ve damat karşılıklı olarak dans edip, göbek attı.

--4677212.Jpeg
--4677216.Jpeg
--4677220.Jpeg
--4677224.Jpeg

Eklentiler

• --4677216.Jpeg
    --4677216.Jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 150
  • --4677220.Jpeg
    --4677220.Jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 133
  • --4677224.Jpeg
    --4677224.Jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 508
Çok ciddi sorunlar var...
Yazık günah
bu yaşta çocukları adam yerine koyup düğün yapanda akıl yok.

Sokakta sevişip koklaşmıyorlar ya , asıl memleketimden insan manzaralarını park köşelerinde orta okul lise gençlerinde ara sen !

Sokakta sevişip koklaşmıyorlar ya , asıl memleketimden insan manzaralarını park köşelerinde orta okul lise gençlerinde ara sen !

Bakin buna katiliyorim işte.
Tamam evlilik hic uygun olmamis erkek icin cunku kiz baya büyük duruyor zaten. Yasi da buyuktur bence :KK53: Ama çocuk icin hic olmamış. Fakat bu zamanda orda burda yiyisen bir sürü cocuk varken bu pek anormal gelmedi.
Ha bi de kimseyi kirarak söylemiyorum Romen bunlar galiba? ??

Nasil bir dugun acaba bi gelinle damat giyinmis.. tovbe artik ne diyecegimi bilmiyorum Allah mesut bahtiyar mi etsin akil fikir mi versin desem

Gerçekten tuhaf....
Adam öldürmemişler evet...
Birileri ana baba sıfatını üstlenip bu 2 çocugun hayatını yerle bir etmiş.
Parklarda bahçelerde değil evlerinde görcekler her işi...
Resmi nikah olmadan ( bu yaşta resmi nikahı napsınlar)
Eeee bizede alkışlamak düşür dimi:KK14:

o kadar insanda onları izleyip eğleniyor,hey Allahım.13 yaşındaki çocuktan koca mı olurmuş.Kız da daha büyük duruyor ya,neyse.Muhtemelen bir kaç yıl sonra boşanırlar

Bakin buna katiliyorim işte.
Tamam evlilik hic uygun olmamis erkek icin cunku kiz baya büyük duruyor zaten. Yasi da buyuktur bence :KK53: Ama çocuk icin hic olmamış. Fakat bu zamanda orda burda yiyisen bir sürü cocuk varken bu pek anormal gelmedi.
Ha bi de kimseyi kirarak söylemiyorum Romen bunlar galiba? ??

Bekle yani, o çoçugun güya orda burda öpusmenin yerinde evlenmesi daha iyimi oluyormus? 13 YASINDA??? :KK57:

Ayrica kiz daha büyük olmasaydi, daha makul birseymi olacakti? :KK57:

Gerçekten inanamiyorum bu yorumlara! Onlar daha çoçuk, çoçuk!!!! Evlenmek çoçuk oyuncagi degil deniliyor ve COCUKLARI EVLENDIRIYORLAR! Ister romen olsunlar, ister çingene, ister marslilar, bu çoçuklar okula gitmeleri, masum bir hayat yasamalari gerekiyor!

Bu çoçuklar derhal o ailelerin yanindan alinmali! Bu yorumlari o kadar sok oldum ki, çok kizginim!:KK62:

Bu simdi herkes tarafindan biliniyor,polis nerede? Bu cocuklar ailelerinden derhal alinmasi lazim ve gerekirse yurtlara yerlistirilmesi lazim!! Bu cocuk istismarinden baska birsey degil!!!!!!

Türkiye kuzum burası. Bak kadının biri de çocuğunu otobüste unutmuş. Bunlar ne ki daha neler neler.. Bizim isteklerimiz biraz ütopik malesef...

Ama bana bunlar biraz dalgaya vurmuş gibi geldi, kendi aralarında eğlenmişler. Genel olarak ciddi bir durum ama baksanıza hallerinden memnunlar, kendileri pek ciddi takılmıyorlar. :KK14:

Bekle yani, o çoçugun güya orda burda öpusmenin yerinde evlenmesi daha iyimi oluyormus? 13 YASINDA??? :KK57:

Ayrica kiz daha büyük olmasaydi, daha makul birseymi olacakti? :KK57:

Gerçekten inanamiyorum bu yorumlara! Onlar daha çoçuk, çoçuk!!!! Evlenmek çoçuk oyuncagi degil deniliyor ve COCUKLARI EVLENDIRIYORLAR! Ister romen olsunlar, ister çingene, ister marslilar, bu çoçuklar okula gitmeleri, masum bir hayat yasamalari gerekiyor!

Bu çoçuklar derhal o ailelerin yanindan alinmali! Bu yorumlari o kadar sok oldum ki, çok kizginim!:KK62:

Ben normal bir sey olmadığını söyledim degil mi? Ayrica benim fikrim sizi ilgilendiriyor mu acaba?
Siz bilmezsiniz malum burda yasamiyorsunuz, cingeneler okumazlar genelde fuhuş yaparlar. Bi gün Turkiyeye gelirseniz Kadıköy vapur iskelesinin orda kendini pazarlayan Cingeneleri görürsünüz. Cingenelerle ilgili ön yargili degilim fakat maalesef ki insanlar onlari disladigi icin kendilerine özgü bir hayatta yasiyorlar. Yani evlenmis evlenmemis pek unurlarinda olmaz.
Vizir vizir isleyen caddelerde çingene cocuklarin babasi kenarda icerkem onlar mendil satarlar, dilenirler.. Günü birlik yasarlar.
Ayrica bence orda burda yiyiseceklerine evlenmeleri cok daha doğal. Hic olmazsa görüntü kirliliklerini görmeyiz.
O yiyisen cocuklarin da yiyismeye değil okumaya, bilime sanata katkida bulunmaya ihtiyaclari var.
Neyse...

Back