K Kara64kara64 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2016 1 0 40 31 Ocak 2016 Konu Sahibi Kara64kara64 #1 Kizlar ankaradan berline ceyiz götüren tir var mikine bileniniz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim Ceyizlrim var nasil getirecegimi bilmiyorum
Kizlar ankaradan berline ceyiz götüren tir var mikine bileniniz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim Ceyizlrim var nasil getirecegimi bilmiyorum
SevdaCicegii 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Haziran 2014 599 809 4 Şubat 2016 Konu Sahibi Kara64kara64 #2 Kara64kara64 .!.: Kizlar ankaradan berline ceyiz götüren tir var mikine bileniniz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim Ceyizlrim var nasil getirecegimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kendim yapmadım ama almanyadan türkiyeye yük götürüp boş kamyonla dönenler oluyormuş. Mesela bakkallarda falan. Öyle birisini bulursaniz, özellikle türk şöförü rica edebilirsiniz.
Kara64kara64 .!.: Kizlar ankaradan berline ceyiz götüren tir var mikine bileniniz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim Ceyizlrim var nasil getirecegimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kendim yapmadım ama almanyadan türkiyeye yük götürüp boş kamyonla dönenler oluyormuş. Mesela bakkallarda falan. Öyle birisini bulursaniz, özellikle türk şöförü rica edebilirsiniz.