Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Türkiyede Duymayan Kalmasın
- Konu Sahibi nrsnkma39
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ONURSAL Başkanlığını Filiz Akın’ın yaptığı merkezi Amerika’da olan Starkey İşitme Vakfı, ailesinin sosyal güvencesi bulunmayan çocuklara işitme cihazı armağan etmeye devam ediyor.
Türk Sineması'nın ünlü oyuncusu Filiz Akın , kampanyanın genişleyerek devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İşitme cihazına ihitiyaç duyan ve maddi gücü olmayan kişilere ulaşmaya çalışan vakfa katkıda bulunduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Bu yılki kampanyanın genişlemesini de sevinçle karşılıyorum" diyor.
Türk Sineması'nın ünlü oyuncusu Filiz Akın , kampanyanın genişleyerek devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İşitme cihazına ihitiyaç duyan ve maddi gücü olmayan kişilere ulaşmaya çalışan vakfa katkıda bulunduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Bu yılki kampanyanın genişlemesini de sevinçle karşılıyorum" diyor.
`Dünya İşitebilsin Diye` kampanyası ile 2000 yılından beri yaklaşık 155 bin kişiye işitme cihazı hediye eden Starkey İşitme Vakfı, `Türkiye`de İşitmeyen Kalmasın` adıyla projenin kapsamını genişleterek bin çocuğa daha umut oldu. Starkey İşitme Vakfı Kurucusu Bill Austin ve ekibinin, Starkey`in Türkiye sorumlusu Emin Örnek`in daveti üzerine Türkiye`ye gelmesi onuruna önceki akşam Swiss Otel`de bir gala yapıldı. Geceye, NBA oyuncularından Julius Erving ve Clyde Drexler ile eski NBA oyuncusu BJ Armstrong da katıldı.
FİLİZ AKIN EVSAHİBİ OLDU
İstanbul Valisi Muammer Güler`in eşi Neval Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah`ın eşi Hülya Cerrah da davetliler arasındaydı. Vakfın Türkiye`deki yüzü olarak bilinen ve onursal başkanlığını üstlenen Filiz Akın, yaptığı konuşmada kendisinin de rahatsızlığından dolayı bu cihazlardan kullandığını belirterek; "Hiçbir şey duymayan çocukların bu cihazlarla her şeyi duyabilmelerini sağlamak en büyük mutluluk" dedi. Anlamlı gecede, Özgün, Zeliha Sunal, Zeynep Önkaya, Asya ve Vokaliz Grubu sahne aldı. Galada bir de müzayede yapıldı. Uğur Antik`in sahibi Uğur Batur`un yaptığı müzayedede, kaftandan elmas yüzüge kadar kadar 50 parça eser satıldı. Toplanan 100 bin dolar, Starkey İşitme Vakfı`na bağışlandı.
FİLİZ AKIN EVSAHİBİ OLDU
İstanbul Valisi Muammer Güler`in eşi Neval Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah`ın eşi Hülya Cerrah da davetliler arasındaydı. Vakfın Türkiye`deki yüzü olarak bilinen ve onursal başkanlığını üstlenen Filiz Akın, yaptığı konuşmada kendisinin de rahatsızlığından dolayı bu cihazlardan kullandığını belirterek; "Hiçbir şey duymayan çocukların bu cihazlarla her şeyi duyabilmelerini sağlamak en büyük mutluluk" dedi. Anlamlı gecede, Özgün, Zeliha Sunal, Zeynep Önkaya, Asya ve Vokaliz Grubu sahne aldı. Galada bir de müzayede yapıldı. Uğur Antik`in sahibi Uğur Batur`un yaptığı müzayedede, kaftandan elmas yüzüge kadar kadar 50 parça eser satıldı. Toplanan 100 bin dolar, Starkey İşitme Vakfı`na bağışlandı.
Geçtiğimiz yıl bin çocuğa işitme cihazı hediye eden vakfın Türkiye kolu EMÖV Vakfı, “Türkiye’de Duymayan Kalmasın” kampanyası kapsamında bu yıl içinde bin 500 işitme engelliye daha yardım elini uzatıyor
işitme engellilerle mi ilgileniyorsunuz merak ettim a.s.
aynen lepi cim
duyamadıkları için konusamıyorlar
duyamadıkları için türkçe öğrenemiyorlar
duyamadıkları için kendilerini geliştiremiyolar
duyamadıkları için çalışamıyorlar iletişimsizlikten
daha neler nelerde işte bu kadarı yeterli a.s.
duymak aynı zamanda görmektir de arkanı kollamaktır arkadan gelen bir arabanın
kornasını duymaktır arkamızdaki gzölerimizdir kulaklarımız. çocukları bundan mahrum
etmemek gerekli. imkanı olan yardımlarını esirgemesin. Herşey insanlar için sağlık da
hastalık da sakatlık da yerimseniben
Onursal Başkanlığını Filiz Akın'ın yaptığı merkezi Amerika'da olan Starkey İşitme Vakfı önceki yıl "Türkiye'de İşitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında binden fazla duymayan ve ailesinin sosyal güvencesi bulunmayan çocuğa işitme cihazı armağan etmişti.
Geçtiğimiz yıl kampanyanın kapsamı daha da genişletildi. Yalnızca çocuklar değil 7'den 70'e duymayan herkes bu kampanya kapsamına alındı ve "Türkiye'de Duymayan Kalmasın" denildi.
Bu yıl Filiz Akın'dan işitme engellilere yine büyük bir müjde var. Starkey'in Türkiye kolu EMÖV Vakfı 2008 içinde bu kez de 1500 işitme engelliye yardım elini uzatıyor.
Geçtiğimiz yıl kampanyanın kapsamı daha da genişletildi. Yalnızca çocuklar değil 7'den 70'e duymayan herkes bu kampanya kapsamına alındı ve "Türkiye'de Duymayan Kalmasın" denildi.
Bu yıl Filiz Akın'dan işitme engellilere yine büyük bir müjde var. Starkey'in Türkiye kolu EMÖV Vakfı 2008 içinde bu kez de 1500 işitme engelliye yardım elini uzatıyor.
Starkey Türkiye
Halaskargazi Cad. Etfal Sk. Kent Pasajı No:286/308
34381 Şişli İstanbul
Tel:0212 230 45 32
Fax: 0212 230 45 02
Ücretsiz Danışma Hattı: 0800 211 60 72
vakif@starkey.com.tr
Halaskargazi Cad. Etfal Sk. Kent Pasajı No:286/308
34381 Şişli İstanbul
Tel:0212 230 45 32
Fax: 0212 230 45 02
Ücretsiz Danışma Hattı: 0800 211 60 72