• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiyede Duymayan Kalmasın

nrsnkma39

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.556
10
158
Ankara
Geçtiğimiz yıl bin çocuğa işitme cihazı hediye eden vakfın Türkiye kolu EMÖV Vakfı, “Türkiye’de Duymayan Kalmasın” kampanyası kapsamında bu yıl içinde bin 500 işitme engelliye daha yardım elini uzatıyor

ONURSAL Başkanlığını Filiz Akın’ın yaptığı merkezi Amerika’da olan Starkey İşitme Vakfı, ailesinin sosyal güvencesi bulunmayan çocuklara işitme cihazı armağan etmeye devam ediyor.
Türk Sineması'nın ünlü oyuncusu Filiz Akın , kampanyanın genişleyerek devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İşitme cihazına ihitiyaç duyan ve maddi gücü olmayan kişilere ulaşmaya çalışan vakfa katkıda bulunduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Bu yılki kampanyanın genişlemesini de sevinçle karşılıyorum" diyor.

`Dünya İşitebilsin Diye` kampanyası ile 2000 yılından beri yaklaşık 155 bin kişiye işitme cihazı hediye eden Starkey İşitme Vakfı, `Türkiye`de İşitmeyen Kalmasın` adıyla projenin kapsamını genişleterek bin çocuğa daha umut oldu. Starkey İşitme Vakfı Kurucusu Bill Austin ve ekibinin, Starkey`in Türkiye sorumlusu Emin Örnek`in daveti üzerine Türkiye`ye gelmesi onuruna önceki akşam Swiss Otel`de bir gala yapıldı. Geceye, NBA oyuncularından Julius Erving ve Clyde Drexler ile eski NBA oyuncusu BJ Armstrong da katıldı.

FİLİZ AKIN EVSAHİBİ OLDU

İstanbul Valisi Muammer Güler`in eşi Neval Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah`ın eşi Hülya Cerrah da davetliler arasındaydı. Vakfın Türkiye`deki yüzü olarak bilinen ve onursal başkanlığını üstlenen Filiz Akın, yaptığı konuşmada kendisinin de rahatsızlığından dolayı bu cihazlardan kullandığını belirterek; "Hiçbir şey duymayan çocukların bu cihazlarla her şeyi duyabilmelerini sağlamak en büyük mutluluk" dedi. Anlamlı gecede, Özgün, Zeliha Sunal, Zeynep Önkaya, Asya ve Vokaliz Grubu sahne aldı. Galada bir de müzayede yapıldı. Uğur Antik`in sahibi Uğur Batur`un yaptığı müzayedede, kaftandan elmas yüzüge kadar kadar 50 parça eser satıldı. Toplanan 100 bin dolar, Starkey İşitme Vakfı`na bağışlandı.

Ne kdar güzel..Yardımcı olanlardan ALlah razı olsun..
Böyle faliyetler inşallah devam eder.İhtiyacı olan herkese yardımcı olurlar

türk insanı bu gibi konularda çok hassas ne güzel bi şeye imza atmişlar yüreklerine sağlık ve sizinde emeğinize sağlık bize bilgelendirdiğinz için canım ablam opt

EMÖV e teşekkürler böyle güzel haberlere toplum olarakta çok ihtiyacımız var...
Yüreklerine sağlık...
Çevrenizde varsa bu durumda birileri bilgilendirelim arkadaşlar..

Geçtiğimiz yıl bin çocuğa işitme cihazı hediye eden vakfın Türkiye kolu EMÖV Vakfı, “Türkiye’de Duymayan Kalmasın” kampanyası kapsamında bu yıl içinde bin 500 işitme engelliye daha yardım elini uzatıyor

işitme engellilerle mi ilgileniyorsunuz merak ettim a.s.

EMÖV' e teşekkürler.
Küçücük çocuklar duyamadıkları için konuşmaktan da mahrum kalıyorlar bu yüzden de hem sağır hem

dilsiz gibi yaşamak zorunda kalıyorlar yapılan yardımlar sayesinde doğuştan sağır bir çok çocuk artık

konuşabilecek de.

aynen lepi cim
duyamadıkları için konusamıyorlar
duyamadıkları için türkçe öğrenemiyorlar
duyamadıkları için kendilerini geliştiremiyolar
duyamadıkları için çalışamıyorlar iletişimsizlikten
daha neler nelerde işte bu kadarı yeterli a.s.

aynen lepi cim
duyamadıkları için konusamıyorlar
duyamadıkları için türkçe öğrenemiyorlar
duyamadıkları için kendilerini geliştiremiyolar
duyamadıkları için çalışamıyorlar iletişimsizlikten
daha neler nelerde işte bu kadarı yeterli a.s.

duymak aynı zamanda görmektir de arkanı kollamaktır arkadan gelen bir arabanın

kornasını duymaktır arkamızdaki gzölerimizdir kulaklarımız. çocukları bundan mahrum

etmemek gerekli. imkanı olan yardımlarını esirgemesin. Herşey insanlar için sağlık da

hastalık da sakatlık da yerimseniben

Arkadaşlar lütfen duyuralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilgilenenlere duyarlılıklarından dolayı teşekkürlera.s.:nazar::enbuyukkk:

ne güzel bir girişim ülkemizde bu tip kampanyaların artması dileğiyle eşim kbb uzmanı olduğu için kişisel olarak bu tip çocuklara yardımcı oluyor buda bizi hep huzurlu kılıyor

nrsnkmn, bizlerle de paylaştığın, duyurduğun için sağol canım. çok gecikmeli de olsa Türkiye artık atağa kalktı gelişmeleri izliyor seviniyoruz

ne güzel taktirlik bir girişim allah hepsinden razı olsun.bizimle paylaştığın için çok sağol canım.
ben anlamadım burayla nasıl iletişime gecebilirim.ihtiyacı olan biri varda.zamanı gectimi acaba.

nrsnkma39 ne güzel topikler kuruyorsun ellerin dert görmesin bizler neler yapabiliriz elimizden geldikçe destek olmak isterim

Onursal Başkanlığını Filiz Akın'ın yaptığı merkezi Amerika'da olan Starkey İşitme Vakfı önceki yıl "Türkiye'de İşitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında binden fazla duymayan ve ailesinin sosyal güvencesi bulunmayan çocuğa işitme cihazı armağan etmişti.

Geçtiğimiz yıl kampanyanın kapsamı daha da genişletildi. Yalnızca çocuklar değil 7'den 70'e duymayan herkes bu kampanya kapsamına alındı ve "Türkiye'de Duymayan Kalmasın" denildi.

Bu yıl Filiz Akın'dan işitme engellilere yine büyük bir müjde var. Starkey'in Türkiye kolu EMÖV Vakfı 2008 içinde bu kez de 1500 işitme engelliye yardım elini uzatıyor.

Back