• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye‘yi kahreden olayda flaş gelişme!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Gölcük'te 2 aylık bebeğini evde ölüme terkedip bayram tatiline giden sınıf öğretmeni Seçil Müge Doğanay'ın yargılandığı davanın duruşmasında ilgniç bir gelişme yaşandı. Bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru T.A. avukatı aracılığı ile davaya müdahahil olup Doğanay'dan şikayetçi oldu.

Ulaş TEKİN / KOCAELİ

Geçtiğimiz Eylül ayında öğretmen Seçil Müge Doğanay, henüz doğmuş bebeğini evde yalnız bırakıp, 9 günlük bayram tatili için Hatay’a ailesinin yanına gitmişti. Anne Doğanay, eve döndüğünde adını Berk koyduğu bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşmış, öldüğünü anlamamıştı. Genç kadının bebeği hastaneye götürmesiyle olay ortaya çıkmıştı. Evlilik dışı doğan bebeğin babasının Adana’da görevli polis memuru T.A. olduğu ortaya çıkmıştı. Gölcük'te meydana gelen ve Türkiye'nin gündemine oturan olay, herkesin kanını dondurmuştu.

Bebeğini ölümüne sebep olan Seçil Müge Doğanay’ın yargılanmasına Kocaeli 1.Ağır ceza mahkemesinde devam edildi. Cumhuriyet savıcısının 25 yıl hapis cezası istediği Seçil Müge Doğanay’ın ölümüne sebep olduğu bebeğinin babası olan polis memuru T.A.’nın avukatı Yunus Ercan, duruşmaya müdahil olarak katıldı ve şikayetçi oldu. Davada dinlenen iki tanığına ardından duruşma 10 Haziran’a ertelendi.

$golcukbebek.jpg

http://www.aksam.com.tr/guncel/turkiyeyi-kahreden-olayda-flas-gelisme/haber-302395

Gölcük'te 2 aylık bebeğini evde ölüme terkedip bayram tatiline giden sınıf öğretmeni Seçil Müge Doğanay'ın yargılandığı davanın duruşmasında ilgniç bir gelişme yaşandı. Bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru T.A. avukatı aracılığı ile davaya müdahahil olup Doğanay'dan şikayetçi oldu.

Ulaş TEKİN / KOCAELİ

Geçtiğimiz Eylül ayında öğretmen Seçil Müge Doğanay, henüz doğmuş bebeğini evde yalnız bırakıp, 9 günlük bayram tatili için Hatay’a ailesinin yanına gitmişti. Anne Doğanay, eve döndüğünde adını Berk koyduğu bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşmış, öldüğünü anlamamıştı. Genç kadının bebeği hastaneye götürmesiyle olay ortaya çıkmıştı. Evlilik dışı doğan bebeğin babasının Adana’da görevli polis memuru T.A. olduğu ortaya çıkmıştı. Gölcük'te meydana gelen ve Türkiye'nin gündemine oturan olay, herkesin kanını dondurmuştu.

Bebeğini ölümüne sebep olan Seçil Müge Doğanay’ın yargılanmasına Kocaeli 1.Ağır ceza mahkemesinde devam edildi. Cumhuriyet savıcısının 25 yıl hapis cezası istediği Seçil Müge Doğanay’ın ölümüne sebep olduğu bebeğinin babası olan polis memuru T.A.’nın avukatı Yunus Ercan, duruşmaya müdahil olarak katıldı ve şikayetçi oldu. Davada dinlenen iki tanığına ardından duruşma 10 Haziran’a ertelendi.

Eki Görüntüle 1084889

http://www.aksam.com.tr/guncel/turkiyeyi-kahreden-olayda-flas-gelisme/haber-302395

kadında acaba bi zeka problemi filan mı vardı diyorum. sen hamile kal, doğur, evde bırak, gelince bide öldüğünü de anlama hastaneye götür. yok artık ya ? :53::53::53::53:

Bu olayı duydukça tüylerim diken diken oluyor. Bir çocuk bile bir bebeğin o kadar gün yaşamayacağını bilir. Önce güzelce doyurdum altınız temizledim diyor sonra da ben komşuya emanet etmiştim bakmamış diyor tezata bak. Yahu bebek bu içtiği de süt bırak 9 günü iki saate acıkır o bebek. Neymiş 9 gün diye değil 2-3 günlüğüne gitmişte ailesi bırakmamış tabi o kadar da dayanırdı o masum çünkü. Babası neden şikayetçi olmuş anlamadım açıklaması da yok acaba haber vermedi mi bebekten, yoksa bebeğin ölümüne sebeb oldu diye mi peki babanın bebekten haberi varsa neden baştan sahip çıkmadı o da en az bu cani anne kadar suçlu yani. Haa adamdan habersiz doğurduysa da onu bilemem.

Bu haberi gordukce o bebeğin aclikla agladigi aksamlar aklima gekdikce midem agriyor....

Adamin haberi yokmus bir bebekleri olduğundan.. Böyle söylemişti...

Kadin bir röportaj yapmisti bir gazeteciye birine emanet ettiğini onun bakmadigini söylemişti... Tek birakmadigini iddia ediyordu en son..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ulaş TEKİN / KOCAELİ

Eki Görüntüle 1084889

Bu olayın benim şehrimde olduğuna inanmak istemiyorum :47::47::47:
Nasıl bir kadınsın sen yahu ! :47:

bence bu insan normal değil

bebeği evde bırakıyor gidiyor eve gelince de bebeği görüp hastaneye götürüyor.

kafası gitmiş

yoksa evde bebeği görüp öyle sonra da götürmezdi hastaneye

normal değil bence bişey var bu işte.

akli dengesi yerinde değil diye düşünüyorum

Ya insan mi bu kadin nasil bi mantik. Bence evlilik disi oldugu icin kasitlica birakmis olabilir. O melegi o yavruyu dusundukce aglayasim geliyor. Rabbim hakkedene ve icten isteyene evlat nasip etsin.

Bu haberi gordukce o bebeğin aclikla agladigi aksamlar aklima gekdikce midem agriyor....

Adamin haberi yokmus bir bebekleri olduğundan.. Böyle söylemişti...

Kadin bir röportaj yapmisti bir gazeteciye birine emanet ettiğini onun bakmadigini söylemişti... Tek birakmadigini iddia ediyordu en son..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu olay ilk çıktıgında arkadaşım gelip kontrol edecekti demiş fakat araştırmalar sonucu öyle bir arkadaş çıkmamıştı.

barı bırıne evlatlık vereydı..

yavrum nasıl can verdı kımbılır

Back