Türkiye Yasta ....

artık hiç ümit kalmayınca zaten toprağın çok altında olduğu için çıkartmıyolarmış saatlerdir çıkartılan işçi varmı? kaçırmış olabilirim sanırım yok,zehirli gaz çok yoğun giremiyoruz derlerse diye çok korkuyorum

Ben hayata siyah baktim.her sabah siyaha gittim.siyah ciktim yuzum siyahti.ekmegim siyaha bagliydi.ve ölümüm siyahhh....( çok acı çok

Son düzenleme:
Gaiplik kararı için belli bir süre lazım değil midir?bir yıl mı beş yıl mı bu nedir yahu?

gaiplik kararının bu olayla zerre kadar alakası yok zaten öldüğüne kesin gözle bakılırsa ve nerede oldugu bilinmiyorsa 1 yıl beklenp sonra verilir
ama bu insanların yeri belli

en son geceden beri bir tane çıkarılmıştı
başka var mı bilmiyorum

İzmir bugün sokaktaydı yine..Önce Alsancaktaydım, oradan karşıyakaya geçtim..Çok kalabalıktı her yer.
Ama sessizdi herkes..İnanın kimseden ses çıkmıyordu..İçten içe isyan ettik..

İzmir bugün direnmiyordu, mücadele etmiyordu, hak aramıyordu..İzmir acılıydı, yastaydı bugün..Gözü yaşlıydı, yüzleri düşüktü insanların..

Yazık..1000 e yakın emekçimiz şehit oldu..284 müş..Peh!!!
Bu onların ve ailelerinin kaderi değildi..Bildiğimiz, direttiğimiz, isyan ettiğimiz tek gerçek budur.

(Tomalar yine iş başındaydı bu arada.)

Insanlar cocuklarini, kocalarini, babalarini, kardeslerini, arkadaslarini, abilerini bile kaybedince orayi baslarina yikamadilar, bir de uzerine dayak yediler, buna da bir sey yapamazlar... Ne yapsinlar...
Onlari bu hallere dusurenler utansin

Madencilere çok dokunmuş Başbakanın 'kader/fıtrat' açıklamaları.. hepsi isyan ediyor.. (Halk tv)

Son düzenleme:
en çok da haber kirliliğine ifrit oluyorum
karşı karşıya iki kanal biri AKP biri CHP yanlısı...
biri diyor bu işte chp nin parmağı var
diğeri diyor yeterli önlem alınmadı...
bakalım kaç günde unutulacak bu felaket

Çok üzücü ya cok üzücü

yerin dbinde calısmayı onlar mı istedi ki ölünce cıkarılamıyorlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…