HALK TV 'yi izleyin
Gaiplik kararı için belli bir süre lazım değil midir?bir yıl mı beş yıl mı bu nedir yahu?
nasıl ya
lütfen doğru olmasın bu
tüylerim diken diken oldu
Sasirdim demek isterdim ama ne yazik ki sasirmadim. Insan hakikaten cilden cikiyor.
Bu doğru olamaz
Gaiplik kararı için belli bir süre lazım değil midir?bir yıl mı beş yıl mı bu nedir yahu?
Bizim ülkede bir kaç gün yetiyormuş demek ki!ölüm tehlikesi olan bir yerde ölmüş ise 1 yıl
normal haber alınamasaydı 5 yıl
bu durumda 1 yıl oluyor yani.
artık hiç ümit kalmayınca zaten toprağın çok altında olduğu için çıkartmıyolarmışsaatlerdir çıkartılan işçi varmı? kaçırmış olabilirim sanırım yok,zehirli gaz çok yoğun giremiyoruz derlerse diye çok korkuyorum
artık hiç ümit kalmayınca zaten toprağın çok altında olduğu için çıkartmıyolarmışsaatlerdir çıkartılan işçi varmı? kaçırmış olabilirim sanırım yok,zehirli gaz çok yoğun giremiyoruz derlerse diye çok korkuyorum
Madencilerin yakinlari bekleyişteler zaten cesetlerin çıkmaması gibi bir durum okacagini sanmiyorum. Aileler i sesizmi kalir.orayi baslarina yikarlar. Birkac gune hersey gun yüzüne cikar inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Derler ya dirisine ne kiymet verildi ki olusune verilsin, ben de sasiramiyorum, sadece icim yaniyor...
Evet öyleymiş 18 yaş altı çalışanlar görünmüyor resmi kayıtlarda offf
O zaman ölü sayısı 800 den fazla
Aileleri için çok büyük bir acı
O zaman ölü sayısı 800 den fazla
Aileleri için çok büyük bir acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?