- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Ben de anlamadım, 70 küsür kişi sağ çıkarıldı diye biliyorum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur...
o
inşallah biz yanlış biliyoruzdur ama bir taraftan da düşünüyorumda kasıla kasıla açıklamazlar mıydı,bu kadar sağ kurtardık diye:26:
Ölü sayısının 700 lerde olduğu dönüyo umarım değikdir Yarabbim Allahım nasıl bişey bu böyle kafayı yicem ya içüm daraldı bunaldım bağırasım var Yarabbim meded nolur
huzur_gibisi_yok
Yanlis anlamadiysam eger
Vardiya degisimi esnasinda yangin cikiyor ve kapiya yakin olanlar kendileri kacip kurtuluyor
Birde henuz iceri girmemis olanlar var.
Yani 363 sagin hepsi ararma kurtarma esnasinda cikniyor.
787 sanirim iki vardiya toplami 363 ortada ama gerisi....
Biz TPD izmir psikologlari olarak yarin toplaniyoruz somaya psikolojik destek vermeye gidecegiz. Sessiz kalip oturmaktansa ise yaramak bildigimiz bi alanda onlara yardimci olmak niyetindeyiz.
Biz TPD izmir psikologlari olarak yarin toplaniyoruz somaya psikolojik destek vermeye gidecegiz. Sessiz kalip oturmaktansa ise yaramak bildigimiz bi alanda onlara yardimci olmak niyetindeyiz.
Siz ve sizin gibi yardimseverleri kutluyorum.
Sagduyunuz ve ozverinizden dolayi Allah razi olsun
Just, Allah razı olsun sizden, bizlerin üzüntü ve taziyelerini de iletin ne olur, yüreğimiz onlarla
Justım Allah sizlerden razı olsun.
ne güzel düşünmüşsünüzz
Valla uykum kacti mune ablacim yerimde duramiyorum ki icim durmuyor yani bir seyler yapmak istiyorum bdvye de konu actim insallah katilan psikolog psikolojik danisman psikoloji ogrencisi cok olur bir cok yurege ates dustu.. iletiriz ablacim merak etmeyin yalniz olmadiklarini bilecekler..
99 depreminde de bir suru psikolog psikoloji ogrencisi seferber olmustu ne kadar kisiye ulassak o kadar iyi her yrrde paylasiliyor buraya da yazayim dedim.ogrencilere de acigiz insallah katilim cok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?