Türkiye Yasta ....

Ben de anlamadım, 70 küsür kişi sağ çıkarıldı diye biliyorum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur...
o

Canım hala daha yerin altında olanlar ya da yaralı halde hastaneye kaldırılanlar resmi olarak ölü görülmedikleri için sağ olarak kabul ediliyor.ne zamanki tüm cesetler çıkarılacak yerin derinliklerinden o zaman o sağ kabul edilenler de ölü olarak geçecek tutanaklara ne yazık ki.

inşallah biz yanlış biliyoruzdur ama bir taraftan da düşünüyorumda kasıla kasıla açıklamazlar mıydı,bu kadar sağ kurtardık diye:26:

İnşallah biz yanlışızdır Egem...
Rakamları yazarken utanıyorum aslında, her bir rakam kişiyi belirtiyor, bir yaşamı.....

Ölü sayısının 700 lerde olduğu dönüyo umarım değikdir Yarabbim Allahım nasıl bişey bu böyle kafayı yicem ya içüm daraldı bunaldım bağırasım var Yarabbim meded nolur

huzur_gibisi_yok

Ölü sayısının 700 lerde olduğu dönüyo umarım değikdir Yarabbim Allahım nasıl bişey bu böyle kafayı yicem ya içüm daraldı bunaldım bağırasım var Yarabbim meded nolur

huzur_gibisi_yok

Hepimizin yürekleri yanıyor
Aynen daraldım, bağırmak istiyor insan
aglamaktan gözlerim şişti
Nasıl uyurum simdi ???
Allah ailelerinin yardımcısı olsun, sabır versin

Mekanlarını cennet eylesin

Son düzenleyen: Moderatör:

Dünden beri matematikten nefret eder oldum...
Anlamlandıramıyorum....
Hala belirsizlikler devam etmekte...
SGK hayatını kaybedenlerin ailelerine verilecek maaşı belirledi, ama bizler hala kayıp, yaralı, mahsur sayısını netleştiremedik...

Çok üzüldüm çok....sözün bittiği yer.hepimizin başı sağolsun. ..Rabbim bunları unutturacsk acılar göstermesin....
Allah yaklnlarina sabirlar versin..ne diye bilirimki başka..

Kurtulan iscilerden birinin aciklamalarini dinleyebildinimi cok uzuldum

Oldugum yere duman gelmeye basladi hava ters taraftan verince duman daha cok geldi bize 15 -20 arkadas baska yere kostu gitmeyin orasi daha kotu dedim gittiler hepside orda kaldi cikanadi.
İcersi cok kotuydu cocuklariiim anneeem aileeeem diye diye bayginlik gecirdiler........

Uffffffff daha ne denirki......

Biz TPD izmir psikologlari olarak yarin toplaniyoruz somaya psikolojik destek vermeye gidecegiz. Sessiz kalip oturmaktansa ise yaramak bildigimiz bi alanda onlara yardimci olmak niyetindeyiz.

Bu topikte son kez uyarı yapmak istiyorum, ki aslında çok uyarı yazdım ama Soma kanayan yaramız, acıyla yazılıyor diye düşünüp mümkün olduğunca konuşmanızı istedim.
Ama 1000 kere de uyarı yapsam sonuç değişmiyor, lütfen bu topiğe partileri karıştırmayın, polemiğe girmeyin.

An itibariyle sadece bu topikte 20 kişiden fazla insan ceza aldı, sebebini merak ediyorlar, aslında yazdıklarına dönüp bir daha baksalar anlarlar, acıyı bir kenara bırakıp üye yorumlarına takılı kalmışsınız, topikte kim ne yazmışsa yazmış, kapa çeneni, ulan, katillerin şakşakçısı, akit, haysiyetin var mı vs yazmanın, seçim yüzdesi, iktidar muhalefet kavgası yapmanın ne manası vardı.

Rica ediyorum Soma'yı, yitirdiklerimizi yazalım, üzüntümüzü paylaşalım, yasımıza siyaset bulaştırmayalım.

İlle de konuyu farklı boyutuyla ele almak istiyorsanız başka konu açın.

Biz TPD izmir psikologlari olarak yarin toplaniyoruz somaya psikolojik destek vermeye gidecegiz. Sessiz kalip oturmaktansa ise yaramak bildigimiz bi alanda onlara yardimci olmak niyetindeyiz.

Siz ve sizin gibi yardimseverleri kutluyorum.
Sagduyunuz ve ozverinizden dolayi Allah razi olsun

Just, Allah razı olsun sizden, bizlerin üzüntü ve taziyelerini de iletin ne olur, yüreğimiz onlarla

Siz ve sizin gibi yardimseverleri kutluyorum.
Sagduyunuz ve ozverinizden dolayi Allah razi olsun

Insallah katilim cok olur bunca ailenin destege ihtiyaci var bircok insana ihtiyac var cevrenizde gelebilecek varsa duyurun olur mu ne kadar cok insan o kadar destek demek ogrenciler de katilabiliyorlar

Justım Allah sizlerden razı olsun.

ne güzel düşünmüşsünüzz

Just, Allah razı olsun sizden, bizlerin üzüntü ve taziyelerini de iletin ne olur, yüreğimiz onlarla

Valla uykum kacti mune ablacim yerimde duramiyorum ki icim durmuyor yani bir seyler yapmak istiyorum bdvye de konu actim insallah katilan psikolog psikolojik danisman psikoloji ogrencisi cok olur bir cok yurege ates dustu.. iletiriz ablacim merak etmeyin yalniz olmadiklarini bilecekler..

Justım Allah sizlerden razı olsun.

ne güzel düşünmüşsünüzz

99 depreminde de bir suru psikolog psikoloji ogrencisi seferber olmustu ne kadar kisiye ulassak o kadar iyi her yrrde paylasiliyor buraya da yazayim dedim.ogrencilere de acigiz insallah katilim cok olur

Yitirdiklerimiz 274'e çıktı

Allahim olenlere rahmet yakinlarina bol bol SABIR. Ulkeme de insani onplanda tutan isguvenligi versin.

99 depreminde de bir suru psikolog psikoloji ogrencisi seferber olmustu ne kadar kisiye ulassak o kadar iyi her yrrde paylasiliyor buraya da yazayim dedim.ogrencilere de acigiz insallah katilim cok olur

O kadar guzel bir girisimde bulundunuzki tarifi yok
99 depremini yasadim ve gunlkerce yiyip icemeim
3 ay kadar hemen hemen deprem kabusuyla uyandim.
Sehir korku filmi gibiydi. Dusunun psikolojimizi.
Okul bahceeri hastana bahceleri spor salonlari top sahalari yarali doluydu.. toplu mezarlar ve gece bile definler....
Allah tekrarini vermesin. Kaldiki yakinlarini kaybedenler acilarini tarif bile edemez..
Cok cok faydali ve duyarli bir girisim. Tekrar kutlari. Ve duyurmaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…