Türkiye Yasta ....

Bu acida unutulacak. olan unutmayan yuregi evi yananlar eslerini cocuklarini kardeslerini akrabalarini kaybedenlere olacak.Allah sabir guc versin.cok zor cok.mekanlari cennet olsun.insallah gereken onlemler alinir bi daha bu aci yasanmaz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Söylencek o kadar cok şey varki içim parçalanıyo kelimeleri bulamıyorum çok buyuk bi acı çok

huzur_gibisi_yok

Ne yazık ki bende bundan korkuyorum((
İçerde 800 kadar maden çalışanı var denilmişti, 84 yaralı 245 vefat var
Demek ki içerde hala en az 300-400 kişi var

Munecim yanlış bilmiyorsam 300 kişi civarında sağlıklı çıkan, kurtarılan kişi olması lazım.
O yüzden ölü sayısı 2 katına çıkmaz inş.

Ateş düştüğü yeri yakıyor, insanların canı yanıyor, ne kadar içimizde hissetsekte,
onların acılarını paylaşsakta, onlar kadar yanamayız malesef.
Rabbim rahmet eğlesin, ailelerine sabır versin inş, çoook zor.

Iscilerden haric, iscilerinin yakinlarida maden ocagina girmis kurtarmak icin, onlarinda öldügü tahmin ediliyor.
Sayi daha ne kadar artacak
Bunlar resmi sayilar, onun haricinde bide kacak isciler var...

cok aci hemde cok haberlere bakamiyorum icim aciyor

ya yanarakak vefat edenler onlarin yakinlari kimbilir ne haldeler

ALLAH rahmet eylesin yakinlarina sabir versin

Biz evlerimizde ısınalım diye çalışan emektarlarmıza bugün saygımızı belli edip dua etme günüdür.Kim suçlu kim suçlusuz kafi ortada.Bekleyen analar,evlatlar,kadınlar,aileler bugün 250 ailenn canı yandı bugün tüm türkiyenin canı yandı..
Dünden beri kelimelerin bittiği yerdeyiz katliam,cinayet daha ne denirki.
Siyaset yapmak ta burada çözüm değil burası zaten miting alanıda değil!
Burası yas alanı!AcımıZı paylaşma alanı
Soma değil somali olsa koşucak adamlar var ülkede ama suanda susma zamanı...
Bizler bu acıyı belki senede birkez hatrlatacağız ya aileleri..
Lütfen onlar için polemik yapmayalm burada dua edelim yasımızı tutalm
Tek ve son cümlem ancak şu'ki
Çizmelerimi çıkarayım sedye kirlenmesin diyen içi gönlü temiz adam
Sen çizmeni çıkarma biz insanlığımızı giyelim. #GünKömürKarası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Munecim yanlış bilmiyorsam 300 kişi civarında sağlıklı çıkan, kurtarılan kişi olması lazım.
O yüzden ölü sayısı 2 katına çıkmaz inş.

İnşaallah dediğin gibidir, tam vardiya değişimi sırasında olduğu için 800 kişi diyende var 1000 kişi diyende((
Bilgi kirliliği de var, kayıtsız çalışanlarda var deniyor, offff bilmiyorum, kafam durdu iyice

koca başbakan "bunlar olağan şeyler" dedikten sonra biz ne kadar tepki göstersek de boşa. ciidiye alınmıyoruz vatandaşlar olarak. hepimizin başı sağolsun.

Orada aileler dünden beri bekleyişte, hala belirsizlikler var...
Sendika olsun ya da başka biri, kayıp listesi oluşturamıyor mu yaa...
Hala net olarak şu kadar kişi aşağıda denilemiyor...
Çıldırmamak elde değil.
Yarın sabah başka kaybımız yok, geri kalan işçiler sağsalim kurtuldu haberlerini duymak için dua ediyorum...
Belirsizlikler ve kayıplar beni mahvetti aileleri düşünemiyorum, çok çok üzgünüm...

RABBİM ailesine yakınlarınaa yardım etsin orda haber beklemek ümitle sag çıkmasını beklemekk cokk zor gerçektennn ...

Allah im nolur kalanlar sag ciksin
Dua etmek ve aglamaktan baska bisey yapamiyorum.
Coooook buyuk imtihan
Kapatsinlar artik su maden ocaklarini
Ortalama 1000 tl maas icin kelle koltukta zehir icine giriyor insanlar
İnsaallah butun maden iscileri protesto ederde is basi yapmaz
Ölum heryerde bulabilir ama bu kadar goz gore gore hangi ulkede.........

Kayıp işçilerden birinin karısı diyor ki' insanlar bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar sonra unuturlar ateş düştüğü yeri yakıyor biz ömür boyu ağlayacağız'

O kadar doğru ki söyledikleri insanlar elbet unutup hayatlarına devam ediyor olan en çok onlara oluyor,bizler bile bu kadar üzülürken, onların hali o

kadar perişan o kadar acı Allah sabırlar versin dayanma gücü versin hepsine.

Lütfen bir mucize olsun ve daha fazla ölüm haberi almayalım inşallah.

Dualarımız onlarla.

Ben de anlamadım, 70 küsür kişi sağ çıkarıldı diye biliyorum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur...
o

inşallah biz yanlış biliyoruzdur ama bir taraftan da düşünüyorumda kasıla kasıla açıklamazlar mıydı,bu kadar sağ kurtardık diye:26:

Ben de anlamadım, 70 küsür kişi sağ çıkarıldı diye biliyorum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur...
o

Yanlis anlamadiysam eger
Vardiya degisimi esnasinda yangin cikiyor ve kapiya yakin olanlar kendileri kacip kurtuluyor
Birde henuz iceri girmemis olanlar var.
Yani 363 sagin hepsi ararma kurtarma esnasinda cikniyor.
787 sanirim iki vardiya toplami 363 ortada ama gerisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…