- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
Başyalaka AA haber ajansının verdiği habere bak.Ulan bundan bile siyasesi malzeme cıkarıyorsunuz.Allah sizi nasıl biliyorsa oyle yapsın.BSG !!!
''Soma Kömür İşletmeleri alınan en yüksek ve sürekli denetimde olan tedbirlere rağmen yaşanan kazaya anında müdehale gerçekleştirildi.''
Kucucuk cocuga katil sifatini uygun goren insanlardan vicdan bekliyoruz, kendi menfaati icin halkini hice sayan hukumetten onlem bekliyoruz, tum bunlar olurken susanlardan simdi konusmalarini bekliyoruz...
Olan olenlere olacak, biz de mahvoldugumuzla kalacagiz, degisen gene bir sey yok!!! Gene her sey unutulacak med ve gene aynisi yasanacak...
Tek umudum iyi haberlerin gelmesi...
2013 yılının Ekim ayında CHPli milletvekilleri, Somadaki madenlerde meydana gelen kazalarla ilgili olarak bir araştırma önergesi hazırlayarak konuyu TBMMnin gündemine taşımak istediler.
Ancak Somada meydana gelen kazaların ve yaşanan ölümlerin sorumluları ile nedenlerinin araştırılması amacıyla Mecliste bir Araştırma Komisyonu Kurulması istemiyle verilen önerge ancak 29 Nisan 2014te Meclis gündemine gelebildi.
Bundan sonrasını CHP Manisa milletvekili Özgür Özelden dinleyelim:
Bizim 23 Ekim tarihinde, 60 vekilin imzasıyla 20 gün önce reddedilen meclis araştırma önergemiz vardı. Her ay üç ayda bir ölümlü ve yaralamalı kazalar oluyor. 10 kez üst üste kaza yaşandıktan sonra en son kapatılmıştı.
Onlarca cezaya rağmen bunlar önlenemiyor. Benim hazırladığım meclis komisyonu kurulması önerisinde, Somadaki kazaların mercek altına alınmasını önerdik. MHP ve BDPnin desteği aldık. 20 gün önce maalesef reddedildi. Bu noktaya geleceği dünden belliydi.
Her gün işçi hayatının tehdit altında olduğuyla ilgili ihbarlar alıyoruz. Bu kadar ağır bedel ödedikten sonra olmamalıydı. Meclisin hatta DDKnın el koyması gerekiyor. Biz Manisa milletvekilleri olarak bıktık madenci cenazesine gitmeye. Bu acıya ne bizim ne ailelerin yürekleri dayanmıyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hastane de yanık ünitesi yokmuş galiba off off
Angry küçük bir ilçenin devlet hastanesi burası tam olmamasını hiç yadırgamadım.
Bır Allahın kulu da cıkıp ıcerıdekı ınsan sayısını soylemıyor.Belediye baskanı Cengız Ergun beni şaşırttın sen de.Bari sen söyle kaç kişi var içeride.
Angry küçük bir ilçenin devlet hastanesi burası tam olmamasını hiç yadırgamadım.
Bır Allahın kulu da cıkıp ıcerıdekı ınsan sayısını soylemıyor.Belediye baskanı Cengız Ergun beni şaşırttın sen de.Bari sen söyle kaç kişi var içeride.
Onu zaten aklım almıyor nasıl bilmiyorlar içerde kaç kişi olduğunu?
Cengiz Ergün diğerlerine göre biraz daha net konuştu gibiydi. Ya da bana öyle geldi. İnsanın çıldırası geliyor, saatler geçti hala resmi bir açıklama yok.
Çok sağlam bir adam.Ivırıp kıvırmaz.Heryerde kolu var yani bilmemesinin imkanı yok gibime geliyor..Bana ya bişeyler biliyor olayın vahmetinden dolayı acıklayamıyor gibime geldi.
Allah yardımcıları olsun((
Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum, yine ihmal yine sönen ocaklar
Maden ocağı olan bir ilçenin hastanesinde yanık ünitesi olmaz mı((
Yanık acısını biliyorum, derin yanıklarda ıstırap çekiyorsun resmen, yanık bölgenin enfeksiyon kapmaması gerekiyor, offf aklıma geldikçe kötü oluyorum(((
Çok sağlam bir adam.Ivırıp kıvırmaz.Heryerde kolu var yani bilmemesinin imkanı yok gibime geliyor..Bana ya bişeyler biliyor olayın vahmetinden dolayı acıklayamıyor gibime geldi.
Yanığı bende çok iyi bilirim 2 ay çekmiştim enfeksiyonda kapmıştı benim yaralarımAllah kimsenin başına vermesin Allah yardımcıları olsun işçilerimizin haberi duyduğumdan beri çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?