Türkiye Yasta ....

Anca %43'ü kandırırlar.
CHP'nin işçilerle ilgili önergesini 29 nisanda reddeden benim zaten.
Gerçekten merak ediyorum sebebi ne?

LG-P710 Tapatalk

İnşallah canım inşallah..Rabbim iyi haberler nasip etsin...

2013 yılının Ekim ayında CHP’li milletvekilleri, Soma’daki madenlerde meydana gelen kazalarla ilgili olarak bir araştırma önergesi hazırlayarak konuyu TBMM’nin gündemine taşımak istediler.

Ancak Soma’da meydana gelen kazaların ve yaşanan ölümlerin sorumluları ile nedenlerinin araştırılması amacıyla Meclis’te bir Araştırma Komisyonu Kurulması istemiyle verilen önerge ancak 29 Nisan 2014’te Meclis gündemine gelebildi.

Bundan sonrasını CHP Manisa milletvekili Özgür Özel’den dinleyelim:

“Bizim 23 Ekim tarihinde, 60 vekilin imzasıyla 20 gün önce reddedilen meclis araştırma önergemiz vardı. Her ay üç ayda bir ölümlü ve yaralamalı kazalar oluyor. 10 kez üst üste kaza yaşandıktan sonra en son kapatılmıştı.
Onlarca cezaya rağmen bunlar önlenemiyor. Benim hazırladığım meclis komisyonu kurulması önerisinde, Soma’daki kazaların mercek altına alınmasını önerdik. MHP ve BDP’nin desteği aldık. 20 gün önce maalesef reddedildi. Bu noktaya geleceği dünden belliydi.
Her gün işçi hayatının tehdit altında olduğuyla ilgili ihbarlar alıyoruz. Bu kadar ağır bedel ödedikten sonra olmamalıydı. Meclis’in hatta DDK’nın el koyması gerekiyor. Biz Manisa milletvekilleri olarak bıktık madenci cenazesine gitmeye. Bu acıya ne bizim ne ailelerin yürekleri dayanmıyor.”

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaç saat geçti hala belirsizliklerle haber yapılıyor. Aşağıda kaç kişi olduğu bile belirsiz. Yüreğim daralıyor onları düşündükçe, dışarıda bekleyen aileleri düşündükçe de nefes alamıyorum. Şimdiye kadar 5 kaybımız var, mekanları cennet olsun, yazacak başka bir şey bulamıyorum.

Eskiden böyle bir felakatle karşı karşıya kaldığımızda tvler yayın akışlarını değiştirirlerdi. Tüm herkes olaydan haberdar olurdu. Deminden beri aradıklarım dizilerine devam etmekte, olaydan haberdar değildi. Olanların da pek umursadıklarını sanmıyorum. Ne zaman bu hale geldik...

Tüm dualarım işçilerin sağsalim kurtarılması, kaybımızın şuanki mevcutla kalması için...

Bu önerge hangi mantıkla reddedilmiş acaba gel de çıldırma

Angry küçük bir ilçenin devlet hastanesi burası tam olmamasını hiç yadırgamadım.

Bır Allahın kulu da cıkıp ıcerıdekı ınsan sayısını soylemıyor.Belediye baskanı Cengız Ergun beni şaşırttın sen de.Bari sen söyle kaç kişi var içeride.

Allah en kisa zamanda hicbirinin canina zarar gelmeden kurtulmalari icin yardimci olsun insallah.
Giden canlarada Rabbim rahmeti ile muamele etsin, geride kalanlarina sabir versin..

Onu zaten aklım almıyor nasıl bilmiyorlar içerde kaç kişi olduğunu?

Allah yardımcıları olsun((
Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum, yine ihmal yine sönen ocaklar
Maden ocağı olan bir ilçenin hastanesinde yanık ünitesi olmaz mı((
Yanık acısını biliyorum, derin yanıklarda ıstırap çekiyorsun resmen, yanık bölgenin enfeksiyon kapmaması gerekiyor, offf aklıma geldikçe kötü oluyorum(((

Cengiz Ergün diğerlerine göre biraz daha net konuştu gibiydi. Ya da bana öyle geldi. İnsanın çıldırası geliyor, saatler geçti hala resmi bir açıklama yok.

Onu zaten aklım almıyor nasıl bilmiyorlar içerde kaç kişi olduğunu?

Vardiya değişim zamanında meydana gelmiş.
Ben 1 saat uzaktayım Somaya 10-15 dk da bır ambulanslar devamlı gidiyor duyuyorum.İnşallah sağ çıkanları hastaneye götürmek için ihtiyaçtandır dıye dua edıyorum.Bak yıne gecıyor.İnşallah içeriden bırısını cıkarmak içindir Allahım.
Küçücük bir yer Soma ya.Yer gök hayat herşey kömürden ibaret.İnsanların tüm yaşamı kömür.Nefes alamazsın kışın somada.Allahım 3 kuruş için o tehlikeyi canları pahasına çekiyorlar ya 3 kuruş için.

Cengiz Ergün diğerlerine göre biraz daha net konuştu gibiydi. Ya da bana öyle geldi. İnsanın çıldırası geliyor, saatler geçti hala resmi bir açıklama yok.

Çok sağlam bir adam.Ivırıp kıvırmaz.Heryerde kolu var yani bilmemesinin imkanı yok gibime geliyor..Bana ya bişeyler biliyor olayın vahmetinden dolayı acıklayamıyor gibime geldi.

Çok sağlam bir adam.Ivırıp kıvırmaz.Heryerde kolu var yani bilmemesinin imkanı yok gibime geliyor..Bana ya bişeyler biliyor olayın vahmetinden dolayı acıklayamıyor gibime geldi.

Bu kadar sessizlik hayra alamet değil.
Felaket tellallığı gibi olacak ama büyük bir facia çıkacak altında sanki,gözlerim doldu bunu yazarken resmen

LG-P710 Tapatalk

Yanığı bende çok iyi bilirim 2 ay çekmiştim enfeksiyonda kapmıştı benim yaralarım Allah kimsenin başına vermesin Allah yardımcıları olsun işçilerimizin haberi duyduğumdan beri çok kötüyüm ya

Aynen, bize de öyle geldi. O nedenle öyle dedim. Net bilgiyi, açıklayamamasından aldık aslında....

Daha ne kadar kalabilecekler? dayanabilecekler ? Benim ümidim azalıyor çok..

Bırde,bu da sanırım ikinci trafo yalanları oluyor....

Yanan yerim sızlıyor anlatırken
Maden işçilerimize çok üzülüyorum, çok zor şartlar altında çalışıyorlar, bilmediğim için soruyorum bilen varsa yazar, maden işçilerimizin Avrupa'daki gibi erken emeklilik şansı var mı? Yıpranma sebebiyle erken emekli ediliyorlar çünkü, umarım burda da böyledir, soruyorum ama öte yandan sanmıyorum da, sorarken bile komik buldum(( yerin bilmem kaç metre altında ciğerleri harap olan, her an ölümle burun buruna, kapkaranlık, havasız bir yerde çalışan madencilerimize Allah yardım etsin, ne varsa Allah'ta var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…