- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
Ntv: -Madene tekrar girecek misiniz?
Kurtarılan Bayram abi:
-Girmeliyim
Bankaya kredi borcum var.
Sessizlik.
çok üzgünüm söyleyecek hiç birşey yok.. Allah sabır versin ailelerine..
Ayni eve iki ates birden dusenler..Baba ogul ,abi-kardes gidenler..
Mem'e geldim bizim ilcenin kaymakamla ilce mem muduruyle gorusme var tabi kaymakam burdaysa biseyler biliyordur.ogrenmeye calisicam.Gitmediyse tabi somaya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
primlerinin yatırılmasıda muamma... genç bile değil.. bir çocuğun maden yerinde ne işi varbaşbakan oğlunu gezdirmek için bile oraya sokmaz
Bankaya kredi borcu olmasa dahi herkesin bir evi var çalışmak zorunda herkes. Ve herkesin bir işi var yapabildiği. O adam da onu meslek edinmiş. Kredi borcu bence olayı trajik yapmıyor. Sadece onların en asgari hakkı ki güvenli bir ortamda çalışmak. Bunu sağlayamayanlar hesap versin.
'Soracak mısın şimdi"15 yaşındaki çocuğun madende ne işi vardı?Cebinde ne vardı?" diye.Kimi yuhalatacaksın?'
Güneşli bir günde
Masmavi göreceğiz Karadeniz'i
Balkaya'dan Kapuz'a kadar,
Karış karış biliriz bu şehri;
EKİ'nin çiçekli bahçeleri,
Rıhtıma kömür taşıyan vagonlarıyla;
Paydos saatlerinde yollara dökülen,
Soluk benizli insanlarıyla.
Siyah akar Zonguldağın deresi
Yüz karası değil, kömür karası
Böyle kazanılır ekmek parası
Orhan Veli Kanık
Hepsi ekmek parası peşindeydi ama 15 yaşındakinin orada işi neydi..
işletme resmi internet sayfasını kapatmış..şuçuna birde kaçak işçi çalıştırmak eklendi haliyle..
yazıklar olsun..
olayı kredi borcunun olması olarak algıladıysan yanlış algılamışsın arkadaşım çaresizlik ve gözü karalıktan dem vurmak istedim ben.. bile bile gene ölüme gitmekten..
evet gerçek eşimle konuşan çocuk ağlamaktan anlatamamış hiç arkadaşım kalmadı abi(((bu ne demektir yaaaa
tvler gerçekleri yansıtmıyor kesinlikle
Hayır sadece kredi borcu olarak algılamadım. Genel kavram özelleştirilmiş “kredi borcu “ derken.
En nihayetinde evde bekleyen çoluk çocuk da çaresizliktir. Ama herkesin de bir işi vardır. Ve işleri insanlar kendileri seçer.. bazen çaresizlik insana yapmak istemediği işler yaptırabilir ama bunun adı ne bilemiyorum; belki kader.
İşveren çalıştırır çalışmak isteyen de olur...Bu ülkenin işgüvenliği,buna asla izin vermemeli..
denetim de belirlenmeli,cezalar verilmeli...
meclis teki soru önergesi reddedilmemeliİşveren çalıştırır çalışmak isteyen de olur...Bu ülkenin işgüvenliği,buna asla izin vermemeli..
denetim de belirlenmeli,cezalar verilmeli...
Allahım yardımcıları olsun ailelerine sabır versin ateş düştüğü yeri yakar
Hadsizlikte son nokta.
İyi alıştılar partilerinin suçlarını başkasına yüklemeye..
Eki Görüntüle 1113190
Soma faciasının ardından maden ocağında zamana karşı can pazarlığı yapılırken yandaşların yaptığı yorumlar büyük tepki çekti.
AKP milletvekili Burhan Kuzu, facia ile ilgili yorum yapanları AKPye saldırmakla itham etti ve Bazı kazmalar Somadaki elim kazandan sanki memnunlar;her ölüm olayını istismar eden bu kazmalar güya buradan hükümete vurma yolu buldular. diye yazdı.
BUNU DA GEZİYE BAĞLADILAR
Yandaş gazetecilerden Fatih Tezcan da attığı tweette Gezi Parkı direnişine gönderme yaptı ve zamanlamaya dikkat çekti. Gazeteci Fatih Tezcan Gezi yıldönümden 2 hafta önce yaşanan Soma Faciasına ne sebep oldu, çok merak ediyoruz. Bulunmalı! dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?