205 olmuş. Ben daha cok saydım. Kac kişi öldü net olarak bilebilecek miyiz ? Sanmıyorum
Taner Yıldız konuşmalarına göre net olarak söyleyemese de içerde kaçak ve çocuk işçilerde var
3 gün milli yas ilan edilmiş..................
bu ölümlerde böyle cezasız kalacak. buraya yazıyorum. üstü kapatılacak. her zamanki gibi.
Başımız sağolsun çok çok acı bir durum. Şimdi siyasilerin hepsi müfettiş gönderiyorlar soma ya. Olanlar olduktan sonra hiçbir anlamı yok tabii.
Olay yerinde bulunan yakınlarımdan duyduğuma göre, dün geceden belliydi 300 civarı vatandaşımızın hayatını kaybettiği. Kapalı hastaneler açılmış morg ihtiyacından dolayı, hemşireler doktorlar gönüllü olarak hastanelere koşmuş, bazı arkadaşlarımın babaları abileri Malesef hayatını kaybetti...
Bugün soma yasta, okullar kapalı, 19 Mayıs etkinlikleri iptal, insanlar ağlıyor.
Yaslarına ortak olabilmek ne mümkün
.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu ölümlerde böyle cezasız kalacak. buraya yazıyorum. üstü kapatılacak. her zamanki gibi.
3 gün milli yas ilan edilmiş..................
şimdi eşimle konuştum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Somalı işçileri vardı onlardan haber almış
akrabaları filan varmı ölen diye
biri demişki;abi benim hiç arkadaşım kalmadı yaaa hepsini kaybettim demiş...
Diğerinin kuzeni,eniştesi,yegeni ölmüş
ve acı bir sonuç daha
toplamda çalışan 750 işçi varmış sadece 300 tanesi çıkartılmış sağ
geriye kalan 450 kişi((((
yani 201 kişi diil acı bilanço demişler sölemiyorlar abi tv ler gerçekleri sölemiyor demiş(((((((((((((((((((((((((((((((
oradan 450 kişi den çıksa çıksa sağlam 2-3 kişi çıkar çünkü yerin 2km altından bahsediyoruz hava yok elektrik yok birde yangından dolayı çıkarn duman mümkün değil sağ çıkmaları demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?