Türkiye Yasta ....

Biz nasil bir millet olduk gunlerdir hep bakiyorum okuyorum susuyorum bu aci hepimizin degilmi hepimizin ici kan aglamiyormu sagcisi solcuyu kotuluyor solcusu sagciyi hukumet muhalefeti muhalefet hukumeti olu sayisi artsinda haber yapalim facebookta paylasalim diyen var olenin arkada biraktiklarini insanligini degilde yasini dusunen var icin kan agliyor yuregim sizliyor birakin bunlari bu ulkeye eziyet eden çıkarı icin is yapan kendinden baskasini dusunmeyen bu olenleri guvence altina almayan herkesi en ustten en alta herkesi Allaha havale ediyorum(!)

Güvenli bölgelere daha yeni girilmiş, son dakika geçildi. Bir umut kapladı içimi ama biliyorum ki hayal kırıklığı yaşıcam...

içerde en fazla 18 kişi var diyorlar yetkililer
inanmak istiyorum ya
doğru mudur arkadaşlar bilgisi olan var mı

içerde en fazla 18 kişi var diyorlar yetkililer
inanmak istiyorum ya
doğru mudur arkadaşlar bilgisi olan var mı

Çok net acikladilar bende inanıyorum acikcasi...

Maksimum 302 bu sayiyi aşmaz dedi çünkü 18 kişi başvurmuş ben yakinimda haber alamadim diye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha fazla kisi olacagini dusunuyorum cok Üzgünüm cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah doğrudur ya
daha içerde 600 ölü oldğunu söyleyenler vardı
inşallah sadece 18 tanedir

ne haldeyiz 18 e şükreder olduk Allah bir daha bu acıyı yaşatmaz inşallah bizlere 600 ne demek ya ((

Bence gerçek sayılar tam olarak yansitilmiyo ya tepkiden kaynaklı... inşallah bu acıyı bi daha yasamayiz da o baba bekleyen çocuklar nolucak sabah işe gönderdiler akşam şunları şunları getir babacim dediler belki... şimdi baba kokusu olmadan bi hayat gecircekler... Rabbim herkese bol sabır versin. ..

ßůšr@

allah ailelerine sabir versinn...3 gundur ne yiyebiliyorum ne icebiliyorummm...ne de uyku var gozumde....cocuk katliami gezi olaylari ve simdide soma...allah yardimcimiz olsunn...allahtan rahmet diliyorum...cok buyuk bir aci vee 300 ailenin ocagi sondu cocuklar babasiz kadinlar essizz ve analar evlatsiz...soyleyecek szo bulamiyorum...ayes dustugu yeri yakar...

yok artık ya bu kadarına da pess ...
Yazıklar olsunn.....İnsanlar zaten acılarıyla uğraşıyolar birde utanmadan para mı teklif ediliyor susmaları için , söyliyecek söz bulamıyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…