• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

izleyelim görelim,başka da yapacak bir şey yok

7 Haziran öncesi se söylemiştim gene söylüyorum akp seçimle gitmeyecek.
Bu ülkeyi karıştırdıkça karıştıracaklar.
Ortadoğu ülkeleri teker teker yok oldu.
Güney Komşularımızın hali belli.
Sırada İran ve biz varız.
Plan işliyor.
Görmek istersek...

7 Haziran öncesi se söylemiştim gene söylüyorum akp seçimle gitmeyecek.
Bu ülkeyi karıştırdıkça karıştıracaklar.
Ortadoğu ülkeleri teker teker yok oldu.
Güney Komşularımızın hali belli.
Sırada İran ve biz varız.
Plan işliyor.
Görmek istersek...
iyi o vakit türkiye diye bir ülke ortada kalmayınca

sorun da kalmamış olur

o planları görüp görmeyenler belli zaten

oy vererek başımıza getirenler düşünsün diyeceğim de düşünseler vermezdiler zaten

hayır yani bile isteye bu duruma getirenlere ne olacağı umurumda değil de

kurunun yanında yaş olan bizlerde yanıp kül olacağız.

Hileyle elde edilen gucun surekliligi mi.13 seneden bahsediyoruz.demek ki hile yok ki bu kadar sureklilik var.7 haziranda akp nin oylarinin epeyce dusmesi mucize degildi de simdi yukselince mi mucize oldu.
O zaman hic hile var oylar calindi vs vs demediniz
Isinize geldigi gibi yorumlamak sizin isiniz
Milli iradeye saygi gostermek bu kadar zor olmamali.millet istikrar dedi.Yine tek basina akp dedi
Kazanan Türkiye olduEn Büyük TÜRKİYE
Ne? 7 Haziranda AKPnin oylarinin dusmesi mucize miydi? Asil 7 Haziranda AKPnin oylarinin sadece o kadarcik dusmesi surpriz olmustu. Normal bir ulkede adi irsizlikla, yolsuzluklarla beraber anilan saibeli bir hukumet, bir parti sandiga gomulurdu, baraji bile gecemezdi. Onurlu bir ulkede, Japonya gibi bir ulkede secim bile beklenmez, bastakiler istifa eder, hatta adamlar bunu onur meselesi yapip intihar bile ederdi. Yolsuzluk tapelerine varana dek gezide cikan olaylar bile tek basina on hukumet dusurur normal bir ulkede.. Ama bizim ulkede hersey serbest.. Her turlu rezillik, adam oldurme, gazete basma, insanlari sucu gunahi yokken hucrelerde yillarca surundurme, insanlari elestirdi diye, hatta sadece acik giyindi diye isinden ekmeginden etme normal, yasalari cignemek hukumete hak goruluyor. Bunun adi onursuzluktur, satilmisliktir. Mucize hala bu tiynetteki insanlarin boyle ucuk oylarla destek alabilmesidir.

Kazanan Akp oldu, Turkiye kaybetmistir. Hem secimi, hem onurunu..

iyi o vakit türkiye diye bir ülke ortada kalmayınca

sorun da kalmamış olur

o planları görüp görmeyenler belli zaten

oy vererek başımıza getirenler düşünsün diyeceğim de düşünseler vermezdiler zaten

hayır yani bile isteye bu duruma getirenlere ne olacağı umurumda değil de

kurunun yanında yaş olan bizlerde yanıp kül olacağız.

Diyecek birşey yok themis.
Bu oyunda piyon olarak devam ediyoruz biz artık.
Zamanında rahmetli Erbakan'a teklif edilen ama onun kabul etmediği, sonra Erdoğan tarafından kabul edilen görevi düşünürsek yapılacaklar belli.
Olan hepimize olacak. Ne yazık ki.

Diyecek birşey yok themis.
Bu oyunda piyon olarak devam ediyoruz biz artık.
Zamanında rahmetli Erbakan'a teklif edilen ama onun kabul etmediği, sonra Erdoğan tarafından kabul edilen görevi düşünürsek yapılacaklar belli.
Olan hepimize olacak. Ne yazık ki.
keşke sadece bu olayın sorumluları neticelerini çekse ama mümkün değil maalesef

benim de üzüntüm o yüzden yoksa banane yani kendileri etmiş kendileri bulsun derim

Bu seçimi akp koltuğundakiler kazandı, zenginler kazandı aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin ülkeyi, hakkını yediğiniz insanlar gün gelecek sizden bunun hesabını soracak.. Bu arada dağıtılan paraları ne zaman ödeyeceğiz zamlar yolda mı?

Öncelikle ben ve tabirine göre benim gibilere Allah sizi ıslah etsin deme hakkına sahip değilsin üslubuna diikat et lütfen !! Ahiret de ne görüp görmeyeceğimizi Allah bilir alim misin sen ?! Konuşmaktan yoruldum artık 17 Aralık operasyonlarını hatırlatmaktan, altın kaplamalı saraydan ve gemiciklerden bahsetmekten de .
Bos bos konustugun surece sana herseyi demeye hakkim var. goz ardisin artik tatlim :KK54:

Ne? 7 Haziranda AKPnin oylarinin dusmesi mucize miydi? Asil 7 Haziranda AKPnin oylarinin sadece o kadarcik dusmesi surpriz olmustu. Normal bir ulkede adi irsizlikla, yolsuzluklarla beraber anilan saibeli bir hukumet, bir parti sandiga gomulurdu, baraji bile gecemezdi. Onurlu bir ulkede, Japonya gibi bir ulkede secim bile beklenmez, bastakiler istifa eder, hatta adamlar bunu onur meselesi yapip intihar bile ederdi. Yolsuzluk tapelerine varana dek gezide cikan olaylar bile tek basina on hukumet dusurur normal bir ulkede.. Ama bizim ulkede hersey serbest.. Her turlu rezillik, adam oldurme, gazete basma, insanlari sucu gunahi yokken hucrelerde yillarca surundurme, insanlari elestirdi diye, hatta sadece acik giyindi diye isinden ekmeginden etme normal, yasalari cignemek hukumete hak goruluyor. Bunun adi onursuzluktur, satilmisliktir. Mucize hala bu tiynetteki insanlarin boyle ucuk oylarla destek alabilmesidir.

Kazanan Akp oldu, Turkiye kaybetmistir. Hem secimi, hem onurunu..
Bikmadin usanmadin bizim ulkede insanlar boyle soyle.insanlarmz onursuz,asagilamaktan bikmadin..sen Amerikanda onurlu bi ulkede yasamaya devam et.niye o kadar paralaniyosun ki.rahatin yerinde degil mi
Bu millet kör zaten.hicbisey bilmiyor.oyunlarin farkinda degil.bi siz akillisinz.erdogan gitsin de vatan teferruattir sizin zihniyetinz.
Millet size tokat gibi cvp verdi yine
Siz kendinizi avutun hile vardi bilmem neyin diye.
Neyse artik cvp yazmicam sana.bi kahve keyfi yapip secim zaferini kutlamaya devam edicem.sana bol cildrmalar tatlim

Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.
çok sevinddim buna.

Bikmadin usanmadin bizim ulkede insanlar boyle soyle.insanlarmz onursuz,asagilamaktan bikmadin..sen Amerikanda onurlu bi ulkede yasamaya devam et.niye o kadar paralaniyosun ki.rahatin yerinde degil mi
Bu millet kör zaten.hicbisey bilmiyor.oyunlarin farkinda degil.bi siz akillisinz.erdogan gitsin de vatan teferruattir sizin zihniyetinz.
Neyse artik cvp yazmicam sana.bi kahve keyfi yapip secim zaferini kutlamaya devam edicem.sana bol cildrmalar tatlim
Ben mi asagiliyorum? Bana birakiyor mu kimse asagilanmayi? Ben gercek ne ise onu yaziyorum, bu ulkede neler yasandiysa.. Yazdiklarimda yalan birsey var mi? Varsa bana onu soyle! Laf salatasi, demagoji yapma.

Ve de butun dunyada bunun adi ne ise onu yaziyorum, boyle bir idareyi yuruten o onu destekleyenlere ne sifat verilirse ONU.. Yarasi olan gocunur cancaazim.

Son düzenleme:
RABBIMIN izniyle din dusmanlarina gecit vermedik ya biz o haram lokmalari kendi aramizda hallederiz cok ta şaapmayin.
Ben anlamadım haram lokmaları aranızda hallederiz derken biraz daha açar mısın? Şu lafından paraları aranızda mı bölüşüyorsunuz? Malum paraları faiziyle geri aldınız..

Ben anlamadım haram lokmaları aranızda hallederiz derken biraz daha açar mısın? Şu lafından paraları aranızda mı bölüşüyorsunuz? Malum paraları faiziyle geri aldınız..

ironi yapıyor canım, gerçek değil:KK48:

asıl tokatı milletin kendisi yedi. Ne zaman fark edilir diye de düşünmek yersiz artık.
anlaşılsaydı bu seçimlerde millet uyanırdı. Kuzu gibiyiz cidden.
Güven veren simaları seviyoruz.

Back
X